Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fryzy z is 10 ludzi nie daja 10 ludzi tylko 10 potwory .. sprawdzone

na czym sprawdzales?bo np na generala dziala bon na ludzi sprawdzilem bo antykiem 48 sr 12 inta i w eq na grote bilem po 2k generela z krytem a w eq na ludzi i w diabelku 9 22 na luda bilem po 4k prawie na krycie.
  • Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pliki kradzione z Graysta. Powodzenia złodzieje. !

NIE POELCAM

Zrobić błąd w tak łatwym na czcionce większej niż 40 to trzeba się urodzić, jako idiota. Pliki skradzione? Uważaj bo Ci zaraz rower ukradnę!

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Upps.. Widocznie Grayst będzie znowu startował i tam wolę zagrać.

Zobaczcie sobie : http://forum.grayst.pl/

Ale szczerze, co nas to obchodzi, powodzenia i tyle? Wydaje mi się, że ten temat, jest od czegoś innego.

Ciekawe nie mogą zwrócić monet hmm, skoro są tacy oryginalni mają wasze pieniądze?

Czemu dalej podpisuje się Raven, a nie Lourt.

Opublikowano

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, było:

1 zmianka: 10k

20 zmianek: 200k

100 zmianek: 1kk

o jejciu ... o jedno 0 mi sie pomylilo
Opublikowano

jak bedzie z tymi SM co poszly na IS beda zwracane ?

My Wam oddamy, panowie z Amantii jak widać w wiadomości nie.

Opublikowano

Można by było dodać zwoje co do +3/4 nie palą do NPC, albo jak napisał aha pozdro, do czerwonych szkatułek.. albo.. zrobić że do +3 nie pali, taka mała sugestia:)

Zmieniłem, do +4 100%.

logoopm.png

Opublikowano

Zmieniłem, do +4 100%.

Nie potrzebnie, wcześniej można było się troszkę pomęczyć ze zrobieniem, a dla chcącego nic trudnego, a teraz każdy będzie biegał w +9 :s.

Opublikowano

Revolution to są złodzieje ukradli czyjąś pracę i się pod nią podpisują. Niedługo startuje orginalna wersja Graysta pod nazwą Almantia i tam więcej graczy pojdzie bo ForGame im to zabezpieczy tak że nikt tego nie ubije.

01338278139314549954.png

Opublikowano

Lourt złodziej mówi, że SM nie może oddać, a jakoś team Revo może. Już wolę grać na "podróbce" niż na Grayst, gdzie złodziej znowu będzie okradać ludzi z kasy i zamknie serwa

http://scr.hu/0gny/qkvml

Pora opisać całą historie Graysta.

A więc tak, twórcami byli Lourt aka Raven, Tomasz (cudowny sponsor) i Trusiak aka Scarerow.

Lourt planował postawić stabilny i oryginalny serwer dla graczy, a nie dla pieniędzy. Wziął do tego projektu z sobą Trusiaka, bo to jedyna jego zaufana osoba.

Ja już przed startem wiedziałem kto jest tam w teamie, a mimo tego poszedłem tam grać.

Tomasz jest łapczywym na kasę sponsorem, i tak się składa, że również Revolutions będzie przez niego sponsorowany.

Pliki na serwerze Revolutions są skradzione Lourtowi, pracował nad nimi 6 miesięcy i cała jego praca idzie na marne.

Ich sponsor (Tomasz) tłumaczy się, że te pliki mu Lourt sprzedał, to oczywiście jest gówno prawda, Lourt nikomu plików nie sprzedał.

Pliki Grayst.pl są własnością Lourta i niczyją inna, natomiast Tomasz bez prawnie ich chce użyć w tej produkcji.

Lourt nie zgadza się na użycie przez Revolutions jego plików. Tomasz okłamuje nawet swojego technika Burna, mówił mu że stawia ten serwer tylko dlatego, że mu się pieniądze które wydał nie zwróciły na poprzedniej odsłonie, prawda jest taka, że odzyskał kasę która wydał i nawet jest na plusie, a ten serwer powstaje tylko pod kasę.

Na szczęście Lourt po długich namowach zgodził się wystartować na swoich własnych plikach.

Jego serwerem będzie serwer Almantia.pl

Serwer będzie własnością Forgame i Lourta.

Reasumując Lourt zabiera swoje pliki, udoskonali je, wyeliminuje wszystkie błędy i poprawi niedociągnięcia.

Po prostu postawi swój serwer, który nie będzie od nikogo zależy i nigdy nie zostanie uszkodzony, ponieważ będzie należeć do najlepszej serwerowni ForGame.pl

Także zapraszam wszystkich na Almantie! Prawdziwy serwer właściciela owych plików w tej prezentacji ukazanych.

Start prawdziwego Graysta odbędzie się pod nazwą Almantia.pl

Data startu jest taka sama jak Revolutions, lecz jednego możecie być pewni, wiele osób zrobi wszystko, żeby Revolutions upadło podczas startu.

Także szkoda waszego czasu na tych złodziei, wpadajcie na Alamantie i reprezentujcie prawdę, a nie zakłamanie.

Nie dajcie się zmanipulować administracji Revolutions!

Zapraszam do przeczytania:

xxx

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Pora opisać całą historie Graysta.

A więc tak, twórcami byli Lourt aka Raven, Tomasz (cudowny sponsor) i Trusiak aka Scarerow.

Lourt planował postawić stabilny i oryginalny serwer dla graczy, a nie dla pieniędzy. Wziął do tego projektu z sobą Trusiaka, bo to jedyna jego zaufana osoba.

Ja już przed startem wiedziałem kto jest tam w teamie, a mimo tego poszedłem tam grać.

Tomasz jest łapczywym na kasę sponsorem, i tak się składa, że również Revolutions będzie przez niego sponsorowany.

Pliki na serwerze Revolutions są skradzione Lourtowi, pracował nad nimi 6 miesięcy i cała jego praca idzie na marne.

Ich sponsor (Tomasz) tłumaczy się, że te pliki mu Lourt sprzedał, to oczywiście jest gówno prawda, Lourt nikomu plików nie sprzedał.

Pliki Grayst.pl są własnością Lourta i niczyją inna, natomiast Tomasz bez prawnie ich chce użyć w tej produkcji.

Lourt nie zgadza się na użycie przez Revolutions jego plików. Tomasz okłamuje nawet swojego technika Burna, mówił mu że stawia ten serwer tylko dlatego, że mu się pieniądze które wydał nie zwróciły na poprzedniej odsłonie, prawda jest taka, że odzyskał kasę która wydał i nawet jest na plusie, a ten serwer powstaje tylko pod kasę.

Sam Tomasz nie rozliczył się z Lourtem, Lourt nie otrzymał żadnych pieniędzy z serwera Grayst.pl nie wierzcie w to, że robił to dla kasy.

Na szczęście Lourt po długich namowach zgodził się wystartować na swoich własnych plikach.

Jego serwerem będzie serwer Almantia.pl

Serwer będzie własnością Forgame i Lourta.

Reasumując Lourt zabiera swoje pliki, udoskonali je, wyeliminuje wszystkie błędy i poprawi niedociągnięcia.

Po prostu postawi swój serwer, który nie będzie od nikogo zależy i nigdy nie zostanie uszkodzony, ponieważ będzie należeć do najlepszej serwerowni ForGame.pl

Także zapraszam wszystkich na Almantie! Prawdziwy serwer właściciela owych plików w tej prezentacji ukazanych.

Start prawdziwego Graysta odbędzie się pod nazwą Almantia.pl

Data startu jest taka sama jak Revolutions, lecz jednego możecie być pewni, wiele osób zrobi wszystko, żeby Revolutions upadło podczas startu.

Także szkoda waszego czasu na tych złodziei, wpadajcie na Alamantie i reprezentujcie prawdę, a nie zakłamanie.

Nie dajcie się zmanipulować administracji Revolutions!

Zapraszam do przeczytania:

xxx

ja to wiem dlatego NIE POLECAM tego ścierwa revolution !

Zresztą wszystko jest opisane na forum Grayst.pl

01338278139314549954.png

Opublikowano

Nie potrzebnie, wcześniej można było się troszkę pomęczyć ze zrobieniem, a dla chcącego nic trudnego, a teraz każdy będzie biegał w +9 :s.

Na jedno wyjdzie, zrobisz tak czy tak itemek, jak nie dzisiaj to jutro. Więc to bez różnicy jest

Revolution to są złodzieje ukradli czyjąś pracę i się pod nią podpisują. Niedługo startuje orginalna wersja Graysta pod nazwą Almantia i tam więcej graczy pojdzie bo ForGame im to zabezpieczy tak że nikt tego nie ubije.

Napisałes w tym temacie 5 postów jak dobrze policzyłem, co post hejtujesz, dopiero teraz napisałeś w 5 poście że wiedziałeś o tym.

Jak wiedziałeś to dlaczego nie powiedziałes? Oj gubisz się w swoich postach, gubisz :>

Opublikowano

pliki z Graysta <333 dla tego zagram na tym serwie i będę zarywał nocki, tak mi sie strasznie podobała rozgrywka na Grayst

dobra robota Sh4ke !!!!

dobrze zabezpiecz serwer

Opublikowano

Mamy dla Was dobrą informację. Postanowiłem rozpocząć współpracę z serwerownią ForGame.pl i otworzyć serwer ponownie. Serwery ForGame są bardzo dobrze zabezpieczone, również jest to doświadczona ekipa, która gwarantuje bezpieczeństwo i stabilność. Niestety zwrócić SM nie możemy, jednak liczymy na Waszą obecność. Serwer prawdopodobnie wystartuje w piątek (08.02.13r.) pod nazwą Almantia.pl. Radzę również uważać na podróbki innych serwerów wzorujących się na moim projekcie - Grayst.

Raven

Nie mogą oddać SM, pisali wcześniej, że muszą sobie odpocząć. Zapewne znowu ktoś im po paru dniach rozwali serwer, gdyż będą mieli mało zabezpieczony, a zapewne kilka tysięcy mają na koncie, a nie oddadzą SM - dlaczego? Hajs musi się zgadzać ;]

EDIT: Jeszcze ich serwer startuje wtedy kiedy ten, hmm... Ciekawe ;]

1359796545-U215643.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...