Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak to będzie z tymi serwerami, oby dwa w tym samym momencie. Ciekawe... aczkolwiek życzę powodzenia na starcie oraz wielu graczy. Jak na razie jestem neutralna co do serwera.

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nigdzie nie pisałem, że można używać moich plików. Serwer niszczy kilka miesięcy mojej pracy, więc z wystartowaniem nie będzie miał łatwo.

A kto pisał na forum ,że nie odpowiada za pliki i za to co się z nimi dzieje

WY czy MY ?

1359796545-U215643.png
Opublikowano

Witam mam parę pytań

1.Jakieś namiary na stronke? można linka

2.Kiedy Start?

ps.nie chciało mi się czytać 14 stron.

PS. Nie chciało Ci się czytać samej prezentacji, a nie 14 stron, masz nawet grafikę "START SERWERA" :x. przyszły piątek.

Strona w budowie jak widać.

Opublikowano

Witam mam parę pytań

1.Jakieś namiary na stronke? można linka

2.Kiedy Start?

ps.nie chciało mi się czytać 14 stron.

1. Strona w budowie ( www.revolution.pl )

2. W piątek 08.02.13

1359796545-U215643.png
Opublikowano

Nie wiem jak to będzie z tymi serwerami, oby dwa w tym samym momencie. Ciekawe... aczkolwiek życzę powodzenia na starcie oraz wielu graczy. Jak na razie jestem neutralna co do serwera.

Jakko wlasciciel , moge zawgwarantowac Ci ze nie zwinelismy interesu, tylko przenosmy serwer na inna maszyne bo bez sensu trzymać mały serwer na maszynie za 1600 zl, jelsi nie wiesz o co chodzi to nie siej dziwnej propagandy.

36503585711403155839.jpg

ForGame.pl Serwerownia Gier i TS3

Opublikowano

Czyli ogólnie tak...

Miesiąc temu zagrałem na becie no może z godzinkę.

Czekałem na official, ale nie miałem czasu grać więc odpuściłem na jakiś czas.

Piątek nadszedł myślę o wejdę sobie. Serwer padł po 2-3 dniach.*edit: w między czasie jak nie grałem (przynajmniej nic nie straciłem)

Myślę no ok, było 2k graczy to się nie dziwie, że im go rozjebała konkurencja.

Druga odsłona - to samo.

Teraz ma być trzecia, i lepiej żebyście na prawdę zaczęli szanować graczy, i zapewnili im dobre zabezpieczenia, bo żeby serwer stał

nie macie wyboru i musicie szanować czas każdej jednej osoby, która traci w tym wypadku czas na wasz serwer.

Więc nie ma innego wyjścia jak mieć najlepsze zabezpieczenia i hasło do bazy inne niż admin1.

Pozdrawiam.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Ty z ForGamePL naucz się lepiej pisać, bo w każdym twoim komentarzu zawsze coś się znajdzie. Ciekawe co to znaczy "jelsi" hmmmm

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

DROP

: Wypadanie tzw. "śmieci" zostało zoptymalizowane

Teraz wychodzi na to, że dropienie śmieci jest optymalne (czyli maksymalne) zmieńcie na zminimalizowane, lub zostało usunięte.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Czyli ogólnie tak...

Piątek nadszedł myślę o wejdę sobie. Serwer padł po 2-3 dniach.*edit: w między czasie jak nie grałem (przynajmniej nic nie straciłem)

Druga odsłona - to samo.

Teraz ma być trzecia, i lepiej żebyście na prawdę zaczęli szanować graczy, i zapewnili im dobre zabezpieczenia, bo żeby serwer stał

nie macie wyboru i musicie szanować czas każdej jednej osoby, która traci w tym wypadku czas na wasz serwer.

Więc nie ma innego wyjścia jak mieć najlepsze zabezpieczenia i hasło do bazy inne niż admin1.

Pozdrawiam.

To nie jest administracja Grayst.pl to jest zupełnie inna - lepsza administracja, złożona z odpowiedzialnych ludzi.

1359796545-U215643.png
Opublikowano

Aha, czyli to co opisałem dotyczy serwera Almantia ?

Przepraszam w takim razie bardzo.

Ale czy w takim razie możecie brać ich pliki ?

1352652199-U513235.png
Opublikowano

3xUP

Od kiedy "optymalne" znaczy "maksymalne"?

Ja tam myślałem, że to znaczy najlepszy, dopasowany :x.

@top

Wiadomo kiedy będzie TS?

Info od jakiegoś admina bym prosił bo "dochodzenia" użytkowników mnie nie obchodzą zbytnio.

Opublikowano

Aha, czyli to co opisałem dotyczy serwera Almantia ?

Przepraszam w takim razie bardzo.

Ale czy w takim razie możecie brać ich pliki ?

Tak Team Grayst.pl pisał na forum , gdy było off i było ogłoszenie.

Że można używać ich plików - że może ktoś zrobi z nich inny, lepszy projekt - Revolution.

Tylko dziwi mnie jedno ,że pierwsze pisze że można a potem wchodzi i pisze tu w tym temacie,

że gdzie on pisał ,że nie można używać jego plików.

1359796545-U215643.png
Opublikowano

Że można używać ich plików - że może ktoś zrobi z nich inny, lepszy projekt - Revolution.

Tylko dziwi mnie jedno ,że pierwsze pisze że można a potem wchodzi i pisze tu w tym temacie,

że gdzie on pisał ,że można używać jego plików.

Jest to banalnie proste, teraz się tłumaczą, tym że Scare to pisał, a jest tak, że Lourt sobie odpuścił serio, ale Senthia go wzięła i nagle się obudzili, że jest też inny serwer na ich plikach i trzeba ich zniszczyć, bo stanowią konkurencję dla naszego. Taka jest prawda, wiadome było że sam Lourt na to nie wpadł, bo się wycofał, a nagle mu wróciło że jednak tak nie może być, to po co pisał wcześniej Scare? Nie obchodzi mnie kto pisał tą wiadomość, ale Lourt chyba o tym widział, trzeba było zmienić, wiadomość na stronie leżała długo. Nasz serwer powstanie tak czy siak.

Opublikowano

Proste burn z sabotował serwer tak żeby wyszło że "Lourt" jest kutas a Burn to miszczu elo elo pro informatyk.Nawinął makaron na uszy dla "sponsora" i od tak burn to nowy właściciel serwera i plików.

Burn skurwielu duży kutas Ci w plecy.

POMOGŁEM? DAJ add.png

sygnaf.png

Opublikowano
Wy dajecie się nabrać na tą grę adminom Revolutiona bo obiecali że oddadzą SMY, a tak naprawdę to tylko chwyt żeby gracze przyszli
Ja nie lece na żadne SM bo nie doładowywałem SM... Ja chce tylko stabilnego priva z ogarnięta administracją a Grayst był udany a ekipa administracji nie.

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

A kto tu pisze, że Lourt naciągnął na kasę ? Chyba tylko osoby nie wiedzące o co dokładnie chodzi - poszkodowane, które wydały kasę na IS. Jak to nie on zniszczył Grayst? A kto to ch*ja pana podawał 5 osobom hasło do bazy? Potem się dziwił jak wyszło. Nie pierd*l że Burn zniszczył mu serwer, bo sponsor zobaczył sam co mu się święci i że serwer padnie, więc poprosił BurNa o pomoc. A teraz jak wczoraj dostał zdjęcia jak Lourt i ekipa go wyzywa od złodzieja najgorszego to co miał zrobić ? ForGamePL, weź zaopiekuj się lepiej swoim Albatorem, bo coś wam padł serwer na plikach DR2. A Lourta i tak wywalicie jak wam wszystko zrobi i pa. A avrax widzę że ty się z ch*jem na łby pozamieniałeś, sponsor go poprosił, już po upadku, aby coś zrobił bo jego renoma upadła nisko i wszyscy go wyzywali od najgorszych. Nie będę już z Wami pisał wracajcie do swojego Albatorka, który niestety na pliki DR2. Ludzie wiedzą dobrze, że nie ma sensu grać na serwerach Lourta, bo już mieli tyle przykładów porażki tych serwerów, że nie chce im sie po raz 4 próbować.

adadw2.jpg

Czyli Lourt się pod tym podpisałeś, więc koniec gadania. Już na żaden spam nie odpisuję!

Opublikowano

ForGame, odnośnie tego:

"Burn (admin Revolution który ukradł mu pliki) miał zabezpieczyc baze Lourtowi a nie ustawił hasła do bazy przez co padł Grayts."

Co ty człowieku wiesz? Parę stron wcześniej, jest screen z bazy z przed startu Graysta V2, potem Burn nie miał już dostępu do serwera. Nie widzę tam nic, co nie byłoby ohasłowane, a wręcz wszystko wydaje się ok. Tylko pytanie, kto miał passy do MySQL ? Cóż, to nie do nas pytanie, tylko do Lourta aka Raven.

Ogólnie wydaje mi się, że nie powinieneś się w tym temacie udzielać, bo cała twoja wiedza na temat tej sprawy pochodzi od Lourta.

Ja również nie powinienem, ale rzygać mi się już chce tym całym hejtem w tym temacie...

Nie ważne, co się stało z Grayst v1, Grayst v2, Tilianem czy co tam jeszcze przytaczaliście. Czy to Lourt ufał złym osobom, czy sam lubi stawiać nowe serwery, czy to sponsor go wykiwał, żadna z tych spraw nie dotyczy startu Revolution, który na pewno się odbędzie. Myślę, że każdy wyrobi sobie swoją opinię, po starcie obu serwerów. Który jest lepszy ? Nie potrafię powiedzieć, wiem, że to Gracze zdecydują.

Pozdro, Tushi.

Regards

Tushi

//We are Anonymous. We are legion. We do not forget. We do not forgive. Expect us!

Opublikowano

Każdy post, który jest spamem będzie nagradzany dodatkowo zablokowaniem pisania na 2 dni.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Czyli ogólnie tak...

Druga odsłona - to samo.

Pozdrawiam.

To nie jest serwer Grayst - To jest całkowicie inny serwer z inną administracją, innymi zabezpieczeniami lecz na tych samych plikach - lekko zmienionych. Radzę pierw przeczytać sam temat, a potem coś napisać.

1359796545-U215643.png

Opublikowano

że gdzie on pisał ,że nie można używać jego plików.

Nie chodziło im o pliki serverowe tylko o pliki clienta i strony :]

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Nie chodziło im o pliki serverowe tylko o pliki clienta i strony :]

Strona będzie nowa, autorska. Klient również, więc? Jeszcze coś nie pasuje?

EMPTY :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...