Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dostałem odpowiedzi od żadnego admina,

Czy będą zwrcane SM z grayst starego mając kody>?

Tak Sh4ke to pisał już

@up

Sory że powtórzyłem ale nie widziałem twojego postu.

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz jakiś problem do mojej sygnatury i Jana Pawła II? Zważaj swoje słowa knypku.

Na azma** nie ma eq z navi, daj 1 dowód a nie pierdziel bez podstaw.

Jaką robote zrobił Baksiu bo póki co nie widze nic innego jak wszystkiego z graysta?

To że zdjęcia są z grayst, to nie znaczy że edytował to w Paincie i 5 minut. Siedzieliśmy razem z 3h nad tym, aby to wyglądało to teraz jak wygląda, chociaż to mógłbyś docenić. Sm będą zwracane cała procedura będzie podana na forum.

Opublikowano

Ja bym zaproponowała dodanie do handlarzy magiczny metal ponieważ gdy wykonamy misje co sie dostaje magiczny metal bo nie bylo i ch duzo to potem co dalej nie da się dropić w red lesie jak bd tyle ludzi , np do handlarza za 10kk tak drożej , bo Bodziami pali jak nie wiem ciężko strasznie i wtedy by było git moim zdaniem ;D .

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

To ma być jakiś żart? 100% Wszystkie pliki z graysta... Piszecie, że to już nie ta amatorszczyzna, ale nic od siebie nie dodaliście tu. Jak dla mnie na razie puste słowa, ale i tak powodzenia. Zobaczymy jak będzie. Może przynajmniej go konkretnie zabezpieczycie.

Opublikowano

Ja bym zaproponowała dodanie do handlarzy magiczny metal ponieważ gdy wykonamy misje co sie dostaje magiczny metal bo nie bylo i ch duzo to potem co dalej nie da się dropić w red lesie jak bd tyle ludzi , np do handlarza za 10kk tak drożej , bo Bodziami pali jak nie wiem ciężko strasznie i wtedy by było git moim zdaniem ;D .

Nie, to lepiej dodać je do szkatułek tych czerwonych co dropiom, bo dodanie do handlarza to niee.... za łatwo by było ulepszac:P

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Nie, to lepiej dodać je do szkatułek tych czerwonych co dropiom, bo dodanie do handlarza to niee.... za łatwo by było ulepszac:P

Ale jak by były drogie to by nie było łatwo ;x

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Przepraszam. Teraz dokładnie przeczytałem prezentacje. Nie dojść, że prawie cała skopiowana, to nie ma jeszcze w niej informacji, że jest na plikach Grayst, które zostały udostępnione po upadku serwera, a wy postanawiacie przenieść tamtejszą zabawę i atmosferę w waszej odsłonie. Zamiast tego piszecie, że tworzony z pasją, a gówno zrobiliście. Dla mnie jest to po prostu żałosne. Osobiście nie zagram, bo takie coś mnie nie kręci, tylko od razu zraża, ale tym którym to nie przeszkadza, to proponuję zagrać, bo grayst bardzo dobry był, lecz miał na celu tylko kasę ze strony administracji.

Opublikowano

No zapowiada się ciekawie,ale zobaczymy wszystko po stracie bo nie ma co teraz przechwalać.

Mam nadzieję że nie popelnicie tych samych błędów co poprzedni właściciele tych plików i zabezpieczycie go w 100%.

No cóż więcej pisać tyko życzyć powodzenia w starcie bez żadnych niedogodnień.

Opublikowano

Grayst był jednym z lepszych serwerów, na których grałem, niestety administracja troszkę nie ogarniała i takie są tego skutki.

Tutaj widzę, że team full profeska, także myślę, że nie będzie żadnych włamów, cofek, resetów itd.

Od razu mogę powiedzieć, że serwer będzie jednym z lepszych w 2013 roku (jeżeli moje przeczucia się sprawdzą), mam nadzieję, że popularność tego serwera będzie taka sama jak na Grayst (~1200-1900 online), a nawet jeszcze większa.

No nic, zostaje tylko czekać i życzyć powodzenia.

BTW.Dobra data, akurat w początek ferii :3.

@EDIT

Proponuję zmniejszyć o wiele exp, a resztę zostawić w spokoju.

Opublikowano

Przepraszam. Teraz dokładnie przeczytałem prezentacje. Nie dojść, że prawie cała skopiowana, to nie ma jeszcze w niej informacji, że jest na plikach Grayst, które zostały udostępnione po upadku serwera, a wy postanawiacie przenieść tamtejszą zabawę i atmosferę w waszej odsłonie. Zamiast tego piszecie, że tworzony z pasją, a gówno zrobiliście. Dla mnie jest to po prostu żałosne. Osobiście nie zagram, bo takie coś mnie nie kręci, tylko od razu zraża, ale tym którym to nie przeszkadza, to proponuję zagrać, bo grayst bardzo dobry był, lecz miał na celu tylko kasę ze strony administracji.

Nie wiem co Ty sobie myślisz, ale dodajemy autorskie questy, usuwam bugi związane z grą i co najważniejsze że nie zarobiłem nic na grayście, a będę Wam oddawał monety.

logoopm.png

Opublikowano

Chyba wszyscy wiedzą, że serwer jest na ich plikach, nie zostały udostępnione... Nic nie zrobiliśmy, a masa bugów poprawionych, pisałem już, że to tylko zapowiedź, a nie prezentacja

końcowa. Nie wspomnę o oddanych monetach, a nic nie zarobiliśmy na grayst.pl

Opublikowano

Nie wiem co Ty sobie myślisz, ale dodajemy autorskie questy, usuwam bugi związane z grą i co najważniejsze że nie zarobiłem nic na grayście, a będę Wam oddawał monety.

Nie dogodzi się każdemu graczowi,no ale cóż dużo osób nie będzie wysyłać informacji o zwrocie SM ponieważ prawie każdy usuwa odrazu wiadomość z kodem.Więc za dużo nie oddacie tych SM ale dobrze że chociaż to chcecie zrobić dobre podejście do graczy,ponieważ moglibyście mieć to gdzieś to jest nowy wasz serwer cóż was może obchodzić poprzednia odsłona ale wielki PLUS za dobre chęci.
Opublikowano

Ja proponuje zwiększyć spoty w AV1/2 ale nie łuczniki a zołnieży i ewentualnie liderów w AV2 ;D

Ludzie lubią jak się przyjemnie expi i to znacząco przyciąga graczy.

Rozwiązanie z metalami było dobre na grayst.

4h dropa na komnacie pająka i miałeś 300kk + 40 pereł i z 10 metali ;D

I tak powinno zostać wielu ludzi do gry zachęca właśnie ten dungeon ;D

Ej a co jak by tak zrobić open beta na weekend?;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Według mnie spoty nie powinny zostać tylko powiekszone w av1/2 ale także na orkach,pod światynią na dzikusach i gdzie sie tylko da, bo jeżeli bedzie grac tyle osob co na gryscie to cięzko będzie znalesć 1 potwora przy starcie serwera

Opublikowano

Klient będzie dobrze zabezpieczony przez Istavana, o to chyba się nie musicie martwić. Wszystkie wasze sugestie są zapisywane i dyskutujemy o nich. Co do daty forum/ts3 będzie ona podana na pewno tutaj + facebook. Nie chcemy wam podawać jakiś dokładnych dat a potem się z tego nie wywiązać. Jesteście na bieżąco informowani.

Nie chcemy dodać wszysktiego na start. Wszystkie sugestie typu WW czy coś to będzie jako update wydawane. Potem będzie spam, że nic nie robimy, bo już nie będzie czego dodawać.

Przez Istvana ? Nie pociesza mnie ta wiadomość .. Ale no cóż , życzę powodzenia .

Opublikowano

Nie polecam serwa. Jak cos to mam kilka kodów na SMy na sell. Za eq Teo*en lub za cos innego PW.

Ja nie polecam Ciebie, a dlaczego nie wiem jakoś tak, podobnie jak ty napisałeś bez uzasadnienia. Zakaz handlu jest na MPC to po 2. Nie spamujcie aż tak, czytajcie odpowiedzi wyżej.

Opublikowano

chce zeby atla wygladala jak na diamondzie gdzie nie tzreba wybijac tych łuczników bo one sam podchodza pod konia ... to by było boskie

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

chce zeby atla wygladala jak na diamondzie gdzie nie tzreba wybijac tych łuczników bo one sam podchodza pod konia ... to by było boskie

Na nie ponieważ to już by było za łatwo,przecież to serwer medium a nie easy.

I tak jest dobrze z przeciętnym eq można ogranąć all spota tylko trzeba wiedzieć jak je zrobić.

Opublikowano

Ten serwer jest tak łatwy jeżeli chodzi o eq i bony do expa, że ja bodym wezmę z buffem 5 spotów. Więc bez przesady.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Ten serwer jest tak łatwy jeżeli chodzi o eq i bony do expa, że ja bodym wezmę z buffem 5 spotów. Więc bez przesady.

Na setao spoko ogarniesz ale na ZInach BM'em wątpię.

After Life.

Opublikowano

Skąd zmianki? Dodajcie do handlarzy je albo najlepiej zróbcie ankiete jak mają być zmieniane bony.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...