Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Matesh i TakMiDobrze pościk do was:

Mam w dupie tego waszego zje.banego Lourta ile można dawać szans takiem frajerOM jak ON ?!

Tilian, Paradise a teraz Grayst DZIĘKUJE DOBRANOC WIĘCEJ NIE POJAWIĘ SIĘ JAK I WIELE INNYCH OSÓB NA SERWERZE ZJE.BANEGO CHCIWEGO GÓWNIARZA JAKIM JEST LOURT.

Widzmy się na starcie Revolutions pozdrówka nara.

After Life.

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogą oddać SM, pisali wcześniej, że muszą sobie odpocząć. Zapewne znowu ktoś im po paru dniach rozwali serwer, gdyż będą mieli mało zabezpieczony, a zapewne kilka tysięcy mają na koncie, a nie oddadzą SM - dlaczego? Hajs musi się zgadzać ;]

EDIT: Jeszcze ich serwer startuje wtedy kiedy ten, hmm... Ciekawe ;]

Zapewne a raczej napewno nikt im nie rozwali serwera po paru dniach. Będą mieli słabo zabezpieczony? Senthia też jest słabo zabezpieczona?- to pytanie retoryczne gdybyś nie wiedział

Jestem neutralnie nastawiony do obu serwerów

Opublikowano

Pora opisać całą historie Graysta.

A więc tak, twórcami byli Lourt aka Raven, Tomasz (cudowny sponsor) i Trusiak aka Scarerow.

Lourt planował postawić stabilny i oryginalny serwer dla graczy, a nie dla

pieniędzy. Wziął do tego projektu z sobą Trusiaka, bo to jedyna jego zaufana osoba.

Ja już przed startem wiedziałem kto jest tam w teamie, a mimo tego poszedłem tam grać.

Tomasz jest łapczywym na kasę sponsorem, i tak się składa, że również Revolutions będzie przez niego sponsorowany.

Pliki na serwerze Revolutions są skradzione Lourtowi, pracował nad nimi 6 miesięcy i cała jego praca idzie na marne.

Ich sponsor (Tomasz) tłumaczy się, że te pliki mu Lourt sprzedał, to oczywiście jest gówno prawda, Lourt nikomu plików nie sprzedał.

Pliki Grayst.pl są własnością Lourta i niczyją inna, natomiast Tomasz bez prawnie ich chce użyć w tej produkcji.

Lourt nie zgadza się na użycie przez Revolutions jego plików. Tomasz okłamuje nawet swojego technika Burna, mówił mu że stawia ten serwer tylko dlatego, że mu się

pieniądze które wydał nie zwróciły na poprzedniej odsłonie, prawda jest taka, że odzyskał kasę która wydał i nawet jest na plusie, a ten serwer powstaje tylko pod kasę.

Na szczęście Lourt po długich namowach zgodził się wystartować na swoich własnych plikach.

Jego serwerem będzie serwer Almantia.pl

Serwer będzie własnością Forgame i Lourta.

Reasumując Lourt zabiera swoje pliki, udoskonali je, wyeliminuje wszystkie błędy i poprawi niedociągnięcia.

Po prostu postawi swój serwer, który nie będzie od nikogo zależy i nigdy nie zostanie uszkodzony, ponieważ będzie należeć do najlepszej serwerowni ForGame.pl

Także zapraszam wszystkich na Almantie! Prawdziwy serwer właściciela owych plików w tej prezentacji ukazanych.

Start prawdziwego Graysta odbędzie się pod nazwą Almantia.pl

Data startu jest taka sama jak Revolutions, lecz jednego możecie być pewni, wiele osób zrobi wszystko, żeby Revolutions upadło podczas startu.

Także szkoda waszego czasu na tych złodziei, wpadajcie na Alamantie i reprezentujcie prawdę, a nie zakłamanie.

Nie dajcie się zmanipulować administracji Revolutions!

Zapraszam do przeczytania:

xxx

KURWA MOJE OCZY

Czekam aż cały lud, który idzie na "originała" przejdzie na Revolution.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Nie ma co się przejmować tym syfem 3 dni i gówna lourta znowu będzie leżeć.

Przeżyłem to już 3 razy..

After Life.

Opublikowano

Ludzie od tego czytania już mnie głowa boli..

Lourt tylko dla kasy robi swój serwer, administracja Revolutiona odda sm czyli nie idą całkiem dla pieniędzy lecz dla dobroci graczów, Raven "Lourt" Nic mnie to nie obchodzi że tera z nową administracją współpracujesz

@PendravixMetin2 Masz rację.... ale i tak nie zmienia to mojego zdania o Lourcie

Opublikowano

Ludzie od tego czytania już mnie głowa boli..

Lourt tylko dla kasy robi swój serwer, administracja Revolutiona odda sm czyli nie idą całkiem dla pieniędzy lecz dla dobroci graczów, Raven "Lourt" Nic mnie to nie obchodzi że tera z nową administracją współpracujesz

Chyba nie zrozumiałeś o co chodzi. Nie chodzi o to że Almantia.pl idzie dla pieniędzy a Revolution dla dobroci graczy. Chodzi o to że Revolution ma możliwość oddania sm graczom a Alamntia takiej możliwości nie ma, ponieważ Revolution robi sponsor byłego Graysta, który może oddawać sm tym co wysłali ponieważ ma wszystkie kody, a Almantia zostaje założona na nowej serwerowni ForGame.pl i nie mają dostępu do kodow ktore zostały wysłane na sm

Opublikowano

Radzę przejrzeć wszystkie questy, bo chyba sobie pare luk dla siebie zostawiłem.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dobra Harry to idz se na syf LOURTA RAZEM SE SWOIM LEO W CZARNEJ ALFIE

08320713224144922859.png

PIS JOŁ PJONA

After Life.

Opublikowano

Oj Lourt już chyba całą kasę z serwera stracił, to musi nowy serwer zrobić. Wybuli od was kasę i sobie pójdzie więc nie radzę tam grać. Revoultion idzie w dobrą stronę bo nawet odda SM'y graczom, którzy grali na Grayst, choć sami nic nie zyskują.

Minus.png
Opublikowano

Ja osobiście zostaje na Revolution, nie dało wam jeszcze do myślenia po 3 fail serwerach Lourta?

Takiej osobie nie można ufać non-stop, spierdolił 3 serwery teraz spierdoli 4 joł ;]

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Ale wy ludzie macie problemy, hejt nie wiem po jaką cholerę, moje zdanie w tej sprawie jest takie, że lourtowi dałem już za dużo szans i za dużo razy je zaprzepaścił, tutaj jest nowa, o wiele lepsza administracja, która myślę, że nie dopuści do żadnych cofek, włamów itd.

Poza tym z tego co pamiętam to gdy Lourt dowiedział się o "kradzieży" (w takiej sytuacji trudno jest to nazwać kradzieżą) plików to w pierwszym info "o jego odpoczynku itd." nie dawał znaków wściekłości itd., ani żadnych "negatywnych" odczuć tylko wręcz przeciwnie.

Almantia czy jak inaczej się to nazywa nie ma jeszcze nawet zapowiedzi, słuchy dochodzą o niej tyle co od hejtów w tym temacie także taki serwer mnie nie interesuje, tym bardziej, że serwery ForGame nie cieszą się też bardzo dużą popularnością.

Osobiście zostaje przy tym serwerze, a lourt niech idzie zgarniać następne pieniądze z IS'u.

Opublikowano

Wiec co to ma być kłamsto że niby sponsor miał pliki???:

Jeszcze jedno na koniec nie ukradliśmy plików, poprzednia administracja nie posiadała nawet własnego dedyka.

Pliki posiadał sponsor, który również był właścicielem dedyka od Grayst.pl A co do sm To chyba na sponsora konto szło Ludzie przecież on w pierw musiał kasę odzyskać...

mrchomik.png
Opublikowano

Haha, spoko. Idzcie sobie na ten serwer Lourta Almantia.pl pogracie te 2 / 3 dni, serwer padnie i przyjdziecie z płaczem na Revolution.

Ja was nie rozumiem, ile razy można się ciągle na to samo nabierać? (Chodzi o Almantie.pl)

Opublikowano

Haha, spoko. Idzcie sobie na ten serwer Lourta Almantia.pl pogracie te 2 / 3 dni, serwer padnie i przyjdziecie z płaczem na Revolution.

Ja was nie rozumiem, ile razy można się ciągle na to samo nabierać? (Chodzi o Almantie.pl)

Są ludzie i parapety

Opublikowano

Wyjdziesz to ty z płaczem stąd, gwarantuje ci, że nie pograsz tutaj dłużej niż 30 minut, a gratis ci PC malwarenami i robakami nafeszuraja.

Almantia nigdy nie upadnie ponieważ Lourt ogarnia serwer, a zabezpieczenia ogarnie dla niego ForGame, a jak wiadomo Senthia i Albator nie upadła po 3 dniach i nadal stoją i mają się dobrze, tak samo będzie z Almantia.pl

Ja rozumiem, że jesteś zwykłym paprochem którym można manipulować, ale żeby grać u złodziei jeszcze do tego oficjalnie...

Pozdrawiam cie serdecznie środkowym palcem i oczywiście fagasów twojego pokroju też.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

No i na to czekałem od upadku Graysta ^^. Wiadomo że zagram bo priv godny uwagi.

@Edit. A nawet jeśli pliki są z graysta i to może będzie podróba to wole wypróbować tą aministracje bo na tamtej nie można było liczyć...

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Po co wy wogle odpisujecie na te zaczepki i sie klocice? jest w tym sens przeciez taki hejter zawsze bedzie wiedzial lepiej...

Back to BF3...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...