Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli to nie stary grayst to po co oddawać sm??????????

Bo jesteśmy na tyle uczciwi wobec Was i na tyle rozsądni że chcemy Wam je oddać, skoro niektórzy ładowali niezłe sumki, po co mają je znowu ładować. Skoro się pytasz ładowałeś w IS, powinieneś się cieszyć, że oddajemy SM, chociaż nikt z nas nie zarobił nawet grosz na grayst. Reputacja sponsora spadła nisko przez nich, my chcemy to poprawić.

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sh4ke specjalnie unikasz odp co do systemu ulepszania?. Czy nie masz o tym pojęcia?. Bo akurat ta kwestia jest kluczowa?. Ludzie pytali się oto a ty ani razu na to nie odp tylko że nie jesteście od tamtego typa.

Ciężko dodać to ulepszanie że od +6 nie pali nawet epików. A od +7 do +9 jest szansa ileś tam % a nie że palisz stalkę na +7 12 razy no bez jaj ?

Ktoś tam pisał że magicznym metalom NIE. Bo jemu to przeszkadza. Wolę zrobić sobie tego syrka w 20min niż pół dnia. Gdzie trzeba biegać za ulepszaczami/magicznymi metalami. Niby lecą z metinów ale jest ich za mało i nie zawsze. W dzień ubicie metina w red lesie samemu to praktycznie niemożliwe. A więc wolisz biegać pół dnia za brochami/perłami/metalem czy zrobić spokojnie broń?. Ew do sklepu magiczny za duża cenę w małej ilości ?

Opublikowano

Ciężko dodać to ulepszanie że od +6 nie pali nawet epików. A od +7 do +9 jest szansa ileś tam % a nie że palisz stalkę na +7 12 razy no bez jaj ?

A co tutaj jest do zmieniania?

Po 3 dniach istnienia Grayst'a miałem full epickie +9 jak? Skupowałem metale bo przy 2k online jest ich od cholery + ciągle dropią.

System ulepszeń niech zostanie, to nie ma być 4fun/easy tylko medium.

Opublikowano

Sh4ke specjalnie unikasz odp co do systemu ulepszania?. Czy nie masz o tym pojęcia?. Bo akurat ta kwestia jest kluczowa?. Ludzie pytali się oto a ty ani razu na to nie odp tylko że nie jesteście od tamtego typa.

Na pewno nie będzie tak że jak zrobisz trytona to Ci spali z powrotem na bojowego. Co do reszty raczej zostaje.

Forum nie wiem, nie chcemy podawać Wam 30 dat, a potem się nie wywiązać. Tutaj macie dobry kontakt tak myślę + fb jeszcze.

Na pewno zostaniecie poinformowani.

Opublikowano

Nie wiem ile razy można Wam tłumaczyć, że TO NIE JEST GRAYST, tylko REVOLUTION z zupełnie inną administracją i innym typem gry. Serwer zapowiada się ciekawie, prawdopodobnie wpadnę... A kiedy przewidywany start? Nie doczytałam się.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Ktoś tam pisał że magicznym metalom NIE. Bo jemu to przeszkadza. Wolę zrobić sobie tego syrka w 20min niż pół dnia. Gdzie trzeba biegać za ulepszaczami/magicznymi metalami. Niby lecą z metinów ale jest ich za mało i nie zawsze. W dzień ubicie metina w red lesie samemu to praktycznie niemożliwe. A więc wolisz biegać pół dnia za brochami/perłami/metalem czy zrobić spokojnie broń?. Ew do sklepu magiczny za duża cenę w małej ilości ?

ulepszanie zapewne bedzie takie samo jak na grayst bylo. co do ulepszania z tymi procentami wlasnie to fajne jest bo niekazdy ma jakis tam item +9 biologa sie robilo i byly magiczne kamienie.ale nie wiem czy tutaj bedzie tak samo.w red lesie da sie ubic metka ale jezeli na 90 lvlu przystopujesz sobie porobisz eq to praktycznie sciagasz na skilla kazdego.
Opublikowano

Nie wiem ile razy można Wam tłumaczyć, że TO NIE JEST GRAYST, tylko REVOLUTION z zupełnie inną administracją i innym typem gry. Serwer zapowiada się ciekawie, prawdopodobnie wpadnę... A kiedy przewidywany start? Nie doczytałam się.

piatek
Opublikowano

O zarobili na grays teraz zrobili inną nazwe serwa i znów chcą zarobić pare groszy za is od dzieci. Pozdrawiam ten serw.

Gdyby tak było nie zwracali by smoczych monet idioto.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Skoro Grayst był świetny, a ten server jest prawie taki sam, to też będzie świetny. Mam tylko nadzieje że administracja tego nie spieprzy, tak jak administracja Graysta.

188761424774878497723.jpeg

Opublikowano

Prawie 6000 tysięcy wyświetleń. BurN jak to spierdolisz to na prawdę czeka Cię kara ! Nie zarobisz na początku ale na pewno zarobisz tysiaki ładne, podzielisz się prawda?;D

Dajcie strone^^

Strona jeszcze nie jest gotowa. Czytajcie w końcu parę odpowiedzi ze strony administracji. Jak wam tak ciężko poszukać to wejdźcie na jego konto na tym forum i tam macie wszystkie posty jakie pisał, będzie łatwiej..

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Jak ja widze jak Grays startuje pod inna nazwa zeby kase nabic na biednych dziciach to mnie krew zalewa ..

wiec w tym temacie to chyba na tyle ... naiwniacy walcie znow w is

Opublikowano

Jak ja widze jak Grays startuje pod inna nazwa zeby kase nabic na biednych dziciach to mnie krew zalewa ..

jak myslisz po co ma kazdy walic w is jezeli sm beda zwrocone ?
Opublikowano

Po prostu poczekamy ten tydzień i zobaczymy co wyjdzie... administracja może sobie pisać że ten serwer wypali itp, ale kto wie co siedzi Im w głowie... Po prostu poczekamy... zobaczymy. Dajcie sobie spokój z tym hejtem... to się robi nudne.

Opublikowano

Dokładnie zbieramy na samochód. Dlatego oddajemy SM, naprawiamy bugi, staramy się i odpisujemy. A Ty twierdzisz że nic nie robimy. Moglibyśmy nie oddawać niczego i wtedy byś mógł tak napisać. Nie nie zarobiliśmy na poprzednim serwerze a i tak oddajemy - fakt lecimy na kasę !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...