Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada się idealnie:-) :-)

Kiedy bd ts3?

TeamSpeak3 pewnie 1h przed startem albo po starcie w piątek !!

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Ojej, ojej ale spam, posty zwolenników Lourta są na każdej stronie. Nikt was nie trzyma, idźcie sobie na tą Almantie.

Ale tacy ludzie jak Lourt się nie zmieniają, pogracie ten tydzień i zwinie interes.

Opublikowano

Ja bym proponował zmniejszyć exp od 105 lvl bo do 105 tak powinno leciec tym rózni sie ten serwer od innych ze nie ma monotonnego expienia do 105 lvl bo by było zbyt cieszko a po 105 wolniej na tych nowych mapach bo ludzie na grayscie po tygodniu by mieli 150 lvl wiec za szybko ;x + zmienc drop z tych tajemniczych z skrzyn bo na grayscie leciały same smieci i to na tyle z mojej strony ; ) Czekam na start.

Opublikowano

Oto zapowiedź serwera Revolution 2 mój filmik, muszę zrobić intro ktoś chętny PW będę robił serie z serwera proszę o łagodne opinie co do filmiku to mój 2 filmik:

Zapraszam do oglądania zapowiedź Revolution:

SagariS-WP

80356030537479157083.jpg

Opublikowano

Dwa razy nam już Lourt udowodnił na Grayście, że tydzień to i tak 3 razy dłużej niż na Jego serwerach:) Pora dać szansę innej administracji.

Co do podróbki Almantii to zapowiedź Revolution była wcześniej niż Almantii, a nawet wcześniej niż sam pomysł powstania Almantii więc jeśli już mówimy o podróbce to w drugą stronę.

Ok .. lourt robil pliki 6 miechow .. poczym burn go okradl z nich i to almantia to podrobka revolutiona ? przemysl fakty jeszcze raz .. jak cos co stalo szybciej od revolutiona moze byc jego podrobka

Opublikowano

Mała Zapowiedź z nudów Revolution 1 Filmik mój załatwię intro: Oto ono

Łapkujcie subskrybujcie.

SagariS-WP

80356030537479157083.jpg

Opublikowano

Ok .. lourt robil pliki 6 miechow .. poczym burn go okradl z nich i to almantia to podrobka revolutiona ? przemysl fakty jeszcze raz .. jak cos co stalo szybciej od revolutiona moze byc jego podrobka

Boże powtarzacie się już wszyscy ! BurN do waszych zdań odpowiedź następująco cytuje: Serwer mimo wszystko i tak wystartuje " - więc po co tyle tych głupich postów, które po prostu nie mają najmniejszego sensu bytu? Chcesz dołączyć do serwera Almantia to idź tak, ktoś was trzyma? W przeciwieństwie do was BurN i cała reszta nie hejtuje waszego serwera w zapowiedziach, bo nie są tak żałośni. Takowym pisanie nie zdobędziecie dobrej opinii i graczy, jednak odwrotnie będzie to wyglądało. Revolution to odpowiedni serwer, administracji która nas nigdy nie zawiodła. Wszystkie informacje dotyczące Lourta i jego plików każdy gracz zna, w końcu na forum wszystko było napisane - Z plikami możecie robić co chcecie, może ktoś wykorzysta je lepiej " - odpowiednik coś podchodzącego pod " podpis " jak w dokumentach tak i tutaj, napisane było? Było - dowód. Jeżeli była by możliwość sprawe zgłosić do sądu to wygrał by serwer Revolution. Czarno na białym było napisane, że pliki można wykorzystać. Tak więc możemy w tym momencie zakończyć tą dyskusję.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

BurN nie ukradl downy plikow , Lourt sam napisal na forum graysta ze moga robic co chca z plikami jego ... . Teraz sie wypiera dzieciak jeba*ny

Opublikowano

BurN nie ukradl downy plikow , Lourt sam napisal na forum graysta ze moga robic co chca z plikami jego ... . Teraz sie wypiera dzieciak jeba*ny

Nawet gdzieś by sie znalazł ss z forum ; ) wkurw**** mnie te dzieci już , że pliki kradzione ;

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Mała Zapowiedź z nudów Revolution 1 Filmik mój załatwię intro: Oto ono

subskrybujcie.

SagariS-WP

80356030537479157083.jpg

Opublikowano

Takiemu az sie czasami chce sie za przeproszeniem przypie*dolic z krzesla , ale nic przydupasy lourta i tak tu beda spamic .

Opublikowano

Kolejne osoby które napiszą , że pliki są kradzione po prostu są frajerami i we wszystkie słowa 10 latów uwierzą ludzie ogarnijcie się ile razy można pisać to samo temat nie jest przeznaczony do kłótni ani sprzeczek tylko do oceny serwera i czy zagracie.

na forum grayst.pl pisało że mozna robić co się chce z tymi plikami a tu parę H później Lourt wyjeżdża , że nic takiego nie napisał no bez jaj po prostu zmienił wiadomość forum , że startuje z serwerownią ForGame.pl ; (

~~Następnym razem jak coś napiszesz przemyśl 2 razy serwer obojętnie jaki hejting przejdzie serwer wystartuje i nikt mu nie przeszkodzi . !!!

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

bo z tymi plika toi jest 1 wielki syf oni tylko patrza jak nawzajem sobie popsuc serwery a wy 1 powie to mi sie podoba 2 to mi sie nie podoba a kazdy znas wie jaka jest prawda zeby postawic stabilny serwer to trza takich ludzi ja na pandora lub elite a nie dzieci które postawią serwa i jestem koxem bo mam serwa na bugach

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

na kazdym kroku klamią je*ane oszusty a Lourt na czele

Od BurN'a się odpierdol bo do niego mam większe zaufanie niż do Lourt złodzieja i partacza

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

to miały byc posty o serwie a nie to ze jeden partaczy a drugi nie sami szukacie dymu

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Powoli kończy się ta bezsensowna kłótnia. Do każdej osoby, która stoi za tym co piszę Lourt - w porządku. Każdy ma własne zdanie i ma do tego pełne prawo, lecz po co wypisywać takie rzeczy, które nie tyczą się tego serwera? Czekamy do piątku i zaliczamy 2 tygodniową nockę :DDD

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

o ludzie sie nawracają

No i prawidłowo serwer no i tak wystartuje obojętnie jakie hejty będą pisali ale po co hejtować kto jest w temacie ten wie co i jak !!

98c8f84ea53bd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...