Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy start ? Launcher bedzie ? Raty ?

Raty masz w pierwszym poście, start w piątek za tydzień - 8.02, co do launchera wszystko będzie podane przed startem, tak aby każdy mógł pobrać.

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[/font][/color]

Napisz jeszcze jeden post oznajmiający, że jestem złodziejem a postaram się o bana dla Ciebie, wbiłeś w tym temacie 10 postów wszystkie zostały zreportowane jako spam.

Jeżeli myślisz, że jestem złodziejem to idź sobie na ten serwer lourta, gdzie sam zostaniesz wyruchany, elo.

Przewidywany start : ~ Piątek.

logoopm.png

Opublikowano

Na forum Grayst pisze, że radze uważasz na podróbki serwerów na jego plikach mimo, że zezwolił na ich korzystanie, a na serwerze pewnie jak większość zagram, na pewno będzie lepszy niż ten syf zwany Grajstem ;]

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Tylko jedno nas różni, my nie będziemy u was spamować jacy to wy jesteście, bo nie zniżamy się to waszego poziomu, nie wiem czy można niżej upaść. Powodzenia z waszym pseudo serwerem, ludzie wierzą nam, bo mamy jakieś dowody, poza tym poprzednie serwery Lourta dały dostatecznie dowodów. Nie róbcie z niego kozła ofiarnego, bo trzeba mieć inteligencję paczki gwoździ żeby rozdać takiej ilości passy do bazy danych.

Opublikowano

Tylko jedno nas różni, my nie będziemy u was spamować jacy to wy jesteście, bo nie zniżamy się to waszego poziomu, nie wiem czy można niżej upaść. Powodzenia z waszym pseudo serwerem, ludzie wierzą nam, bo mamy jakieś dowody, poza tym poprzednie serwery Lourta dały dostatecznie dowodów. Nie róbcie z niego kozła ofiarnego, bo trzeba mieć inteligencję paczki gwoździ żeby rozdać takiej ilości passy do bazy danych.

Podał BuRnowi .. ktory potem mu rozjebał serwer taki jest prawilny

Opublikowano

Podał BuRnowi .. ktory potem mu rozjebał serwer taki jest prawilny

Dobre masz info, bo passów do bazy nie miałem, zabezpieczyłem tylko ovh, a pisząc że płacił za usługi duże pieniądze skłamał.

@Down to się nazywa być pazernym na hajs. :< Ja już się zabunkrowałem w domu. :<

@Edit. macie zamiar spamować dalej ? Poprosić szykre by powiedział co wiedział nt. plików draenora? Lamusy dupa cicho.

logoopm.png

Opublikowano

NIe zauwazyliscie , ze kiedy dobrze sie wiedzie revolution to zlodzieje , oszusci , pazerniaki z grayst chcą z zazdrosci powodzenia revolution zniszczyc ich serwer ? Kiedy zobaczyli fale pozytywnych komentarzy o revolution odrazu zmienili zdanie i znowu chca zalozyc serwer ktory po tygodniu padnie ?

Chyba zrobie ankiete ile ludzi bedzie gralo na tym gownie almantia czy na revolution najlepiej zapowiadajacym sie serwerem 2013 ?

Opublikowano

Jak gralem na serwie grayst myslalem ze to jest serwer odpowiedni dla mnie , ze zagram tu dluzej jednak sie mylilem padlo po 2 dniach . Poczytalem troche o Lourcie , ForGame , Raven i dowiedzialem się , ze to nie zle szuje są . Tworza serwery ktore padaja po max tygodniu , robia restarty a ludzie jak takie naiwniacy pakuja swoje oszczednosci na IS . Zamykaja i dalej tworzą , a ludzie dalej na ich serwerach grają ...

Opublikowano

Co z broniami na 30 lvl ?

Bronie na 30 level będą u handlarzy, to jest zapowiedź, w pełnej prezentacji już będzie wszystko dobrze, ja was zachęcam do śledzenia naszego FB, macie go w pierwszym poście.

Opublikowano

on napisał ze client jest autorski kazdy z takich pada jak kawka z garnie troche kasy z is i zwinie dupe z serwem pod monopolowy i zadzwoni po kumpli przyłazcie na jabola zarobiłem troche z is-a

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

widze ze kibic wyzej czyli-

BIGBADDYMEDIUM

juz gildie zrobił a serwer jeszcze nie powstał,ale widzicie jaka nazwa tej gildi ja bym nasrał i by lepiej brzmiała

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja bym proponował dodać legalnego BS i tak każdy na 1 i 2 odsłonie graysta na tym pizgał ile było sił więc to nic nie zmieni a trochę ułatwi i zostawicie tą PRAWDE / FAŁSZ tylko zmiencie typ pytań bo niczym sie serwy nie będą różnić oprócz nazwy : )

Opublikowano

Wypisujecie tutaj takie glupoty ze hej. Wiekszosc ludzi (przynajmniej ja tak mysle) ma w dupie czy pliki kradzione ,kupione ,czy wyczarowali je z koszyka .Byle był serwer stabilny i dalo sie grac .Bo ci co sie spinaja o byle gowno sa zerem w realu i musza sie gdzies jakos pokazac .Tutaj w formie albo pseudo polonisty ,albo jakiegos innego znawcy wszystkiego. Ludzie ogarnijcie sie kur*a a znajdzcie sobie jakies konkretne zadanie .Serwer ruszy i bedzie stabilny to i ludzie przyjda.

Opublikowano

1.Bronie na 75 level tylko ze szkatułki Umarłego Rozpruwacza ?

2. Ile % wynosi na ulepszenie epika ?

3. Kto jest właścicielem serwera,bo chodzą plotki że jest to XiaO

805491408806070489277.png

Opublikowano

1.Bronie na 75 level tylko ze szkatułki Umarłego Rozpruwacza ?

2. Ile % wynosi na ulepszenie epika ?

3. Kto jest właścicielem serwera,bo chodzą plotki że jest to XiaO

1. Tak Riper

2. Chyba 80 ze stalki na epika

3. Raczej nie

Opublikowano

Zmianki będą dostępne u NPC. Kupujemy skrzynie z bonami, którą kupuje tylko jednorazowo ( przedmiot nie znika ) po kliknięciu wybieramy 3 poszczególne możliwości

10 zmianek - 100k

50 zmianek - 500k

100 zmianek - 1kk

Bynajmniej tak to zapamiętałem. Następnie gdy wybierzemy ile chcemy zmianek wyświetla się pytanie na które odpowiadamy TAK/Nie - po podaniu dobrej odpowiedzi zmianki pojawiają się u nas w EQ. Maksymalna ilość zmianek w eq to 100

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Proszę poprawić SS'y weryfikacyjne. Ma być z dopiskiem "dla mpcforum.pl"

1h

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Sh4ke start serwer w piątek??

Tak w piątek start serwera

IstvanPL Cześć i jak zabezpieczyłeś już clienta ?Sprawdź wszystko dokładnie masz czas

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...