Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SYGNATURKA DLA GRACZY! OD RAZU Z PRZEKIEROWANIEM DO TEMATU.

1359796545-U215643.png

[topic='841574'][img=http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1359796545-U215643.png][/topic]

poniewieramy się czlowieku                      

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SYGNATURKA DLA GRACZY! OD RAZU Z PRZEKIEROWANIEM DO TEMATU.

1359796545-U215643.png

[topic='841574'][img=http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1359796545-U215643.png][/topic]

Wielkie dzięki na sygne ;DBardzo fajna!

Opublikowano

Napewno się skuszę zagrać, bo serwer jest dobrze dopracowany, co prawda beta by się przydała.

Burn nie zapomnijcie o bugu z dzwonem burzowego ptaka!

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Co to za team w ogóle? To wasz pierwszy serw? Kto wam robi zabezpieczenia? Jakoś słabo widze, aby ten serwer ruszył bez problemów.

Z choinki się urwałeś? BurN - pracował przy iMetinie, Istavana nie muszę przedstawiać, Baksia chyba też. Reszta może nie jest super popularna na MPC, ale są najlepsi w tym co robią. Wracaj lepiej na Azmal, jak masz takie komentarze bez sensu pisać. Zabezpieczenia BurN, Istvan - client. Nie jest tak jak na Grayst, gdzie 10 osób coś robi a i tak nie będzie to działać.

Opublikowano

Dobra prezka, serwer wydaję się fajny ale szkoda, że nie ma fms'ów i ribów w shopie, obyście poradzili sobie z DDoSami.

Minus.png
Opublikowano

Tak wiec Polowa prezentacji jest skopiowana z grasta . Ssy z grasta tylko dopisane revolution,,, Zrobcie cos sami a nie gotowce bierzecie. Z tych powodow nie zagram ale polecam.

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

dandun, to jest GRAYST v2, wiec ss-y te same, a oni odbugowuja to wszystko i dodaja nowoscim, zabezpiecza to, jak ci sie nie podoba to krzyż na droge i wyjazd.

Opublikowano

Z choinki się urwałeś? BurN - założyciel pierwszy iMetina, Istavana nie muszę przedstawiać, Baksia chyba też. Reszta może nie jest super popularna na MPC, ale są najlepsi w tym co robią. Wracaj lepiej na Azmal, jak masz takie komentarze bez sensu pisać. Zabezpieczenia BurN, Istvan - client. Nie jest tak jak na Grayst, gdzie 10 osób coś robi a i tak nie będzie to działać.

Nie urwałem się z choinki. BurNowi nie wszystkie serwery też wychodziły, choć uważam go za jedynego ogara .

Są najlepsi w tym co robią? Niewątpliwie NIE.

Nie jestem krytycznie nastawiony na serwer, poczekam do startu ale po prostu tak wiele serwerów aktualnie startuje i pada po dniu czy dwóch, choć wszyscy zapewniają, że mają właśnie NAJLEPSZYCH, podkreślam i cytuję twoje słowa, informatyków. Pewnie wbiję na start bo jesteście mi winni 25 pln z Graysta, jeśli dobrze doczytałem to wracacie SM, a ja wysłałem przelew na 25 pln właśnie.

Opublikowano

Na serwerze zawitam w 100% z ekipą. Natomiast proponuję zrobić ankietę, czy zostawić exp'a, czy jednak go zmniejszyć. Według mnie wypadałoby zmniejszyć exp, gdyż wbicie max lvl w tydzień to żadna satysfakcja. Niech się go wbija ok. miesiąca, można o 1/4 zmniejszyć exp'a i byłoby ok.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Tak wiec Polowa prezentacji jest skopiowana z grasta . Ssy z grasta tylko dopisane revolution,,, Zrobcie cos sami a nie gotowce bierzecie. Z tych powodow nie zagram ale polecam.

Dobra prezka, serwer wydaję się fajny ale szkoda, że nie ma fms'ów i ribów w shopie, obyście poradzili sobie z DDoSami.

FMS i bronie na 30 level będą spokojnie, nie denerwuj się. Z ddosami spokojnie poradzimy sobie! dadun nie wiem czy wiesz, ale nawet sam dedyk(maszyna) nie była od Lourta, miał zapłacić za zabezpieczenia a nie zapłacił. Dlatego też użyliśmy ich zdjęć, po co mamy robić swoje, skoro serwer bazuje na ich plikach. Bież też pod uwagę, że jest to zapowiedź nie full prezentacja.

Opublikowano

Tak na prawdę zobaczymy czy BurN i Istvan są coś warci w tym serwie. Macie gotowe pliki i wszystko zrobione, każdy potrafi takiego serwa odpalić, ale nie każdy potrafi zabezpieczyć. Ciekawi mnie czy poprawicie pewną rzecz, ale zachowam to dla siebie.

Opublikowano

Serwer startuje w dzień, kiedy mi się zaczynają ferie, świetnie ;-)

Na 100% zagram.

Hahahah grayst 2 na pewno 2 raz w to samo gówno się nie pakuje.

" 2 razy do tej samej wody się nie wchodzi"

Serwer jest oparty na plikach serwera Grayst - Inna ekipa, troszkę serwer pozmieniany. Jak nie chcesz to nie graj, moim zdaniem to będzie jeden z lepszych serwerów.

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Hahahah grayst 2 na pewno 2 raz w to samo gówno się nie pakuje.

" 2 razy do tej samej wody się nie wchodzi"

Cżłowieku jaki 2 grayst. To tylko pliki, cała polityka serwera - administracja, zabezpieczenia, komunikacja i najważniejsze informowanie was na bieżąco. Jedyne podobieństwo to pliki.

Zmianki są dostępne ze skrzyni zmian - dostępnej u handlarza.

microlab co do zabezpieczeń jesteśmy pewni, nie wiem czy wiesz grayst też miał dobre, ale błąd popełnili rozdając passy do bazy 5 osobom. Jaką rzecz mamy poprawić? Potem gracze narzekają że nic nie robimy, a może o czymś nie wiemy, o czym gracz z wyższym levelem już wie.

Opublikowano

Dodany został nasz Fanapage na Facebooku, zachęcamy do śledzenia oraz dania "like" , będą tam podawane również informacje oraz zdjęcia z bieżącej pracy :

facebook-logo-128x1281.png

Pozdrawiamy Team Revolution!

Opublikowano

Nie dostałem odpowiedzi od żadnego admina,

Czy będą zwrcane SM z grayst starego mając kody>?

Edit: dzieki za odp ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Nie dostałem odpowiedzi od żadnego admina,

Czy będą zwrcane SM z grayst starego mając kody>?

Tak, pisał Shake, ze beda zwracac

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...