Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawitam na serwerze, zrobilibyście dostęp do 1-2dniowej bety na sprawdzenie bugów? chętnie bym posprawdzał

ps: gdy były raty 50% na drop to na tym dungeonie na władcy pajaków leciało mało dropu gdy ktoś miał rękawice z IS.

pozdrawiam OgarnijSię

sygna.png

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy SM'y zostaną mi oddane na podstawie 4x potwierdzen przelewu (4x 25, tak jak na grayscie zakupilem) w pdf'ie z oryginalnej strony banku? Niestety e-maile z kodami usunąłem na poczcie, a zapisane kody w oknach zatwierdzenia vipa na stronie grayst.pl mogłbym odzyskać, lecz strona jest wyłaczona częsciowo.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

OCZY MNIE BOLĄ SŁOWO DAJE, Bo grałem na ***Arum.pl i te niebieskie oczy kurwa oczy mnie bola serio

Zacytuję:

Officjalny start serwer ma się odbyć za tydzień w Piątek, lecz nie jest to pewna data , nie chcemy Wam podawać 30 dat, a potem się nie wywiązać, będziecie na bieżąco informowani

Opublikowano

KIEDY START?!?!?

jak byś umiał czytać to start za tydzień w piątek :x

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Grayst v2 hah

Jeżeli po tygodniu nie padnie to może zagram ^^

Jak pisałem wyżej, jeżeli dalej uważasz, że serwer jest pod administracją Grayst.pl to się mylisz grubo. Po tygodniu padnie - tego nawet nie będę komentował. Nic nie wiesz o serwerze / administracji, ale hejtować za to umiesz. Gdzie się tacy ludzie rodzą ? Z całym szacunkiem, do osób piszących, że my jesteśmy niekulturalni, złe podejście do gracza mamy itp. Ale jak mam nie reagować na taką głupotę, jak Bóg Kubie tak Kuba Bogu.

Opublikowano

Jak pisałem wyżej, jeżeli dalej uważasz, że serwer jest pod administracją Grayst.pl to się mylisz grubo. Po tygodniu padnie - tego nawet nie będę komentował. Nic nie wiesz o serwerze / administracji, ale hejtować za to umiesz. Gdzie się tacy ludzie rodzą ? Z całym szacunkiem, do osób piszących, że my jesteśmy niekulturalni, złe podejście do gracza mamy itp. Ale jak mam nie reagować na taką głupotę, jak Bóg Kubie tak Kuba Bogu.

Źle zinterpretowałeś mój post, chodziło Mi o to, że ten serwer jest identyczny jak grayst a nie, że to ta sama administracja, choć nie mam 100% pewności skoro Lourt tak często zmienia nicki.

A to, że zagram po tygodniu jeżeli nie padnie spowodowane jest tym o czym napisałem wcześniej, wolę mieć po prostu pewność, że serwer postoi dłużej niżeli mam tracić na nim czas.

Opublikowano

Źle zinterpretowałeś mój post, chodziło Mi o to, że ten serwer jest identyczny jak grayst a nie, że to ta sama administracja, choć nie mam 100% pewności skoro Lourt tak często zmienia nicki.

A to, że zagram po tygodniu jeżeli nie padnie spowodowane jest tym o czym napisałem wcześniej, wolę mieć po prostu pewność, że serwer postoi dłużej niżeli mam tracić na nim czas.

Przecież wszyscy w team działają już na własną rękę dłużej na MPC, jeżeli w to też nie wierzysz zapraszam ts3. Poza tym są to osoby znane mniej czy więcej, a nie tak jak nagle pojawił się Raven.

Opublikowano

jestem ciekaw jak chcecie załatwić sprawę z oddaniem smoczych monet, no ale zobaczymy.. szkoda, że start pod koniec ferii ale zawitam na 100%

Opublikowano

Przecież wszyscy w team działają już na własną rękę dłużej na MPC, jeżeli w to też nie wierzysz zapraszam ts3. Poza tym są to osoby znane mniej czy więcej, a nie tak jak nagle pojawił się Raven.

Za bardzo nie chciało Mi się sprawdzać GM na MPC..

Po co miał bym wbijać na ts? Żebyś mnie przekonywał, że to inni admini? ^^

Opublikowano

Zagram czekam do piątku i jestem za wprowadzeniem ww to by było coś przydatnego na serwerze :>

Jestem za !, Pamiętam to z serwera rei**r , na którym się chodziło ciągle na to ;]

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Ja bym proponował zmniejszyć exp o wiele żeby to naprawdę był medium czyli np miech dopiero 150lvl lub trochę dłużej bo poco wbijać 150lvl w 4 dni np??? i pograć trochę i iść na inny serwer???

mrchomik.png
Opublikowano

Burn ostatnio pisałeś, że będzie możliwy zwrot SM po okazaniu kodu.

Czy to możliwe?Bo mam 2 kody z graysta ;D

@down: z tego co widzę, nie masz nicku burn ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...