Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nooo postarali się - kopiując pliki xD

Ale przynajmniej mają zapowiedź i serwer wystartuje a u was to coś podejrzane hehe ;)

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napiszę to jeszcze raz tutaj bo tego tematu nikt nie przegląda http://www.mpcforum.pl/topic/846134-inne-malantia/

Sh4ke, on 01 Feb 2013 - 23:55, said:snapback.png

To są screeny weryfikacyjne serwera revolution? Sh4ke powiedz mi jak to zrobiłeś? Tu widać (jeśli ktoś się zna) że jest to m1 chunjio. A pliki graysta mają zmienione m1.

Kolejną rzeczą jest to, dlaczego zamknąłeś mini mapke? Czyżby to nie były ss serwera "revolution"?

Nie będę się kłócił, lecz coś mi tu nie pasuje.

Wyjdź kurwa człowieku. Jeżeli masz jakieś żale i denerwujesz się bo serwer Revolution wypadł lepiej niż Almantia to idź do kościoła lub pisz osobno na PW. Przestań już tutaj spamować, bo zaraz Cię każdy sprzeda i wylądujesz jak reszta prezentacji w koszu :)

Nie odpisuj mi nawet, bo skończyłem z takimi ludźmi jak Ty dyskutować :)

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Ale przynajmniej mają zapowiedź i serwer wystartuje a u was to coś podejrzane hehe ;)

U was, u was, co u was? ja ma gdzieś to gdzie zagram, czy na al***ti, czy tutaj, jednak chce żeby serw był stabilny, bez błedów i oszustw.

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

Skoro chcesz serewr bez bledow i oszustw zapraszamy na revolution!!!!!!!!

U was, u was, co u was? ja ma gdzieś to gdzie zagram, czy na al***ti, czy tutaj, jednak chce żeby serw był stabilny, bez błedów i oszustw.

Opublikowano

To po jaki uj się wpierd*** pytam się?

Tak cisnełeś że to i tamto a teraz dupe liżecie bo co wyszło na jaw że jednak ta alman*** to kolejny niewypał.

Niedawno co była zapowiedz i znów do kosza poleciała.

Opublikowano

Wyjdź kurwa człowieku. Jeżeli masz jakieś żale i denerwujesz się bo serwer Revolution wypadł lepiej niż Almantia to idź do kościoła lub pisz osobno na PW. Przestań już tutaj spamować, bo zaraz Cię każdy sprzeda i wylądujesz jak reszta prezentacji w koszu :)

Nie odpisuj mi nawet, bo skończyłem z takimi ludźmi jak Ty dyskutować :)

Ja nie dyskutuje, nie żale się, nie hejtuje tylko pytam się co to ma kur** być te screeny.

Poza tym śmieszny jesteś człowieku xD

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

Napiszę to jeszcze raz tutaj bo tego tematu nikt nie przegląda http://www.mpcforum.pl/topic/846134-inne-malantia/

Sh4ke, on 01 Feb 2013 - 23:55, said:snapback.png

To są screeny weryfikacyjne serwera revolution? Sh4ke powiedz mi jak to zrobiłeś? Tu widać (jeśli ktoś się zna) że jest to m1 chunjio. A pliki graysta mają zmienione m1.

Kolejną rzeczą jest to, dlaczego zamknąłeś mini mapke? Czyżby to nie były ss serwera "revolution"?

Nie będę się kłócił, lecz coś mi tu nie pasuje.

Bo klienta mam narazie ja i Istvan btw.

Mają owszem dostęp, ale tylko na launcherach.

logoopm.png

Opublikowano

Ja nie dyskutuje, nie żale się, nie hejtuje tylko pytam się co to ma kur** być te screeny.

Poza tym śmieszny jesteś człowieku xD

Ciesze się, że mogłem Cię przez chwile uszczęśliwić, usunąć tą zbędną mordę przed komputerem. Burn wytłumaczył dlaczego są takie screeny, możesz iść spać - dzisiaj Almantia nie będzie miała prezentacji. Jeszcze raz piontka

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Bo klienta mam narazie ja i Istvan btw.

No i dziękuje za opowiedz i nie wiem @Bigbaddymedium po co spinać tak dupe?

11573538277329494069.gif

KurniK

-----------------

Opublikowano

Burn odpowiesz na moje pytanie na 21 stronie, tzn. jest ta blokada bs'a to okey, ale żeby chociaż trochę ułatwić zmienianie bonów i zrobić tak, żeby każdy bon miał max. 2 wartości, a nie np. 6% abs. Inaczej zmienianie będzie monotonne, długie i nudne. I można by też zwiększyć szansę na wejście bonu na ludzi, bo jak na podstawowy bon na pvp, to bardzo małe szanse na jego wejście.

A tak BTW to 15 minut temu Almantia założyła kolejną zapowiedź, która po kilku minutach wylądowała w koszu ;P.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Ciesze się, że mogłem Cię przez chwile uszczęśliwić, usunąć tą zbędną mordę przed komputerem. Burn wytłumaczył dlaczego są takie screeny, możesz iść spać - dzisiaj Almantia nie będzie miała prezentacji. Jeszcze raz piontka

A czy ja powiedziałem gdzie będę grać? ogarnij się

11573538277329494069.gif

KurniK

-----------------

Opublikowano

No i dziękuje za opowiedz i nie wiem @Bigbaddymedium po co spinać tak dupe?

Bo mnie denerwuje jak osoby o podobnym loginie jak Ty ciągle głupoty piszę. Jeżeli Sh4ke by nie usprawiedliwił SS weryfikacyjnych prezentacja została by zamknięta, bo przypominam, że raz już była. Skoro jest nadal to po prostu odebrałem to jako hejt, by znowu dawać przykłady, że Revolution to syf, a wcale tak nie jest. W temacie co podałeś wiele osób , a dokładnie 2 napisały całą prawdę o tym wszystkich, więc jest git. Jeżeli Cię uraziłem, zrozumiałem źle - przepraszam..Nie dziw mi się. Człowiek w realu spotyka tysiące fałszywych osób, to jeszcze tutaj znalazłem multum takich, które hejtują, a nie potrafią się do niczego przyznać. :) Mavex i xHarryPotter - najgorsze leszcze na forum, w zapowiedzi Almantii w 100% uzasadniłem tą wypowiedź. Więc z tymi dwoma panami już nie dyskutuję, zbyt wiele poświęciłem czasu dla fałszywych ludzi :)

Pozdrawiam i przepraszam (MamDziare) jeżeli uraziłem :)

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Już napisałam, dlaczego chcę wprowadzenia TP przez obrączke. Są gracze i gracze, jedni będą co 24h brać ślub z kimś innym tylko po to, by wrzucać na mapki, a inni wezmą ślub z buffem i będą grać spokojnie. Tak wam przeszkadza ułatwienie, które jest notabene banalne, bo, jak wspomniałam wcześniej, tak czy siak desperaci znajdą sposób by się wpraszać na mapy z wyższymi lvlami. I nie mówcie, że tak nie będzie, nikt nie jest naiwniakiem :)

Na innych serwerach nie ma czegoś takiego? A to dziwne, bo na większości serwerów, na których grałam (a troche ich było) taka opcja była dostępna i nikt nie puakał..

To nie jest serwer easy? Jasne, ale nie jest też hard by wypruwać sobie flaki tylko po to, żeby spokojnie expić w G2 :huh:

Prawda jest taka, że "polaczek" zawsze znajdzie coś, co mu nie pasuje i będzie sie sprzeczać z resztą świata.. Mam nadzieje, że tego typu graczy będzie jak najmniej na serwerze..

Opublikowano

Burn odpowiesz na moje pytanie na 21 stronie, tzn. jest ta blokada bs'a to okey, ale żeby chociaż trochę ułatwić zmienianie bonów i zrobić tak, żeby każdy bon miał max. 2 wartości, a nie np. 6% abs. Inaczej zmienianie będzie monotonne, długie i nudne. I można by też zwiększyć szansę na wejście bonu na ludzi, bo jak na podstawowy bon na pvp, to bardzo małe szanse na jego wejście.

A tak BTW to 15 minut temu Almantia założyła kolejną zapowiedź, która po kilku minutach wylądowała w koszu ;P.

Straszne, że tak bardzo chcą się wybić, a nie mogą :(

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Wiadomo o której start wiem że piątek godzina ? Miało dzisiaj być forum jak jest dajcie linka !!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RevolutionMT2
Nick:CloseYourEye
Lvl:1+
Profesja:Wojownik Body
GIldia:Brak jak narazie

49054229516020140143.png
Opublikowano

Wiadomo o której start wiem że piątek godzina ? Miało dzisiaj być forum jak jest dajcie linka !!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RevolutionMT2

Nick:CloseYourEye

Lvl:1+

Profesja:Wojownik Body

GIldia:Brak jak narazie

W godzinach popołudniowych. Jak forum będzie na pewno go wrzucą. Zapraszam na ich fanpage na facebook'u, w prezentacji znajdziesz :)

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Straszne, że tak bardzo chcą się wybić, a nie mogą :(

Chłopie, wyjdź na dwór i ochłon ew. przy**b barana w ścianę i może coś zmądrzejesz ... napinasz się i napinasz .. przez internet, że tak powiem każdy jest twardy bez wyjątków :) a w realnym życiu pewnie każdy was gnębi albo się do nikogo tak nie odezwiecie tak więc przez neta nie musisz już zgrywać kozaka =) każdy może w internecie napisać jaki to on jest wspaniały itp a tu się okazuję, że chłopak nie zdał w podstawówce z muzyki o.O

dalej... co do serwa Revolution i al**ntia hmm każdy zagra tam gdzie mu bardziej pasuje co nie ? nikt nie może nikogo zmuszać aby ten grał tutaj a tamten grał tam bo tutaj będzie się wbijać max lvl 2 lata a tam 2 tygodnie

teoden.png

Opublikowano

557830_242607239208007_406127225_n.png

Fajny pomysł z owym przedmiotem :)

Cytat :

DT prywatne będzie dla wszystkich. Inaczej już z Wieżą Wygnańców. Właśnie tu do wejścia z wybraną grupą potrzebna będzie kłódka. Dzięki jednej takiej kłódce wejść będziecie mogli aż 10 razy. Wystarczy, że tylko 1 osoba w grupie będzie posiadała taki przedmiot w ekwipunku.

Pytania odnośnie WW:

- Gdzie ową kłódkę będzie można zdobyć?

- Co możemy spotkać na końcu WW?

- Od którego poziomu

- Czy będzie tam kowal? Czy razem wieża kierowana pod zarobek,exp?

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

W godzinach popołudniowych. Jak forum będzie na pewno go wrzucą. Zapraszam na ich fanpage na facebook'u, w prezentacji znajdziesz :)

@BIGBADDYMEDIUM no dzięki

49054229516020140143.png
Opublikowano

Prezka wam się coś zjebała.

Stało się tak ponieważ było wgrywane nowe forum, zauważ że praktycznie każda prezentacja tak ma (miała) będzie to naprawione, jak forum będzie załadowane w !100%. Zresztą we wcześniejszych stronach już Sh4ke tłumaczył :)

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

557830_242607239208007_406127225_n.png

Fajny pomysł z owym przedmiotem :)

Cytat :

DT prywatne będzie dla wszystkich. Inaczej już z Wieżą Wygnańców. Właśnie tu do wejścia z wybraną grupą potrzebna będzie kłódka. Dzięki jednej takiej kłódce wejść będziecie mogli aż 10 razy. Wystarczy, że tylko 1 osoba w grupie będzie posiadała taki przedmiot w ekwipunku.

Pytania odnośnie WW:

- Gdzie ową kłódkę będzie można zdobyć?

- Co możemy spotkać na końcu WW?

- Od którego poziomu

- Czy będzie tam kowal? Czy razem wieża kierowana pod zarobek,exp?

Gdzie ? W is'ie konkursach, od graczy.

Smoka z groty.

WW prywatne wstęp - lider musi mieć conajmniej 105lvl, a normalne WW od 95.

Będzie kowal. Wieża prywatna pod zarobek, a wieża wygnańców normalna do expienia ew. do ulepszania. :)

logoopm.png

Opublikowano

UWAGA FORUM BĘDZIE WIECZOREM O TO MÓJ DOWÓD ŻE TAK BĘDZIE

30588472913681784668.png
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Użytkownicy przeglądający ten temat: 119+ CAŁY CZAS ROŚNIE ! PRZEWIDUJE O 18:00-20:00 PONAD 400OSÓB

92 użytkowników, 27 gości, 0 anonimowycH

49054229516020140143.png
Opublikowano

Gdzie ? W is'ie konkursach, od graczy.

Smoka z groty.

WW prywatne wstęp - lider musi mieć conajmniej 105lvl, a normalne WW od 95.

Będzie kowal. Wieża prywatna pod zarobek, a wieża wygnańców normalna do expienia ew. do ulepszania. :)

A do normalnego WW mam rozumieć, że będzie można wejść z każdym graczem, nie posiadając PT? I bez posiadania kłódki, tak?

p.s dziękuje za szybką odpowiedź :)

sygnaturabyy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...