Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie dzisiaj ma być forum strona i client ale jeszcze nic nie wiadomo.

Administracja jeszcze powiadomi o wszystkim.

Clienta już zuploadowałem Burnowi:P ale będzie jeszcze mała popraweczka także cierpliwości:)
  • Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WW będzie od poziomu 95, tak samo jak grota V2. W grupie natomiast według mnie najbardziej optymalnym będzie wymagany poziom lidera 105, a więc co za tym idzie - minimalny poziom, który bedzie mógł wejśc w grupie to 75. Wydaje mi się, że jest to dobre rozwiązanie, jako iż zarobek w tym miejscu będzie bardzo dobry, a od 75 poziomu można już wejść do groty V1. Będzie to również ułatwienie dla BMów, Archerów i Healerów, którymi nie expi się tak łatwo, jak pozostałymi postaciami.

Co wy na to?

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Clienta już zuploadowałem Burnowi:P ale będzie jeszcze mała popraweczka także cierpliwości:)

Wszystko pięknie ale nie zapomnijcie sprawdzić clienta bo jak pisali na alm**** że zostawili małą niespodzianke dla was.

Więc zabezpieczcie go dobrze.

WW

będzie od poziomu 95, tak samo jak grota V2. W grupie natomiast według

mnie najbardziej optymalnym będzie wymagany poziom lidera 105, a więc co

za tym idzie - minimalny poziom, który bedzie mógł wejśc w grupie to

75. Wydaje mi się, że jest to dobre rozwiązanie, jako iż zarobek w tym

miejscu będzie bardzo dobry, a od 75 poziomu można już wejść do groty

V1. Będzie to również ułatwienie dla BMów, Archerów i Healerów, którymi

nie expi się tak łatwo, jak pozostałymi postaciami.

Co wy na to?

To będzie bardzo dobry pomysł.Nie za łatwo i nie za trudno.

A jak z tym prywatnym DT będzie,jakaś opłata będzie czy jakaś przepustkę będzie trzeba dropnąć i ile minimalna ilość osób w pt musi być.

Opublikowano

Wszystko pięknie ale nie zapomnijcie sprawdzić clienta bo jak pisali na alm**** że zostawili małą niespodzianke dla was.

Więc zabezpieczcie go dobrze.

Klienta robił Istvan, więc niespodzianek być nie powinno. ;) Dodatkowo będzie świetnie zabezpieczony przed WH, MH i innymi tego typu. Łatwo można wywnioskować, że osoba, która sama omija zabezpieczenia różnych serwerów, najlepiej będzie umiała zabezpieczyć klienta. :)

Opublikowano

WW będzie od poziomu 95, tak samo jak grota V2. W grupie natomiast według mnie najbardziej optymalnym będzie wymagany poziom lidera 105, a więc co za tym idzie - minimalny poziom, który bedzie mógł wejśc w grupie to 75. Wydaje mi się, że jest to dobre rozwiązanie, jako iż zarobek w tym miejscu będzie bardzo dobry, a od 75 poziomu można już wejść do groty V1. Będzie to również ułatwienie dla BMów, Archerów i Healerów, którymi nie expi się tak łatwo, jak pozostałymi postaciami.

Co wy na to?

Bez grupy 95 a z grupa lider 105 musi mieć? bardzo dobry pomysł, ponieważ minimalny lvl to bedzie 75. Ale czy grota v2 nie powinna być od 90? Cieżko w av1 naexpić 90, ponieważ wszystkie spoty były zajęte a co dopiero 95, myślę że grota v2 powinna być od 90 a WW od 95

Opublikowano

Klienta robił Istvan, więc niespodzianek być nie powinno. ;) Dodatkowo będzie świetnie zabezpieczony przed WH, MH i innymi tego typu. Łatwo można wywnioskować, że osoba, która sama omija zabezpieczenia różnych serwerów, najlepiej będzie umiała zabezpieczyć klienta. :)

No to nie ma co innego robić tylko czekać do piątku.

A w jakich godzinach będzie startował mam nadzieję że w godzinach popołudniowych ^_^

Opublikowano

Bez grupy 95 a z grupa lider 105 musi mieć? bardzo dobry pomysł, ponieważ minimalny lvl to bedzie 75. Ale czy grota v2 nie powinna być od 90? Cieżko w av1 naexpić 90, ponieważ wszystkie spoty były zajęte a co dopiero 95, myślę że grota v2 powinna być od 90 a WW od 95

Popieram w 100%. Może nie było ciężko wbić ten 90, ale był on jak dla mnie optymalnym poziomem do przejścia na "wyższy lvl" czyli do v2. WW jak najbardziej od 95

Opublikowano

Baksiu jak juz jestes w temacie kiedy mozemy sie spodziewać forum ? ;)

Nie umiesz czytać?. Może dis może jutro czy robi to różnicę?. Tak żeby wejść na forum napsamić i pokazać jakim jestem pro. Ludzie poczekajcie forum może nawet być w piątek.

BTW. AT2 niech będzie od +90. Idzie to nawet szybko wbić i się potem przenieść na spokojnie do AT2. Wbicie 95 będzie problem z jaką ilością spotów/ludzi... Exp będzie możliwy dopiero po 1/2 w nocy. Planujecie zwiększenie czasu respu metinów w red lesie?. Przydało by się żeby szybciej się respiły :)

Opublikowano

Forum ma być dzisiaj więc czekamy a client już jest zu*********** :) i coś tam przynim robią !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Strona:Revolution.pl
Forum-Brak dzisiaj będzie !
ZAPRASZAMY NA REVOLUTION.PL ! PRO SERWER !

49054229516020140143.png
Opublikowano

Uczyńmy ten 90 + trochę bardziej unikalnym. Jak sama nazwa wskazuje - to jest serwer medium. A poza tym, jesli będzie więcej wolnych spotów w AV2, łatwiej będzie nabić tam lv. Chyba lepiej się przemęczyć na tym 90 - 95, a niżeli na wyższych, kiedy to exp leci zdecydowanie gorzej. ;)

Opublikowano

Dużo osób własnie przegląda a jest 13:00? a 18:00 może ponad 400osób :D

-Użytkownicy przeglądający ten temat: 52

49054229516020140143.png
Opublikowano

Forum ma być dzisiaj więc czekamy a client już jest zu*********** :) i coś tam przynim robią !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Strona:Revolution.pl

Forum-Brak dzisiaj będzie !

ZAPRASZAMY NA REVOLUTION.PL ! PRO SERWER !

to nie jestnasza strona:P co do klienta to każde zabezpieczenie da się obejść więć 100% ochrony nie gwarantuje:P
Opublikowano

Noobsko zapytam.. kiedy start? (tylko mnie nie bijcie za to pytanie, na prawdę nie moge sie niczego doczytać w prezentacji!) :ninja:

Opublikowano

Mam pytanie, Jak z ratami? Takie same jak na GRAYSCIE? że w 1h bijemy 75?. Nudzą mnie serwery dzie człowiek lata 5min M1, 15min BO , 30min V2 i już ma 75lv a Potem pełno nobstwa w grocie lata i nie pograsz... Jeżeli max lv to 150 to niech wbicie 100 zajmie chociaż tydzień... Bo na takich ratach to 2 tygodnie i nie ma co robić

Opublikowano

Jak już poprawiacie to wspomnę może od dodaniu mapy handlowej ponieważ na tym gray*** nie było gdzie postawić sklepiku bo jakiś cymbał nie zrobił miejsca neutralnego gdzie nie biją.Tak samo w shinso chociaż stało się w tak zwanym kółeczku to i tak bm mógł cię zabić.

Wiec proponuje albo to naprawić albo dodać mapkę handlową

Opublikowano

osobiście sam bym wolał, żeby BS nie było na serwerze, jakiś NPC, który zmiena (oczywiście dobrze przemyślany) za tym idą też łatwiejsze bonusy, no cóż.. czekamy co na to administracja :P

No spoko tylko licz się z tym że nawet jakby to samo to zmienianie jest irytujące... Ja osobiście co do tego pomysłu jestem na nie... Więcej osób to odstraszy niż przyciągnie...

Wystarczy ,że jest ta skrzynka i w eq może być tylko 100 zmianek .

zmianah.png

Opublikowano

A ja zapytam czy będzie możliwość TP przez obrączke np. do groty czy trzeba będzie expić buffka cały czas?

Opublikowano

Co wy na to?

jestesm za tylko zeby wejsc na to WW trzeba bedzie zeby lider pt mial 105 lv? jezeli tak to troszke lipa poniewaz dopiero ten kto wbije 105 lv bedzie mogl tepnac na mapke pt? czy jak bo nie czaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...