Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam nadzieje ze metki w grocie tez beda

co do bufa i tp przez pierscionek jak dla mnie zbedne

zapewne bedziesz gral wp-kiem i takim archerem albo helerem ciezko bedzie ogarnac full spota bez buffa 10 sekund powinno byc i do m1:)

Opublikowano

Ja jestem za tym aby bon 40 def właśnie był, ułatwia to expa.

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Jestem za tepaniem przez obrączke. Po to ona była wprowadzona do tej gry już dawno temu ^^.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Jestem za tepaniem przez obrączke. Po to ona była wprowadzona do tej gry już dawno temu ^^.

Na pl'u możesz się teleportować do v2 czy groty ? Nie bardzo, więc tu też tak nie będzie.

@Up. Wyrobić się wyrobiliśmy, ale nasze łącze odmawia posłuszeństwa, nie ze względu ataków, a ze względu błędów administratorów hosteam.pl .

logoopm.png

Opublikowano

Ja jestem za tym aby bon 40 def właśnie był, ułatwia to expa.

No dobra ale do tego też masz obrone,atak itd boga smoków + roska na deffa ,wartośc atak. itd. To co jest potrzebne do expa jest wystarczające przynajmniej jak dla mnie.

Mają 2 dni . :) Myślę ,że dadzą radę :)

zmianah.png

Opublikowano

Gdzie def poprawia expa? Gdzie nie grałam, zawsze def przeszkadzał :>

EDIT: po co porównujecie serwery prywatne do M2? Skoro nie można na PLu się tepać (i tu też ma tak nie być) to równie dobrze róbmy biologa co 24h, czytajmy 1 ku dziennie, miejmy tylko epickie podstawowe EQ :) Już nie bądźcie tacy obłudni, błagam..

Opublikowano

Przecież dokładnie tak działa :) Na wszystkich ogólnych mapkach działa, a na mapach od określonego lvla nie i lepiej żeby tak zostało

Gdzie def poprawia expa? Gdzie nie grałam, zawsze def przeszkadzał :>

EDIT: po co porównujecie serwery prywatne do M2? Skoro nie można na PLu się tepać (i tu też ma tak nie być) to równie dobrze róbmy biologa co 24h, czytajmy 1 ku dziennie, miejmy tylko epickie podstawowe EQ :) Już nie bądźcie tacy obłudni, błagam..

W czym Ci przeszkadza ?

Opublikowano

Na pl'u możesz się teleportować do v2 czy groty ? Nie bardzo, więc tu też tak nie będzie.

na PLu grasz 3 lata i expisz buffke do 75 i mozna wejsc do av2 na 75 lvlu a tutaj nie mozna wiec sami sobie odpowiedzcie chociaz odlbokujcie tylko do groty av2 av1

Opublikowano

Pisząc ten post mógłbym stwierdzić, że to ty raczej jesteś "niedorozwiniętym małolatem", bo jak można kogoś kto lubi serwery takie, a nie inne wyzywać od jakichś małolatów? Zastanów się zanim coś napiszesz następnym razem.

Gralem ne easy serwer Elitemt2 wszedlem zobaczylem jak jest i wyszedlem po 10 minutach . Po prostu nie wytrzymalem psychicznie , co 2 osoba za przeproszeniem wkurwiala mnie swoim zachowaniem . Zabilem kogos na pvp to przeklinali jak takie adhd-owce . Bylem w innym krolestwie ledwo co wyszedlem z areny rzuciło się polowa krolestwa i nie dawalo wstac ;x , kolega dobrze nazwal ich niedorozwinietymi dzieciakami .

Opublikowano

Jeszcze klka małych propozycji:

1. Zwiększenie Ilości Metków 85/90 w Red Lesie - na grayst owych metków nie dało się praktycznie znalesc chyba że około 4-5 rano ;)

2. Skrócenie czasu respu metków 85/90 w Red Lesie

3.Możliwość teleportacji buffki na mapy Grota v1 w góre (po użyciu pierścienia postać z mniejszym level niż próg mapy zostaje po 5 sek. automatycznie teleportowana do m1) - zastanówce się nad tym bo taki BM/Healer/Archer bez buffa na tych mapach 100+ ma naprawde CHLOLERNIE trudno a nikt chyba nie ma zamiaru expić buffa do ponad 100lvl .. a tym bardziej expić na marmach bo to kurf nie jest HARD !

4.Dodanie dropu kłódki do metków 85/90 (jakieś 15-20% na drop)

5. Zmniejszenie expa gdyż 150 lvl to obecnie tydzień ..

6. Usunąć nie potrzebne bonusy typu: 40 defa, obrażenia do PE, regeneracja PE

5. Zwiększyć % na wejście max bonów (15 miecze etc)

6. Usunąć ze szkat ripera zbroje na 61. (reszte zostawić zwiększy to NIECO szansę na bronie 75 :) )

Narazie tylę.

1. Metki są też w Atla v1... i jest dużo ich respów :) Na każdym ch po 6-7 .

2.Tak

3.TAK!TAK!TAK! to byłby bardzo dobry pomysł . 5sec starczy na 100% !

4.Taki drop już jest z tego co się orientuję

5.Nie

6.Tak...

5. Dać bony 10/12/15

6.Tak...

1370068748-U661747.png

Opublikowano

Przecież dokładnie tak działa :) Na wszystkich ogólnych mapkach działa, a na mapach od określonego lvla nie i lepiej żeby tak zostało

W czym Ci przeszkadza ?

Po cholere mi buffek do m2 czy na BO? Ludzie ogarnijcie się.. to, że wy gracie w 8 osób ze znajomymi i ustalacie: dobra, ja gram wp, Ty wojem, Ty buffem i będziesz na każde nasze zawołanie; będziemy expić w 8osobowym PT i będzie super - nie oznacza, że każdy tak gra.. A już pisałam kilka razy, że NIE ZAMIERZAM expić 2 postaci do 150lvla, bo nie o to chodzi :)

Może niech Administracja podejmie ostateczną decyzje? Bo takie droczenie między graczami stwarza tylko niepotrzebny spam..

Opublikowano

Gralem ne easy serwer Elitemt2 wszedlem zobaczylem jak jest i wyszedlem po 10 minutach . Po prostu nie wytrzymalem psychicznie , co 2 osoba za przeproszeniem wkurwiala mnie swoim zachowaniem . Zabilem kogos na pvp to przeklinali jak takie adhd-owce . Bylem w innym krolestwie ledwo co wyszedlem z areny rzuciło się polowa krolestwa i nie dawalo wstac ;x , kolega dobrze nazwal ich niedorozwinietymi dzieciakami .

Zostawcie te sprzeczki sobie na PW :) . To jest zapowiedź Revolution więc i niech będzie z tym związana ,z pomysłami ,wypowiedzeniem się na temat jakiejś sugestii .

zmianah.png

Opublikowano

1. Zwiększenie Ilości Metków 85/90 w Red Lesie - na grayst owych metków nie dało się praktycznie znalesc chyba że około 4-5 rano ;)

3.Możliwość teleportacji buffki na mapy Grota v1 w góre (po użyciu pierścienia postać z mniejszym level niż próg mapy zostaje po 5 sek. automatycznie teleportowana do m1) - zastanówce się nad tym bo taki BM/Healer/Archer bez buffa na tych mapach 100+ ma naprawde CHLOLERNIE trudno a nikt chyba nie ma zamiaru expić buffa do ponad 100lvl .. a tym bardziej expić na marmach bo to kurf nie jest HARD !

6. Usunąć ze szkat ripera zbroje na 61. (reszte zostawić zwiększy to NIECO szansę na bronie 75 :) )

Narazie tylę.

Szybko znalezliście kilka rzeczy którymi sobie ułatwicie gre, pytanie poco chcecie zmieniac taki serwer na łatwiejszy zamiast odrazu pójść na easy

A co do serwera prawdopodobnie wbije

Opublikowano

Po cholere mi buffek do m2 czy na BO? Ludzie ogarnijcie się.. to, że wy gracie w 8 osób ze znajomymi i ustalacie: dobra, ja gram wp, Ty wojem, Ty buffem i będziesz na każde nasze zawołanie; będziemy expić w 8osobowym PT i będzie super - nie oznacza, że każdy tak gra.. A już pisałam kilka razy, że NIE ZAMIERZAM expić 2 postaci do 150lvla, bo nie o to chodzi :)

Może niech Administracja podejmie ostateczną decyzje? Bo takie droczenie między graczami stwarza tylko niepotrzebny spam..

Też gram sam i nie mam zamiaru expić bufa do 150 lvl bo 105 spokojnie mi wystarczy :) Administracja już się wypowiedziała na ten temat

Opublikowano

I co z tego, że na EliteMT2 było dużo noobów? To nie znaczy, że serwery easy są dla niedorozwiniętych dzieci... Na serwerach typu elite, pandora gra bardzo dużo osób, bo są bardzo znane i dlatego też również wiele dzieci tam gra, a nie dlatego, że jest to serwer easy. Zresztą na każdym serwerze są takie nooby. Grałem na wielu hardach/mediumach i też już po krótkim czasie widziałem dużo noobów, ale czy to znaczy, że mam nazywać serwery hard serwerami dla niedorozwiniętych dzieci? Zastanów się co piszesz.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Ja też myśle, że expić buffke grając na dłuższą mete solo na ten 105/125 to będzie masakra.

Jeśli tak będzie to ja zostaje na tym 90/100 nie expie tylko już pod pvp ^^

A i burn na plu wyexpiasz ją do tego 75 w V2 gdzie nie latasz po spotach tylko siedzisz w 1 miejscu bez łuczników itp. a expić ją w grocie z low expem w pt latajac po spotach to jest hardcore ^^

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Narazie tylę.

1. Zdecydowanie tak.

2. -----

3. Zdecydowanie nie, chyba że w ślubie może być tylko 2-5 lvl różnicy a nie 15. Wtedy na tak

4. Przeiceż chyba jest 50% o ile się nie mylę.

5. ------

6. Tak, ale tylko +40 obrony

7. ------

8. Tak

+ do tego proponuję dodać statystyki:

post-153155-0-75106600-1359918052.jpg

Opublikowano

Po co wam teleportowanie się przez obroczkę ślubną w każdym miejscu na serwerze? Na takich serwerach jak ten grałem nie raz. Właśnie wyexpianie buffa to jedna z fajnych rzeczy. Możecie mnie wyśmiać, ale jakbyście mogli się tak ciągle tepać na każde miejsce, to powstaną nie honorowe poziomy. Osoba zrobi sobie EQ, teleportuje kumpla, który podbije topke w kilka godzin,mimo, że Ty męczyłes się dniami i nocami. Ja tam nie widzę problemu wyexpić buffa na poszczególne poziomy. Wbić buffowi 90 poziom to jest kwestia 2 pd z gry, jeżeli oczywiście buff posiada 75+. Co prawda wiele plusów ma takie teleportowanie, ale tak jak pisałem wyżej z tego serwera chcecie zrobić Easy. Uwierzcie, że nie będziecie się tak szybko nudzić, gdy tego nie wprowadzą. Jeżeli chodzi o bon typu +40 obrony jak dla mnie jest porażką. W taki sposób osłabimy Mentala. Zresztą jak pisała osoba wyżej, na takim serwerze jak ten,gdy mamy wiele dodatków do expa, mając 400 deffa ogarniemy FULL spota w V3. Więc nie wiem po co ten DEFF. Zresztą expimy tylko do 75 poziomu w miejscach gdzie DEFF może się troszkę liczyć, potem tylko trzeba go mieć jak najmniej. Tak więc ten bon z obroną w EQ można by usunąć w cholerę..

Metiny w RED

To też dla mnie jest głupi pomysł. Grałem na 2 odsłonach tego serwera i za każdym razem miałem szmaragda i syrka +9, a metków w red ubiłem z 5-6. Nie wiem czy wiecie ale na mapach od 105 + jest 10x lepszy drop i zarobek niż w red lesie. Do tego zbroje na 66 poziomie i bronie na 65 poziomie będą w IS, a to raczej najważniejszy drop z red lasu. Tak wiec nie przesadzać, bo ciągle dąrzycie do zrobienia z tego serwera EASY..

Dla każdego z was serwer Grayst.pl był idealny, tutaj wprowadzili jeszcze WW, prywatne DT i do +4 jest 100%. Więc ten serwer będzie jeszcze lepszy ! :)

edit. Polecam dodać możliwość tepania BUFFA w miejsca dostępne od poziomu 130 + i możliwość ślubu w granicy 5 poziomów. Wtedy będzie git :)

sygnaturabyy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...