Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja si kompromituje ? To co na forum FORGAME robi to

73c9c1f11e080.png

TAKIM ZACHOWANIEM NIE POLECAM SERWER SREVOLTUION IŻ TEN SERWER PADNIE ZANIM WYSTARTUJE. SERWER TO DNO. ADMINISTRACJA Z MULTI KONT REKLAMUJE SIĘ POD ZAPOWIEDZIAMI INNYCH SERWERÓW ORAZ NA FORACH INNYCH SERWERÓW. SREVOLUTION NIE JEST GODNY UWAGI. 100% SKOPIOWANY Z PRAWDZIWEGO SERWERA JAKIM JEST ALMANTIA.PL ORAZ PREZENTACJA SREVOLUTIONA JEST RÓWNIEŻ 100% SKOPOWANA. SERWER DNOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

PRAWDZIWYM SERWEREM JEST ALMANTIA

ZAPRASZAMY NA ALMANTIĘ JEST TO ORGINALNY SERWER. REVOLUTION TO JEST PODRÓBA NA TYDZIEŃ TYLKO DLA KASY. ADMIN NAPISAŁ ŻE SM NIE ZOSTANĄ ZWRÓCONE

ZAPRASZAMY ALMANTIA.pl

http://www.mpcforum.pl/topic/844155-zapowied-almantiapl/

Napisałem w zapowiedzi Waszego serwera, że nie popieram tego typu akcji spamowania w innych tematach, więc po kiego tu przychodzisz i mnie za przeproszeniem wk*rwiasz.?

Forum miało być dziś, ale doszły małe komplikacje.

@Do Almantii śmieje się z was, że kupiliście domenę revolution.pl, której nie mieliśmy zamiaru kupować xD Tak napewno graczy nie zyskacie :)

@Edit do graczy, informację nt. oddawania SM będą prawdopodobnie na starcie serwera.

logoopm.png

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Burn fajnie jakbyscie oddali wczesniej te SM niz na starcie bo wtedy nie dosc ze gracze nie beda mogli od razu wykorzystac sm np na konto premium czy inne rzeczy z IS to w dodatku zapewne na starcie bedziecie musieli uporac sie z atakami etc wiec czasu na oddawanie sm nie bedzie

Opublikowano

A teraz trochę rozluśnijmy atmosferę. ;)

1360136107-U215643.png

Chciałbym przedstawić Wam jeden z itemów, który zostanie dodany na nasz serwer. Jak kilka osób na naszym fanpage domyśliło się, będzie on służył do prywatnego przejścia Wieży Wygnańców. DT prywatne będzie prywatne dla wszystkich (oczywiście różnica między liderem grupy a członkami nie może być większa niż 30). Kłódka ma 10 użyć, z czego jedno przypada na jedno wejście. Wystarczy, że tylko lider grupy będzie posiadał ją w ekwipunku. Zdobyć ją można z:

• Item Shopu za niewielką cenę.
  • Tajemniczej Szkatułki - mała szansa
  • Metinów 75 lv - 90 lv - szansa 50%

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

jednym itemem nie zyskacie +1000 graczy ^^

A byś się zdziwił chcesz pisać głupoty to wypierdalaj se na Almantie !!

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Gildia InspiratioN na pewno zawita na serwerze . ;d

Pozdrawiam R3SPecT wasz Hacker gladora ( ahahah ) xD

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Mnie zawsze w tych tematach zapowiedziach roz***dala fakt ze masa frajerków wypowiada się na temat serwera który jeszcze nie wystartował już wszyscy niby wiedzą ilu ludzi będzie grać i w ogóle.

Ja przekonałem się już nie raz że takie pieprzenie gówno ma się do realiów.

Po co w ogóle jest dostęp wypowiedzi innych użytkowników do tego typu tematów?

Przecież teoretycznie serwer nie istnieje. :)

Czekam na serwer bo mam ochotę trochę pograć ale ciekawi mnie fakt jak chcą rozwiązać sprawe z tymi jakimiś monetami innych graczy?

Skoro to jest NOWY SERWER z inną drużyną to z jakiej racji tam Ci mają otrzymać monety?

Dziwne zagranie ale z drugiej strony jest to wyciągnięcie ręki do graczy z Grayts których chcą ściągnąć na ten serwer.

Czekam na serwer i nie wierzę że wystartuje w Piątek ale licze że do konca Lutego się uwiną.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mnie zawsze w tych tematach zapowiedziach roz***dala fakt ze masa frajerków wypowiada się na temat serwera który jeszcze nie wystartował już wszyscy niby wiedzą ilu ludzi będzie grać i w ogóle.

Ja przekonałem się już nie raz że takie pieprzenie gówno ma się do realiów.

Po co w ogóle jest dostęp wypowiedzi innych użytkowników do tego typu tematów?

Przecież teoretycznie serwer nie istnieje. :)

Czekam na serwer bo mam ochotę trochę pograć ale ciekawi mnie fakt jak chcą rozwiązać sprawe z tymi jakimiś monetami innych graczy?

Skoro to jest NOWY SERWER z inną drużyną to z jakiej racji tam Ci mają otrzymać monety?

Dziwne zagranie ale z drugiej strony jest to wyciągnięcie ręki do graczy z Grayts których chcą ściągnąć na ten serwer.

Czekam na serwer i nie wierzę że wystartuje w Piątek ale licze że do konca Lutego się uwiną.

Pozdrawiam.

To jest nowy serwer tylko że na plikach z grayst.pl

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Tak ale jest pod innym szyldem.

To tak samo jak byś robił zakupy w Biedronce.

Nagle ją zamkneli a Ty byś chciał oddać zepsuty sprzęt za użyciem paragonu.

Tyle że Biedronka zbankrutowała i wybudowali tam Żuczka Ci sami pracownicy podobne szefostwo teoretycznie to samo ale praktycznie inna firma.

Rozumiem Twoją frustrację bo na pewno należysz do tych poszkodowanych ale mnie nowego gracza: "CO TO OBCHODZI?".

Mam to gdzieś. :)

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest nowy serwer tylko że na plikach z grayst.pl

Czyli... Jakby nie patrzeć nie jest nowym serwerem :p

Ogólnie to polecam (dlatego, że są to pliki z Graysta, a serwer był bardzo fajny).

Administracji nie znam, więc nie oceniam, aczkolwiek niektóre wypowiedzi (ale to chyba przyszłych graczy Revolution) są/były nie na miejscu. Yep, z Almantii również święci nie są.

Mniejsza, nie ma sensu kłócić się.

Powodzenia, życzę dużooo graczy oraz eventów! :)

Opublikowano

Czyli... Jakby nie patrzeć nie jest nowym serwerem :P

Ogólnie to polecam (dlatego, że są to pliki z Graysta, a serwer był bardzo fajny).

Administracji nie znam, więc nie oceniam, aczkolwiek niektóre wypowiedzi (ale to chyba przyszłych graczy Revolution) są/były nie na miejscu. Yep, z Almantii również święci nie są.

Mniejsza, nie ma sensu kłócić się.

Powodzenia, życzę dużooo graczy oraz eventów! :)

Jakby nie patrzeć bzdury piszesz. :)

Tak ale jest pod innym szyldem.

To tak samo jak byś robił zakupy w Biedronce.

Nagle ją zamkneli a Ty byś chciał oddać zepsuty sprzęt za użyciem paragonu.

Tyle

że Biedronka zbankrutowała i wybudowali tam Żuczka Ci sami pracownicy

podobne szefostwo teoretycznie to samo ale praktycznie inna firma.

Rozumiem Twoją frustrację bo na pewno należysz do tych poszkodowanych ale mnie nowego gracza: "CO TO OBCHODZI?".

Mam to gdzieś. :)

Pozdrawiam.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pozdrawiam.

A ty spamujesz bezsensowne posty ;d

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Pozdrawiam.

Niby to jest nowy serwer (Revolution)?

Co się zmieniło? Administracja, wyeliminowanie jakiś tam bugów? Nazwa serwera? Dodanie prywatnego DT? I to ma czynić go nowym serwerem? :)

Wybacz, ale dla mnie to jest stary Grayst, tyle... Że inna Administracja :P

@Osoba poniżej: Wiem, że dodali prywatne DT, przeczytałam Baksiu`a (post #824) :)

Opublikowano

Pozdrawiam.

I po co się wypowiadasz właśnie jako jedyna napisała prawidłowo bez krytyki innego serwera wy tez się trzymajcie na Almanti może wpadnę

Co się zmieniło? Administracja, wyeliminowanie jakiś tam bugów? Nazwa serwera? Dodanie prywatnego DT? I to ma czynić go nowym serwerem? :)

Prywatne DT dodali ; )

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Kiedy bedzie forum serwa ? :)

Jeżeli tak to poprosze o linka :P

Prawdopodobnie dzisiaj ma być forum strona i client ale jeszcze nic nie wiadomo.

Administracja jeszcze powiadomi o wszystkim.

Opublikowano

To właśnie Almantia się ośmiesza, wykupując wam domenę, bo przez to już widać, że boją się konkurencji. I jak z tymi zmiankami jakaś blokada czy tylko to działanie matematyczne>?

Minus.png
Opublikowano

To właśnie Almantia się ośmiesza, wykupując wam domenę, bo przez to już widać, że boją się konkurencji. I jak z tymi zmiankami jakaś blokada czy tylko to działanie matematyczne>?

osobiście sam bym wolał, żeby BS nie było na serwerze, jakiś NPC, który zmiena (oczywiście dobrze przemyślany) za tym idą też łatwiejsze bonusy, no cóż.. czekamy co na to administracja :P

sygnae.png

Opublikowano

E tam myślą że jak wykupią domene to więcej graczy będzie u nich-żenada <_<

A co do zmianek będzie tak samo,czyli działania matematyczne nic się nie zmieni z tego co mi wiadomo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...