Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co wam teleportowanie się przez obroczkę ślubną w każdym miejscu na serwerze? Na takich serwerach jak ten grałem nie raz. Właśnie wyexpianie buffa to jedna z fajnych rzeczy. Możecie mnie wyśmiać, ale jakbyście mogli się tak ciągle tepać na każde miejsce, to powstaną nie honorowe poziomy. Osoba zrobi sobie EQ, teleportuje kumpla, który podbije topke w kilka godzin,mimo, że Ty męczyłes się dniami i nocami. Ja tam nie widzę problemu wyexpić buffa na poszczególne poziomy. Wbić buffowi 90 poziom to jest kwestia 2 pd z gry, jeżeli oczywiście buff posiada 75+. Co prawda wiele plusów ma takie teleportowanie, ale tak jak pisałem wyżej z tego serwera chcecie zrobić Easy. Uwierzcie, że nie będziecie się tak szybko nudzić, gdy tego nie wprowadzą. Jeżeli chodzi o bon typu +40 obrony jak dla mnie jest porażką. W taki sposób osłabimy Mentala. Zresztą jak pisała osoba wyżej, na takim serwerze jak ten,gdy mamy wiele dodatków do expa, mając 400 deffa ogarniemy FULL spota w V3. Więc nie wiem po co ten DEFF. Zresztą expimy tylko do 75 poziomu w miejscach gdzie DEFF może się troszkę liczyć, potem tylko trzeba go mieć jak najmniej. Tak więc ten bon z obroną w EQ można by usunąć w cholerę..

Wy uparcie twierdzicie, że potrzeba jak najmniej defa (tak wiem przeszywka... poczytajcie trochę jak działa przeszywające uderzenie, a dopiero o nim wspominajcie), a ja będę uparcie tłumaczył, że czy to do expa czy do pvp - im więcej defa tym lepiej. Przy pvp ma on mniejsze znaczenie oczywiście niż w expie, ale też ma, ale fakt jest faktem że 40 defa w butach czy hełmie nikomu dupy nie uratuje

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PendravixMetin2

Statysyki masz w pierścieniu TP :)

Kiedy te forum?

Ja pier**le .. cały czas się pytasz kiedy forum -.- kopiować poradniki już chcesz? uwierz mi, że jak zobacze skopiowany poradnik to będę się starać o bana dla ciebie ;) nie wiem wgl jak ty mogłeś być z nami w gildii na teo**nie ^.- tak więć Volmit uwierz mi, że na serwie i tak będziemy cie gnębić i chyba dobrze wiesz za co :)

Co do tego tp buffa .. hmm najlepiej grać z jakimś znajomym który zagra szamanem i mu pomagać :) wtedy będzie lepiej się grać ;p i nie będzie trzeba expić buffka tylko pomagać znajomemu w robieniu eq itp. (na gra**t) kolega szamanem ogarniał sam spota w av1 mieszane więc w av2 tam po połowie spota by raczej też dawał rade

teoden.png

Opublikowano

Ja pier**le .. cały czas się pytasz kiedy forum -.- kopiować poradniki już chcesz? uwierz mi, że jak zobacze skopiowany poradnik to będę się starać o bana dla ciebie ;) nie wiem wgl jak ty mogłeś być z nami w gildii na teo**nie ^.- tak więć Volmit uwierz mi, że na serwie i tak będziemy cie gnębić i chyba dobrze wiesz za co :)

Co do tego tp buffa .. hmm najlepiej grać z jakimś znajomym który zagra szamanem i mu pomagać :) wtedy będzie lepiej się grać ;p i nie będzie trzeba expić buffka tylko pomagać znajomemu w robieniu eq itp. (na gra**t) kolega szamanem ogarniał sam spota w av1 mieszane więc w av2 tam po połowie spota by raczej też dawał rade

Tępić to możecie Ciebie dobrze o tym wiesz, i doskonale wiesz dlaczego :D

edit. Mavex zwracam Ci cały honor! Przepraszam, pomyliłem Cię z kimś innym. Wybacz i jeszcze raz przepraszam :)

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

@BIGBADDYMEDIUM

Co chodzi o calkowite tepanie na inne mapy to takze jestem na nie, ale chodzi o to zeby mozna sie bylo tepnac np bufka na 20 sekund po czym jezeli jest za maly lvl to wywala np do m1.

@@ bedzie moze dzisiaj jeszcze klient? albo jakis patcher?

Back to BF3...

Opublikowano

@BIGBADDYMEDIUM

Co chodzi o calkowite tepanie na inne mapy to takze jestem na nie, ale chodzi o to zeby mozna sie bylo tepnac np bufka na 20 sekund po czym jezeli jest za maly lvl to wywala np do m1.

@@ bedzie moze dzisiaj jeszcze klient? albo jakis patcher?

Czym się różni możliwość tepania buffa na mapach po av1,av2 a tym, że na 20 sekund można go tepać? Podejrzewam, że niczym :P A w av1/av2 tak łatwo się expi, że buff nawet nie jest potrzebny dla Bodego. Jeżeli masz z tym problem to rób tak samo jak Ja. Stój buffem w av1, teleportuj się do niego ,tzn. na początek buffaj i leć do av2 expić. Buffy na P dają 4 minuty spokojnnego expa, bo blogosławieństwo długo trwa. Ja takim sposobem z PD na 1h wbiłem 97 poziom :) Wiem, że teraz będzie mniejszy epx, tak więc 3-4 PD i masz 100-105 poziom :P

+ Moja opinia na temat teleportowania jest taka, że ma jeden wielki ++++++++. Jeżeli możesz tylko tepać buffa na 20 sekund, w późniejszym etapie go nie wyexpisz. Będziesz chciał iść na WW czy coś to będziesz musiał szukać buffa ze 120 + jeżeli Ty będziesz miał już maksymalny. W sposób, który ja zaproponowałem będziesz go mógł potem wyexpić, byś nie musiał szukać buffy do WW czy innych rzeczy.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Odnośnie forum, jo bych chcioł zeby to było dobre forum, a nie kurwa co trzy sekundy jakiś idiotyczny temat w dziale dyskusji... Zrekrutujcie dobrych modów, surowych i konsekwetnych. Jedynie niech na shoutboxa przymykają oko bo tam to sie rózne rzeczy dzieją ;D

A co do serwera, ja tam nie wiem czy sie w ogole wypowiadać bo jak narazie to mi nic do glowy nie przychodzi. Nie patrze na takie rzeczy jak drop czy telepniecie, bo jakby wszystko bylo zrobione na 100% to po prostu blizej easy a nie medium. Także wiecie. ;D Jedyne co zostawcie to yang, bo jak dobrze pojdzie to dalej bedzie mozna w ciagu godziny 1,5kkk wbic.

Opublikowano

Po co wam teleportowanie się przez obroczkę ślubną w każdym miejscu na serwerze? Na takich serwerach jak ten grałem nie raz. Właśnie wyexpianie buffa to jedna z fajnych rzeczy. Możecie mnie wyśmiać, ale jakbyście mogli się tak ciągle tepać na każde miejsce, to powstaną nie honorowe poziomy. Osoba zrobi sobie EQ, teleportuje kumpla, który podbije topke w kilka godzin,mimo, że Ty męczyłes się dniami i nocami.

Jaką TOPkę , w 5 sec ^^ ? :)

moim zdaniem bardzo ułatwiłyo by to rozgrywkę.

Mogli by zrobić Ankietę , na temat tego czy zrobic teleportowanie przez pierścień. :)

1370068748-U661747.png

Opublikowano

Odnośnie forum, jo bych chcioł zeby to było dobre forum, a nie kurwa co trzy sekundy jakiś idiotyczny temat w dziale dyskusji... Zrekrutujcie dobrych modów, surowych i konsekwetnych. Jedynie niech na shoutboxa przymykają oko bo tam to sie rózne rzeczy dzieją ;D

A co do serwera, ja tam nie wiem czy sie w ogole wypowiadać bo jak narazie to mi nic do glowy nie przychodzi. Nie patrze na takie rzeczy jak drop czy telepniecie, bo jakby wszystko bylo zrobione na 100% to po prostu blizej easy a nie medium. Także wiecie. ;D Jedyne co zostawcie to yang, bo jak dobrze pojdzie to dalej bedzie mozna w ciagu godziny 1,5kkk wbic.

Niby jakim sposobem? :) Napisz to bynajmniej administracja coś z tym zrobi;d

mentos3k - parę godzin. Czytaj ze zrozumieniem :) Zresztą wiesz o co chodzi. Ktoś będzie miał powiedźmy 130 poziom, kolega go poprosi. I tepnie na mape od 130 poziomu, ten bd miał swoje pro elo kozackie EQ do expa, lub pożyczy od kolegi. Ten co go teleportował ma już buffa u siebie i mu buffa i pyk, expi sobie na lajcie, omijając 2 mapy ;D

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Nie beda pisoł, to nie jest zoden bug czy cos. ;) Tylko prosty sposob. A w sumie to kij, robisz 55 lvl, sura wojownik, na grayscie bylo bonus 30% yanga wiec jak tutej tyz bedzie to dajesz do sokola butow i naszyjnika mosz 90% 2x yang, kupujesz z Isa dodatkowe 2x yang i idziesz do v2 na najwiekszego spota z wezowymi. Z spota minimalnie 15kk. Mi lecialo po 25kk ;)

Edit// ja 55 lvl i sokol xD Nie no, do tarczy a nie sokola.

Edit// To idealny sposob na wbicie rangi i poziomu peta. Także POLECOM. Ale błagam.. jak zobaczycie mnie to mnie zostawcie i idzie dalej.. :P

Macie film, cos na takiej zasadzie. ;)

Opublikowano

Mavex Haha gnębić grubo, masz nasrane może 1 na 1 pogadać na Ts chcesz|? Po 2 poradników nie piszę ani kopiuję Forum chcę bo popisać itd.

SagariS-WP

80356030537479157083.jpg

Opublikowano

Mavex Haha gnębić grubo, masz nasrane może 1 na 1 pogadać na Ts chcesz|? Po 2 poradników nie piszę ani kopiuję Forum chcę bo popisać itd.

Kazdy wie ze to ty Wulfgar wiec i tak bedziemy cie tepic zobaczymy po starcie ,,KOXIE" a serwer polecam ;)

Opublikowano

Heh, oj chłopie ^^ sam się przyznałeś, że to ty Volmit itp .... tak więc wiesz ^^ ostatnio jak byliśmy u was na ts to coś bałeś się odzywać, a to ciekawe czemu ? potem zawołaliście kolegę żeby nas zbanował heh ;]

ale ok nie będę dyskutować z kimś kto ma poziom dziecka z przedszkola (napisałbym podstawówki, lecz wtedy obraziłbym brata :D)

antyspam@ polecam serwer, administracja odpisuje na każde zapytanie i pomaga :) + ciekawie wszystko się zapowiada

teoden.png

Opublikowano

Znowu się zaczyna. Ludzie skonczcie z tymi kłótniami. ;)

No dobra moze przesadzam ale skakacie sobie do gardła.

Zeby nie było spamu, Jak bedzie forum to zrobia poradnik o zarabianiu ;p

Opublikowano

teraz mistrzowie maja ferie miedzy innymi ja ;d

Dokładnie xD

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Nie beda pisoł, to nie jest zoden bug czy cos. ;) Tylko prosty sposob. A w sumie to kij, robisz 55 lvl, sura wojownik, na grayscie bylo bonus 30% yanga wiec jak tutej tyz bedzie to dajesz do sokola butow i naszyjnika mosz 90% 2x yang, kupujesz z Isa dodatkowe 2x yang i idziesz do v2 na najwiekszego spota z wezowymi. Z spota minimalnie 15kk. Mi lecialo po 25kk ;)

Edit// ja 55 lvl i sokol xD Nie no, do tarczy a nie sokola.

Edit// To idealny sposob na wbicie rangi i poziomu peta. Także POLECOM. Ale błagam.. jak zobaczycie mnie to mnie zostawcie i idzie dalej.. :P

Macie film, cos na takiej zasadzie. ;)

aaa, to zwykły sposób zarobku na praktycznie każdym serwerze Medium :)

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

mentos3k - parę godzin. Czytaj ze zrozumieniem :) Zresztą wiesz o co chodzi. Ktoś będzie miał powiedźmy 130 poziom, kolega go poprosi. I tepnie na mape od 130 poziomu, ten bd miał swoje pro elo kozackie EQ do expa, lub pożyczy od kolegi. Ten co go teleportował ma już buffa u siebie i mu buffa i pyk, expi sobie na lajcie, omijając 2 mapy ;D

Bardziej interesuje Cie to, jak Tobie będzie sie grało czy to jak inni będą grać? Ktoś będzie uczciwie grać, ktoś będzie szmuglować, oszukiwać itp.. jeśli nie w sferze TP przez obrączke to na pewno inaczej. Graj albo dla siebie i nie zwracaj uwagi na innych, albo znajdź jakąś gre singleplayer, by nikt nie przeszkadzał..

Po co myśleć czy ktoś sie przeniesie czy nie, czy ktoś będzie zmieniać płeć by znajomy wrzucił go na mapke wyżej.. to Tobie ma sie grać wygodniej i lepiej. A oszuści byli, są i będą, tego nie wyplewisz nigdy :)

Poza tym, temat jest zakończony, Administracja wyraźnie napisała, że czegoś takiego nie wprowadzą.. pozostaje expić 2 postacie na raz, cały czas w PT :huh:

Zastanawia mnie czy będziecie szukać Teamu do forum (Modów, Grafików itp.) czy sami wszystkim będziecie sie zajmować?

Opublikowano

Zastanawia mnie czy będziecie szukać Teamu do forum (Modów, Grafików itp.) czy sami wszystkim będziecie sie zajmować?

Byćmoże będzie jakiś nabór na modów w zależności od liczby użytkowników forum ;]
Opublikowano

kiedy mozemy liczyc na jakies info w sprawie serwera co do strony forum ts czy clienta?

Trwają burzliwe dyskusje na skajpaju :D klient jest gotowy, jak Burn upnie to Wam zapewne poda link, forum juz praktycznie dziala (chyba jutro bedzie dla Was dostepne) o TS nic nie wiem :P

Opublikowano

Skoro, nie będzie można tepać buffki z mniejszym lvlem do atlantydy itp. To może chociaż jak już ten buff będzie miał wymagany level to tylko wtedy?

Opublikowano

Skoro, nie będzie można tepać buffki z mniejszym lvlem do atlantydy itp. To może chociaż jak już ten buff będzie miał wymagany level to tylko wtedy?

To tez juz by bylo pol biedy, bo latac bufem i szukac spota, a i apropo moglibyscie dodac mapke grot do klienta

Back to BF3...

Opublikowano

To bez sensu. Wtedy, żeby mieć przynajmniej średnie bony to kilka godzin musiał bym siedzieć nad jednym itemem. Nie lubię serwerów z takimi bonami, bo to się wszystko opiera na farcie, a nie na umiejętności gry, tzn. jak noob, który nie potrafi grać będzie miał farta i zrobi pro elo bony, a ten co potrafi to mu nie będą chciały wejść. Zmienianie bonów jest najbardziej monotonną rzeczą na privach i nie ma nic wspólnego z umiejętnościami, jedynie tyle, że trzeba wiedzieć jakie bony wsadzić, dlatego lepiej, żeby nie utrudniać aż tak tego.

... dawno nie czytalem takiego idiotyzmu.

Ulepszanie u kowala to swiadczy o super doswiadczeniu gracza?

Moim skromnym zdaniem dodanie bonusu jak i zmianki powinny byc dostepne w ITEMSHOPIE a w grze powinna byc szansa na zdobycie tylko z metkow 90 oraz z bossow.

Niech administracja nad tym sie zastanowi bo to jest swietna opcja.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

... dawno nie czytalem takiego idiotyzmu.

Ulepszanie u kowala to swiadczy o super doswiadczeniu gracza?

Moim skromnym zdaniem dodanie bonusu jak i zmianki powinny byc dostepne w ITEMSHOPIE a w grze powinna byc szansa na zdobycie tylko z metkow 90 oraz z bossow.

Niech administracja nad tym sie zastanowi bo to jest swietna opcja.

Pozdrawiam.

To medium ! Nie hard -.- .

zmianah.png

Opublikowano

To tez juz by bylo pol biedy, bo latac bufem i szukac spota, a i apropo moglibyscie dodac mapke grot do klienta

Zamysł tej gry raczej nie był taki, że każdy robi sobie noobchara na buffa:P Twórcy raczej myśleli, że ktoś tymi szamanami będzie grał jako support :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...