Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem za tym żeby bony trudno wchodziły max :D niech zostana te po 2,4,6,8% bo bedzie ciężej :D

przepraszam, ale to jest hard czy medium? wg mnie wartosci jakie byly na grayscie byly dobre, tylko usunac tego +40 defa i ataku.

Back to BF3...

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przepraszam, ale to jest hard czy medium? wg mnie wartosci jakie byly na grayscie byly dobre, tylko usunac tego +40 defa i ataku.

Racja. Gdyby takie bony naprawdę były to by ponad połowa graczy tu nie grała.

A tak BTW kolejna prezentacja Alamantii po kilku minutach wylądowała w koszu. Nie mogą znieść, że nie mogą się już tu reklamować.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Lourt zrobil kolejne multi konto ;)

To nie jest temat abyście rozmawiali o konkurencji, jeżeli chcecie uniknąć zamknięcia zapowiedzi, to radzę wam nawiązywać do serwera revolution.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Ja bym prosil aby administracja serwera nie sugerowala sie prosbami co niektorych graczy bo sa przesmiewcze.

Zrobcie serwer medium a najlepiej harda bo osobiscie kto chce inwestowac czas i pieniadze w serwer easy?

Easy jest dla malolatow niedorozwinietych jeszcze duchowo i umyslowo.

Pozdrawiam.

Pisząc ten post mógłbym stwierdzić, że to ty raczej jesteś "niedorozwiniętym małolatem", bo jak można kogoś kto lubi serwery takie, a nie inne wyzywać od jakichś małolatów? Zastanów się zanim coś napiszesz następnym razem.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

A co to tyle osób w temacie grasuje? to dzisiaj otwarcie czy kiedy bo już nw ;D

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Proponuję włączyć serwer na 8 lutego, bo wtedy większości zaczynają się ferie, w tym mnie i będę mógł noł-lajfić przed komputerem.

Minus.png
Opublikowano

Proponuję włączyć serwer na 8 lutego, bo wtedy większości zaczynają się ferie, w tym mnie i będę mógł noł-lajfić przed komputerem.

No przecież na wtedy właśnie planowana jest data startu...

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

przecierz startuje 8 w piatek

Opublikowano

Tak zgadzam się z tobą ale ja mazowieckie i kończe niestety ale będe grać :]

49054229516020140143.png
Opublikowano

u mnie też się zaczynają ale co to ma do startu serwa ? piszmy jakieś propozycje co zmienić/dodać na serwa póki jest czas ;-)

Moja propozycja : dodać kłódkę gdzieś do dropu tylko żeby był mały % na zdobycie :)

teoden.png

Opublikowano

Ja mam pyt odnośnie metinów w red lesie. Byłaby możliwość zwiększenia respu się metków oraz zmniejszenia ich czasu czy coś? Bo na gr***t była masakra z tymi metkami w red lesie.

zmianah.png

Opublikowano

A ja ferii nie mam :) Ale praca taka, że spokojnie mogę sobie kilka godzin dziennie pykać.

Jeśli chodzi o tą dyskusję na temat bonów to i tak nic z niej nie wynika więc dajcie spokój ;) Jedni krzyczą A, drudzy B, więc zostanie tak jak jest i tak będzie dobrze.

u mnie też się zaczynają ale co to ma do startu serwa ? piszmy jakieś propozycje co zmienić/dodać na serwa póki jest czas ;-)

Moja propozycja : dodać kłódkę gdzieś do dropu tylko żeby był mały % na zdobycie :)

Kłódka ma dropić z małym % ze skrzyni i z metków 75-90

Opublikowano

85 to chyba sie 3 respily jak pamietam jestes rowniez za zwiekszeniem respu metkow jak i za dropem klodek ale zobaczymy co i jak bedzie w piatek.czekamy na stronke/clienta/ts/forum

Opublikowano

Ja mam pyt odnośnie metinów w red lesie. Byłaby możliwość zwiększenia respu się metków oraz zmniejszenia ich czasu czy coś? Bo na gr***t była masakra z tymi metkami w red lesie.

Właśnie o metki nie było trudno :) Było 2x zwiększone ich resp, jak tutaj będzie to będzie git :)

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

+1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...