Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A do normalnego WW mam rozumieć, że będzie można wejść z każdym graczem, nie posiadając PT? I bez posiadania kłódki, tak?

p.s dziękuje za szybką odpowiedź :)

Tak będziesz mógł wejść, bez PT.

Opiszę dokładniej :

Wieża wygnańców wstęp od 95 poziomu, nie potrzebujemy pt.

Wieża wygnańców priv - lider musi posiadać 105 poziom i muszą być co najmniej 3 osoby w grupie.

Prywatne dt od 40 poziomu, narazie nie przewidujemy kosztów związanych z wejściem tam, a jak będą to Was powiadomimy.

logoopm.png

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UWAGA FORUM BĘDZIE WIECZOREM O TO MÓJ DOWÓD ŻE TAK BĘDZIE

30588472913681784668.png

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Użytkownicy przeglądający ten temat: 119+ CAŁY CZAS ROŚNIE ! PRZEWIDUJE O 18:00-20:00 PONAD 400OSÓB

92 użytkowników, 27 gości, 0 anonimowycH

To że ktoś siedzi to nie bierz pod uwagę liczby osób na serwerze ;)

Siedzieć może każdy.

Opublikowano

Opiszę dokładniej :

Wieża wygnańców priv - lider musi posiadać 105 poziom i muszą być co najmniej 3 osoby w grupie.

Prywatne dt od 40 poziomu, narazie nie przewidujemy kosztów związanych z wejściem tam, a jak będą to Was powiadomimy.

Dziękuje!

" TO SIĘ NAZYWA ADMINISTRACJA ! " :)

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

SHAKE GÓRĄ !(SORY ZAPOMNIAŁEM JAK SIĘ PISZE NICK )
Lourt do piachu !

49054229516020140143.png
Opublikowano

Lourt do piachu !

Nie pisz takich rzeczy..wystarczy, że Oni udowodnili, że są hejterami i zrobią wszystko by zniszczyć reputacje.

p.s Sh4ke :D

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Gdzie ? W is'ie konkursach, od graczy.

Smoka z groty.

WW prywatne wstęp - lider musi mieć conajmniej 105lvl, a normalne WW od 95.

Będzie kowal. Wieża prywatna pod zarobek, a wieża wygnańców normalna do expienia ew. do ulepszania. :)

metki w red lesie chyba tez ?
Opublikowano

Opiszę dokładniej :

jeżeli nie zmienialiście dropu Yang , to możecie dać 5kk na wejście , może więcej.

Mam pytaie co do Komnaty Pająka , do wejścia potrzebna będzie zapłata ?

1370068748-U661747.png

Opublikowano

Nie pisz takich rzeczy..wystarczy, że Oni udowodnili, że są hejterami i zrobią wszystko by zniszczyć reputacje.

p.s Sh4ke :D

No sory :D ale napisałem prawde co sądze o Lourt'e ! bo to skończony typiarz jest !

49054229516020140143.png
Opublikowano

Lourt do piachu !

Nie życz komuś tego, co dla ciebie jest nie miłe. . .

Mam pytanie do Administracji..

Gdzie będzie można zdobyć auto poty, czy będą tylko w IS??

37143810364250485063.png

Opublikowano

Nie życz komuś tego, co dla ciebie jest nie miłe. . .

Mam pytanie do Administracji..

Gdzie będzie można zdobyć auto poty, czy będą tylko w IS??

Z tego co ja jestem zorientowny z innych postów ! To będą dropić przy expie i będzie można kupić je w Item-Shopie NIE PYTAJ SIĘ GDZIE BO NIEWIEM !

Pytania dotyczące expu (doświadczenia) :

1-100lvl można wbić bardzo szybko ! (1lvl-100lvl EXP=2-5 Godzin)

100-150lvl co pare lvli exp jest coraz trudniejszy (100lvll-150lvl 2 tygodnie po minimum 2 godziny!

49054229516020140143.png
Opublikowano

Z tego co ja jestem zorientowny z innych postów ! To będą dropić przy expie i będzie można kupić je w Item-Shopie NIE PYTAJ SIĘ GDZIE BO NIEWIEM !

100-150lvl co pare lvli exp jest coraz trudniejszy (100lvll-150lvl 2 tygodnie po minimum 2 godziny!

czyli ja 150 spędzając w ferie 10h przed kompem wbije w tydzień ? heh

Wolę, aby do 100 było łatwo potem do 120/125 średnio i potem już trudno ;)

teoden.png

Opublikowano

Czyli exp sioę nie zmienia :). - 2 tyg po 2 godzinki expa? to jest 14 x 2h = 28 h , czyli w dwa dni ktoś jest w stanie wbić 150lvl? :). Na Full is? :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Sh4ke (PYTANIA)
1.O której w piątek serwer wystartuje :??
2.O której wieczorem będzie forum uruchomione i po proszę o link?
=======================================================================================================================================
DOBIJAM 10 LAJKÓW !(WIĘC LAJKOWAĆ)
DOBIJAM 100POSTÓW (WIĘC LAJKOWAĆ)

49054229516020140143.png
Opublikowano

Burn odpowiesz na moje pytanie na 21 stronie, tzn. jest ta blokada bs'a to okey, ale żeby chociaż trochę ułatwić zmienianie bonów i zrobić tak, żeby każdy bon miał max. 2 wartości, a nie np. 6% abs. Inaczej zmienianie będzie monotonne, długie i nudne. I można by też zwiększyć szansę na wejście bonu na ludzi, bo jak na podstawowy bon na pvp, to bardzo małe szanse na jego wejście.

A tak BTW to 15 minut temu Almantia założyła kolejną zapowiedź, która po kilku minutach wylądowała w koszu ;P.

Lepiej żeby były te 2,4,6.8% itp, niech się ludzie namęczą, a nie w 30 min pro elo bony,

Bynajmniej tym co wejdą te pro bony, będą unikatowi, a nie że każdy bedzie robił osobno na każdą klase abs, bo bedzie tak łatwo.

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Czyli exp się nie zmienia :). - 2 tyg po 2 godzinki expa? to jest 14 x 2h = 28 h , czyli w dwa dni ktoś jest w stanie wbić 150lvl? :). Na Full is? :)

BŁĘDY POPRAWIŁEM

TAK NIEZMIENIA SIĘ ! TAK SAMO JAK NA GRAYST !

19 STYCZEŃ START -22-23-24 STYCZEŃ 20 OSÓB MA 150LVL !:-

BYŁEM 4X TOP

49054229516020140143.png
Opublikowano

BŁĘDY POPRAWIŁEM

TAK NIEZMIENIA SIĘ ! TAK SAMO JAK NA GRAYST !

19 STYCZEŃ START -22-23-24 STYCZEŃ 20 OSÓB MA 150LVL !:-

BYŁEM 4X TOP

A wiesz ile to kogo obchodzi, że byłeś top ? heh ^^ inni mieli szkołę, prace więc raczej nie mogli siedzieć 24h przed komputerem ;-)

dlatego też proponuje, aby było tak jak pisałem wyżej :) to ma być medium, a nie jakiś easy ;) niech ludzie się trochę natrudzą, aby zdobyć max lvl

teoden.png

Opublikowano

A wiesz ile to kogo obchodzi, że byłeś top ? heh ^^ inni mieli szkołę, prace więc raczej nie mogli siedzieć 24h przed komputerem ;-)

dlatego też proponuje, aby było tak jak pisałem wyżej :) to ma być medium, a nie jakiś easy ;) niech ludzie się trochę natrudzą, aby zdobyć max lvl

POCAŁUJ MNIE W WIESZ CO !

A TAK MIAŁEM SZKOŁE TO WIESZ GRAŁEM PO 2H DZIENNIE I SIĘ DO EXPIŁO

49054229516020140143.png
Opublikowano

Akurat w tym okresie były dla większości ferie :)

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Ja bym prosil aby administracja serwera nie sugerowala sie prosbami co niektorych graczy bo sa przesmiewcze.

Zrobcie serwer medium a najlepiej harda bo osobiscie kto chce inwestowac czas i pieniadze w serwer easy?

Easy jest dla malolatow niedorozwinietych jeszcze duchowo i umyslowo.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Lepiej żeby były te 2,4,6.8% itp, niech się ludzie namęczą, a nie w 30 min pro elo bony,

Bynajmniej tym co wejdą te pro bony, będą unikatowi, a nie że każdy bedzie robił osobno na każdą klase abs, bo bedzie tak łatwo.

To bez sensu. Wtedy, żeby mieć przynajmniej średnie bony to kilka godzin musiał bym siedzieć nad jednym itemem. Nie lubię serwerów z takimi bonami, bo to się wszystko opiera na farcie, a nie na umiejętności gry, tzn. jak noob, który nie potrafi grać będzie miał farta i zrobi pro elo bony, a ten co potrafi to mu nie będą chciały wejść. Zmienianie bonów jest najbardziej monotonną rzeczą na privach i nie ma nic wspólnego z umiejętnościami, jedynie tyle, że trzeba wiedzieć jakie bony wsadzić, dlatego lepiej, żeby nie utrudniać aż tak tego.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Ta, wbijajcie sobie te 150lvle w dzień czy tam 2. Bez eq i biologa...

To bez sensu. Wtedy, żeby mieć przynajmniej średnie bony to kilka godzin musiał bym siedzieć nad jednym itemem. Nie lubię serwerów z takimi bonami, bo to się wszystko opiera na farcie, a nie na umiejętności gry, tzn. jak noob, który nie potrafi grać będzie miał farta i zrobi pro elo bony, a ten co potrafi to mu nie będą chciały wejść. Zmienianie bonów jest najbardziej monotonną rzeczą na privach i nie ma nic wspólnego z umiejętnościami, jedynie tyle, że trzeba wiedzieć jakie bony wsadzić. dlatego lepiej, żeby nie utrudniać aż tak tego.

A co to będzie za gra jak w 15 minut zrobisz całe eq?

Opublikowano

Ta, wbijajcie sobie te 150lvle w dzień czy tam 2. Bez eq i biologa...

A co to będzie za gra jak w 15 minut zrobisz całe eq?

A kto powiedział, że w 15 minut? To, że nie chcę, żeby się robiło bardzo długo bonów to nie znaczy, że chcę, żeby całe eq pro zrobić w 15 minut...

Jestem za tym żeby bony trudno wchodziły max :D niech zostana te po 2,4,6,8% bo bedzie ciężej :D

A gdzie Ci niby pisze, że wchodzą 2,4,6,8%? Przeczytaj dokładnie prezentacje.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...