Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

japierdoel ale jatka 2 takie same serwery startują w ten sam dzień haha : D

moim zdaniem i tak ForGame co złodzieje plików krętacze itp wiec nie wystartuja

Powodzenia oczywiście gram tu bo na Lourta straciłem dużo kasy po przez IS i jakbym chuja dorwał to by mi te PLN wysrał : D

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja zapytam czy będzie możliwość TP przez obrączke np. do groty czy trzeba będzie expić buffka cały czas?

beze sensu jest to zeby tepac kogos na inne mapki dlaczego? bo jedna osoba sobie wbije ten 105 i tepnie kogos do groty av2 czy tam ja sobie zrobie wp wbije nim 75 i sobie tepne przypuscmy archera do groty..

co ja moglbym zaproponowac i co wielu graczy by chcialo to to ze moze zmienilibyscie m1 na te podstawowe klasyczne?zrobcie jakas antiete najlepiej.

Opublikowano

REVOLUTION SŁUCHAJ

wypierdalaj_tam_masz_dzwi_526.jpg

Spamujcie dalej, a potem dziwcie się czemu nie będziecie mogli się reklamować. :)

Mamy problemy z łączem serwera i ciężko jest coś na niego wgrać, napisałem do supportu i czekam na odpowiedź.

@BTW domena revolution.pl nie jest nasza, została kupiona przez f*r*am*, jest to lipny sposób na zdobycie graczy, a nawet dobry na stratę, bo jest to desperacja z ich strony.

logoopm.png

Opublikowano

beze sensu jest to zeby tepac kogos na inne mapki dlaczego? bo jedna osoba sobie wbije ten 105 i tepnie kogos do groty av2 czy tam ja sobie zrobie wp wbije nim 75 i sobie tepne przypuscmy archera do groty..

co ja moglbym zaproponowac i co wielu graczy by chcialo to to ze moze zmienilibyscie m1 na te podstawowe klasyczne?zrobcie jakas antiete najlepiej.

Co do zmiany wyglądu miast jestem jak najbardziej za.

zmianah.png

Opublikowano

Mam pytanie, Jak z ratami? Takie same jak na GRAYSCIE? że w 1h bijemy 75?. Nudzą mnie serwery dzie człowiek lata 5min M1, 15min BO , 30min V2 i już ma 75lv a Potem pełno nobstwa w grocie lata i nie pograsz... Jeżeli max lv to 150 to niech wbicie 100 zajmie chociaż tydzień... Bo na takich ratach to 2 tygodnie i nie ma co robić

Nie będzie tak wiadomo mi że do 100lvl można w jeden dzień a potem trudno wbić ! chyba ponad pare tygodni trzeba wbijać tzn.250godzin żeby mieć 150lvl :D

49054229516020140143.png
Opublikowano

Myślę,ze gdyby server dobrze się rozwijał w późniejszym czasie to nawet mogliby zwiększyć ten maxymalny lvl i dodać parę rzeczy ,aleee to za xxx czasu . Najpierw czekamy na start :D

zmianah.png

Opublikowano

Dlaczego teleport przez obrączke jest bez sensu? Moim zdaniem powinno być takie ułatwienie dla graczy, nie widzi mi się expić 2 postaci (daggera i buffa, a założe sie, że bez buffa prędzej czy później będzie urwanie tyłka z expieniem). Będą tacy, którzy za wszelką cenę będą kombinować i nawet bez tej opcji przeniosą się na wyższe mapy, a będą tacy, którzy nawet z możliwością TP przez obrączke będą grać uczciwie i wyłącznie dla własnej korzyści..

Co do wyglądu m1 - po co? Myśle, że na starcie to nie jest istotne a na pewno są rzeczy ważniejsze, które mogliby wprowadzić.. jak coś mi wpadnie do głowy to pomyśle :)

Opublikowano

Noobsko zapytam.. kiedy start? (tylko mnie nie bijcie za to pytanie, na prawdę nie moge sie niczego doczytać w prezentacji!) :ninja:

W piatek ma byc, godziny nie podali jeszcze

Mam pytanie, Jak z ratami? Takie same jak na GRAYSCIE? że w 1h bijemy 75?. Nudzą mnie serwery dzie człowiek lata 5min M1, 15min BO , 30min V2 i już ma 75lv a Potem pełno nobstwa w grocie lata i nie pograsz... Jeżeli max lv to 150 to niech wbicie 100 zajmie chociaż tydzień... Bo na takich ratach to 2 tygodnie i nie ma co robić

Raty mają być zmniejszone z tego co wyczytałem

Widze ze burn jest w temacie tu pytanie do ciebie kiedy mozemy sie spodziewac forum ? ;)

Prawdopodobnie dzisiaj, pisał wyżej

REVOLUTION SŁUCHAJ

wypierdalaj_tam_masz_dzwi_526.jpg

Ssij

Opublikowano

Moje pytanie brzmi następująco, Czy będzie IS dla osób zza granicy ?

Dzieki z Góry za odpowiedz.

Pozdrawiam JuicyPussy.

Było już to pytanie, tak będzie lecz nie wiadomo czy odrazu po starcie serwera.

@Keiusek, to już trzeba poczekać na Sh4ke'a i Istvana. ;)

logoopm.png

Opublikowano

Było już to pytanie, tak będzie lecz nie wiadomo czy odrazu po starcie serwera.

Przez spam nie chcialo mi sie przeszukiwac kazdej strony.

Dzieki.

Opublikowano

Burn moje pytanie a zarazem propozycja nad zmiana pierwszych miast w krolestwach(M1) na te klasyczne moze zrobicie jakas antkiete najlepiej?

Opublikowano

Burn moje pytanie a zarazem propozycja nad zmiana pierwszych miast w krolestwach(M1) na te klasyczne moze zrobicie jakas antkiete najlepiej?

Fajnie wyglądają nowe miasta i zawsze to jakaś nowość/ oryginalność dla serwera ;>
Opublikowano

Yeaa zamkneli prezke tego zasranego 2 serva wiecie ktorego... :) a teraz jak znow bedą spamowac to bana im i tyle nie ma co sie szczypać !

To była tylko kwestia czasu. Sralantia zagościła w adekwatnym do serwera dziale , jakim jest kosz.

PS. Trzeba być na prawdę zjebem genetycznym , żeby spamować z 4 multiacc.

http://www.mpcforum.pl/topic/846377-takmidobrze-grayst-mortai-4game/
Opublikowano

Co do wyglądu miast niby może i spoko... Ale nie wiem czy widziałeś/aś miasta np. jinno czy też chunjo... - jak dla mnie to troche jest lipa...Np. mapka w chunjo jest w miarę przyzwoita ale jinno? to jedna wielka pucha (o ile dobrze kojarzę na chwilę obecną)

zmianah.png

Opublikowano

Jak dla mnie mapki są wporządku, zawsze to jakaś nowość, a przede wszystkim NPC są ustawieni blisko siebie i nie trzeba ganiać po m1. Co do tp przez obrączkę to też jestem na nie. Jeśli chcesz na high lvlu wygodnie expić to się pomęcz i exp sobie bufa, albo znajdź kolegę/koleżankę, która będzie grała smokiem.

Edit/

A strefa no-pvp jest, przynajmniej w chunjo jest napewno.

Opublikowano

Także jestem za zmianą map na oryginalne, gralem w shinsoo, ale kiedy tepnalem się do jinno to nie wiedzialem co się dzieje :D

Back to BF3...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...