Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Malantia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na samym wstepie chcialbym ostrzec was przed tym serwerem ze wzgledu na wulgarna klamliwa administracje.Malantia (nazwa kojarzyc moze sie z balantia) zajmie miejsce albatora a senthia niedlugo skonczy swoj zywot juz nawet licznika na str nie maja.Pseudo serwerownia forgame cieszy sie znikoma popularnoscia.Na ich forum dziennie przewija sie kilka moze kilkanascie osob.Kto gral na serwerach fg wie jaka panuje tam atmosfera,malantia tez pojdzie w odstawke.Mam pytanie co do 16 letniego lourta czemu na grayst nie ujawniles swego prawdziwego oblicza tylko ukrywales sie pod innymi nickami?Szczerosc wobec graczy to podstawa moj drogi.Zamiast tworzyc nowy serwer wystarczylo wykonac jedno dniowa cofke lecz ty wolisz tworzyc kolejne serwery...Ale to sie skonczy.Od tej chwili bede zniechecal wszystkich graczy do gry na waszym serwerze.Zastanawia mnie jeszcze jeden fakt mianowicie harry ktory razem ze swoimi hakierami wlamuja sie na stronke a pozniej lize dupke administracji wtf?!

Matesh o tobie tez nie mam dobrego zdania.Wlamales sie na metin2world i wykorzystales zaufanie endymiona.Na eleris teZ zapraszales i pisales jaki to nie bedzie serwer,kilka dni po starcie juz sie od nich odwrociles

Poki co nie jestem przekonany do zadnego z serwerow,poniewaz ta internetowa wojna jest dla mnie zalosna i komiczna.Aczkolwiek sklaniam sie ku Revolution pozdrawiam ps.wiem ze nie ten dzial:F

Opublikowano

Dodam tylko tyle ze te cwaniaki wykupili domene revolution aby przekierowywac na swoj serwer.Ale czego sie nie robi aby zyskac graczy edit:swoja droga ekipa forgame rowniez biegala z eku navii na 1odslonie serwera

Opublikowano

Oj nie bedziecie mieli latwego startu.Szykra nie da wam wystartowac,po za tym za duzo wrogow sobie narobiliscie skoro byly wlamy na senthie na almantie rowniez beda pozdrawiam

Opublikowano

Ja mam na to wszystko w sumie wyjebane, ale denerwuje mnie to ze Lourt nie przyznaje się do tego co napisał na forum mianowicie o tym ze nie obchodzi go to co sie stanie z plikami. Teraz wszyscy z Almanti pierdolą o tym ze to kradzież jest, a to nieprawda. Był Lourt podpisany? Był. I chuj z tym ze to nie on to pisał. To była wiadomość od Teamu a więc i od Lourta. Także ten argument za kradziezą można se w dupe wsadzic. Jeśli chodzi o mnie to definitywnie skłaniam się ku Revolution bo Lourt'owi zaufałem dwa razy i dwa razy zrobił mnie w chuja. Jednakże nie można mu odmówić ze miał pomysł, serwer wyglądał znakomicie ja sam nawet załozyłem pochwalny temat na forum grayst. Spółka Lourta cały czas wysuwa argument za tym ze Revolution niszczy 6-miesieczną pracę Lourta a to niezły bullshit jest, bowiem Burn pedzioł i dał linki na swoje potwierdzenie ze wszystko jest skopiowane z epvp i MPC. Także to bardzo umniejszyło jego 6-miesięcznej pracy w moim mniemaniu. I to jest kolejny dowód jak Lourt kłamie. Generalnie, ja nie wnikam, mnie jako zwyczajnemu prostemu graczowi zalezy na tym zeby wyszedł stabilny dobry serwer z ogarnietą administracją. Serwer lourta był dobry. Ale był równiez niestabilny i miał chujową administracje. Dobry serwer przejął Burn, zrobi z niego stabilny i dobry serwer a wisienką na torcie będzie dobra administracja. A na temat tego co się wypisuje w zapowiedziach obu serwerów, nie będę się odnośic bo to jedno wielkie gówno jest. I w sumie dobra reklama. Mądry człowiek kiedyś pedzioł, "Wszystko okaże się w praniu". Dwa serwery startują w ten sam dzień, ataki bedą włamy bedą. Ten serwer który wytrzymie wygra tą batalię. Ale ja już mówię ze jak Revolutiom padnie to nie idę na Almantie bo tam jest Lourt. I to jest główny przeważający problem wszystkich graczy. Inni idą na Revo, bo na Almanti jest Lourt któremu juz nie ufają. Z kolei Ci którzy idą na Almantie, idą tam bo uważają ze Revolution to złodzieje. Z tego całego mojego postu można wywnioskować jasny podtekst Revolution > Almantia i ja nawet nie będę dyskutował ale uważam ze najwazniejsi są gracze, a te wszystkie włamania i DDO'sy to wszystko psuje zabawe graczom. A przez to i Revolution i Almantia bedą tracić. Także, ogarnijcie się ludzie, mówie do all, przestancie robić z siebie idiotów i zajmijcie się tworzeniem dobrego serwera a nie rywalizacją. Bo to jest idiotyczne.

Pozdrawiam, Firebane.

Opublikowano

Nie ten dział, zreszta wystarczy że ktoś zobaczy Lourt to odrazu podziekuje za Serwer :>

Counter-Strike | Metin2 PL | Metin2 Priv | Shakes and Fidget

Brak Sygnaturki :C

Opublikowano

Ile sie zgadywaliscie na ts3 aby takie cos napisac ?? Pewniw bylo cos w stylu "ja napisze a wy mnie poprzyjcie".

Zacznijmy od tego ze nie wiem jaki to serwer Malantia. Moglbys wyslac zapowiedz do Malantii ? Bo nie moge znalezc.

Taki kozak a nawet nie umie przeczytac pogrubionej, podkreslonej powiekszonej itp itd nazwy serwera

Zreszta ForGame ma luki od Lourta do jego plikow wiec serwer Revolutionszybciej padnie niz wystartuje.

01338278139314549954.png

Opublikowano

Według mnie to Revolution zawiniło, czemu? Zrobili serwer bez grosza wysiłku, po prostu dają wam do gry gotowca nad którym

ktoś ciężko pracował. Nie mam zdania co do tych serwerów, ale ForGame.pl jest profesjonalną firmą z dobrymi zabezpieczeniami. Wątpię, że Revolution długo postoi, tyle z mojej strony.

Życzę zarówno ForGame.pl jak i Revolution dobrego startu i dużo graczy.

Opublikowano

Według mnie to Revolution zawiniło, czemu? Zrobili serwer bez grosza wysiłku, po prostu dają wam do gry gotowca nad którym

ktoś ciężko pracował. Nie mam zdania co do tych serwerów, ale ForGame.pl jest profesjonalną firmą z dobrymi zabezpieczeniami. Wątpię, że Revolution długo postoi, tyle z mojej strony.

Życzę zarówno ForGame.pl jak i Revolution dobrego startu i dużo graczy.

What the fuck Forgame ma dobre zabezpieczenia haha chyba jak sobie kupi w kiosku prezerwatywy firmy Durex Play ;)

Tak cięzką prace jaką?wysilił się pościągać pliki z różnych forach i tyle.

Tak jak Forgame będzie atakowało dedyka revolution to już to widzę...Pomyśl logicznie że by mogli mieć koło za przeproszeniem dupy narobione.Bo na to wychodzi jak tak grozicie Revolution że szybko padnie.

Tyle z mojej strony papa <3

Opublikowano

Jaki jest sens zakladania przez was takich tematow skoro kto kolwiek poprze fg to leca w jego stronę hejty.

Revolutiona strona ---> zal.pl

Ja wybacze Lourtowi to bo pracowal 6 miesiecy. Natomiast Revolutiona trzeba tępić tych zlodzji. Wzieli gotowca i mysla ze beda lepsi od orginalu. zapraszamy na tsa szanowną administracje

adres : forgame.pl

01338278139314549954.png

Opublikowano

Jaki jest sens zakladania przez was takich tematow skoro kto kolwiek poprze fg to leca w jego stronę hejty.

Ja wybacze Lourtowi to bo pracowal 6 miesiecy. Natomiast Revolutiona trzeba tępić tych zlodzji. Wzieli gotowca i mysla ze beda lepsi od orginalu. zapraszamy na tsa szanowną administracje

Następny co połyka wszystko w całości co mu dadzą i powiedzą ^_^

Już pisali o tym że Lourt się napracował dużo ściągajac pliki z gotowców,ale mi to robota haha.

Administracja Revolution napisała wyraźnie jakie pliki i skąd je wzieli.

Więc radziłbym ci już się uciszyć bo się tylko kompromitujesz. <3

Opublikowano

Lourt jest znany z tego ze stawia serwer,ten upada on znika na mies, 2 po czym stawia kolejny serwer pod innym nickiem, nie wiem jaka ma z tego kozysc ale wydaje mi sie ze stawia serwery po to by natrzepac troche kas,po czym zamyka serwer.

Mial juz kilkanascie serwerow mdz in: Turisas,Tilian,Paradise,Grayst i wiele wiele innych serwerow ktore oczywiscie upadly po mies czasu, a raczej zostaly zamkniete.Pan Lourt jest bardzo dobrze znanym uzytkownikiem na Mpc poniewaz jakis czas temu posiadal 2 konta-(Zostal zbanowany za Multikonto". Ten czlowiek jest nieudacznikiem miec go w teamie to wielki blad. Jesli chodzi o 4Game-Haya z Senthia,Albator rowniez jest 1 wielkim oszustem mi rowniez proponowal spolprace przy stawianiu Albatora jednak sie nie zgodzilem, Albator chyba padl, wiec powstal serwer ktory prowadzi Court.

Lourt to czlowiek zadny pieniedzy,sprzedawal swoje pliki,clienta za cene 1000+ zl.

Rowniez nie polecam.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Ja pierdole, niewiedziałem ze gracze srevolution sa tak zdesperowani...jak nie konta na forum FG i spam by nie grac, potem przydupasy pod prezka teraz to.... boicie sie czegoś ??

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Wiem że są ferie i nie gracze nie mają co robić więc tak czy siak będą grać. Dla mnie Grayst zapowiadał się jako jeden z lepszych serwerów typu Nawie czy Ravia. Niestety okazało się to wielką porażką jak każdy słaby serwer. Kase natrzepali na IS'ie serwer 3 dni nawet nie postał a teraz na tych samych plikach rusza Revolution i Almantia (jak sie nie myle). Większość chce pograć na Revolution ze względu na Lourta i SM'y. Dla mnie ani jeden ani drugi serwer nie zapowiada się dobrze bo obydwa mają identyczne pliki co jest żałosne a i tak pewnie polecą na obydwa serwery ataki cofki itp... i z grania wyjdzie to samo co na GRAYSCIE

Opublikowano

Lourt jest znany z tego ze stawia serwer,ten upada on znika na mies, 2 po czym stawia kolejny serwer pod innym nickiem, nie wiem jaka ma z tego kozysc ale wydaje mi sie ze stawia serwery po to by natrzepac troche kas,po czym zamyka serwer.

Mial juz kilkanascie serwerow mdz in: Turisas,Tilian,Paradise,Grayst i wiele wiele innych serwerow ktore oczywiscie upadly po mies czasu, a raczej zostaly zamkniete.Pan Lourt jest bardzo dobrze znanym uzytkownikiem na Mpc poniewaz jakis czas temu posiadal 2 konta-(Zostal zbanowany za Multikonto". Ten czlowiek jest nieudacznikiem miec go w teamie to wielki blad. Jesli chodzi o 4Game-Haya z Senthia,Albator rowniez jest 1 wielkim oszustem mi rowniez proponowal spolprace przy stawianiu Albatora jednak sie nie zgodzilem, Albator chyba padl, wiec powstal serwer ktory prowadzi Court.

Lourt to czlowiek zadny pieniedzy,sprzedawal swoje pliki,clienta za cene 1000+ zl.

Rowniez nie polecam.

18240148.jpg

01338278139314549954.png

Opublikowano

Co pizdy boicie sie ze ten wasz revolution bedzie mial malo graczy :D?

Skończyłeś?jeżeli tak to spuść wode bo będzie śmierdziało <_<

A tak po zatym zamkneli wam prezke to nie znakiem tego że będziesz spamować i wyzywał innych.

Możesz też wylądować w koszu jak ta zapowiedź.

Wiec dalej rozumując wyłącz kompa bo widać że ciebie tutaj nic nie chce,przyjaciół na wiosne nie znajdziesz ;)

Opublikowano

Lepiej zrobić coś samemu z pomocą poradników (po to one są), niż skopiować gotowca :)

Lavey gadaj zdrówko ;) przeciez kazdy wie ze bylas modem na grayscie wiec... :* pzdr

Również byłam, i co w związku w tym? :)

Opublikowano

Po co taki temat ? każdy pójdzie na ten serw, który mu przypadł bardziej do gustu i tyle ... :) a wy cały czas wyzywacie administracje Revolutiona albo administracje Almanti :) każdy ma swój rozum i pójdzie tam gdzie bardziej mu odpowiada, a nie tam gdzie mu ktoś każe chyba jasne to jest ;) jeżeli Almantia nie wypali czy coś się stanie to pewnie większość pójdzie na Revolution, a jeżeli na Revolution coś nie wypali to pewnie większość pójdzie na Almantie proste co nie ?;)

teoden.png

Opublikowano

Tak szczerze to śmiać mi się chce jak widzę waszą kłótnię, który serw jest lepszy i w ogóle...

Jeden jak i drugi serw jest taki sam! Tyle że revolution to gotowiec. Rozumiem jak by coś zmienili. Obawiam się, że przez to, że nie tworzyli oni tego serwa to jak będzie jakiś błąd/bug to nie będą umieli go naprawić, gdyż to nie ich pliki, a jak wiecie na grayst były bugi. Ale nie wiem bo nie znam osób które zarządzają revolution.

Jeszcze co do "SM" almantia nie ma ich wam z czego oddać, gdyż cały hajs zarobiony z grayst ma sponsor, a sponsor z tego co zrozumiałem jest na revolution. Lourt natomiast tworzy serw z tym czymś co się zwie "ForGame" co uważam za zły pomysł, gdyż pewnie upadnie jak reszta ich serwów, ale nigdy nie wiadomo. Wolę zagrać na almati, ponieważ to w 100% serw zrobiony przez Lourta i uważam że jak serw się utrzyma dłuższy czas to doda jakieś nowości (bo zna się na tym). Revolution nawet prezki dobrze skopiować nie potrafią...

Nie jestm hejtem tylko piszę jaka jest prawda.

Po co taki temat ? każdy pójdzie na ten serw, który mu przypadł bardziej do gustu i tyle ... :) a wy cały czas wyzywacie administracje Revolutiona albo administracje Almanti :) każdy ma swój rozum i pójdzie tam gdzie bardziej mu odpowiada, a nie tam gdzie mu ktoś każe chyba jasne to jest ;) jeżeli Almantia nie wypali czy coś się stanie to pewnie większość pójdzie na Revolution, a jeżeli na Revolution coś nie wypali to pewnie większość pójdzie na Almantie proste co nie ? ;)

Popieram!

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

To są screeny weryfikacyjne serwera revolution? Sh4ke powiedz mi jak to zrobiłeś? Tu widać (jeśli ktoś się zna) że jest to m1 chunjio. A pliki graysta mają zmienione m1.

Kolejną rzeczą jest to, dlaczego zamknąłeś mini mapke? Czyżby to nie były ss serwera "revolution"?

Nie będę się kłócił, lecz coś mi tu nie pasuje.

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

Naucz się pisać, dopiero wtedy coś pisz. Piona

sygnaturabyy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...