Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do wyglądu miast niby może i spoko... Ale nie wiem czy widziałeś/aś miasta np. jinno czy też chunjo... - jak dla mnie to troche jest lipa...Np. mapka w chunjo jest w miarę przyzwoita ale jinno? to jedna wielka pucha (o ile dobrze kojarzę na chwilę obecną)

tak jinno jest taka glupia ze ja pie***** haha mysle ze to zmienia chociarz jezeli nie zmienia nie przeszkodzi mi to w niczym;d

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co to jakaś męczarnia ma być? Jeśli mam się męczyć na wyższych lvlach to równie dobrze mogę iść grać na globalny serwer; bez przesady.. chcecie innych ułatwień a boli was TP przez obrączkę.. Administracja podejmie ostateczną decyzję, chociaż ja jestem ZA; nie zamierzam "szukać sobie koleżanki, która będzie grać smokiem", bo nie chcę być zależna od kogoś.. a wbijać 2 postaciami 150lvl to troszkę kpina :)

Opublikowano

WW będzie od poziomu 95, tak samo jak grota V2. W grupie natomiast według mnie najbardziej optymalnym będzie wymagany poziom lidera 105, a więc co za tym idzie - minimalny poziom, który bedzie mógł wejśc w grupie to 75. Wydaje mi się, że jest to dobre rozwiązanie, jako iż zarobek w tym miejscu będzie bardzo dobry, a od 75 poziomu można już wejść do groty V1. Będzie to również ułatwienie dla BMów, Archerów i Healerów, którymi nie expi się tak łatwo, jak pozostałymi postaciami.

Co wy na to?

wszystko dobrze,sprytnie pomyslane z tym PT zeby podnies level do 105

tylko zeby nie bylo mozliwosci teleportowania sie poprzez pierscionek

co do M1 ZOSTAWIC TAK JAK JEST

Opublikowano

Widzę, że admini się bardzo starają o bana dla mnie, bo co napiszę posta to mam ostrzeżenie po 10% :)

A w ciągu 2tyg. pododawali mi 60% co jakiś czas po 5% od tak.

Za co ? za pisanie prawdy ? nawet powodu nie podają czopy jedne.

/Jak już to ostrzeżenie 5% nie 10 :)

1352652199-U513235.png
Opublikowano

A co to jakaś męczarnia ma być? Jeśli mam się męczyć na wyższych lvlach to równie dobrze mogę iść grać na globalny serwer; bez przesady.. chcecie innych ułatwień a boli was TP przez obrączkę.. Administracja podejmie ostateczną decyzję, chociaż ja jestem ZA; nie zamierzam "szukać sobie koleżanki, która będzie grać smokiem", bo nie chcę być zależna od kogoś.. a wbijać 2 postaciami 150lvl to troszkę kpina :)

Nie wiem czy dobrze rozumiem o co Ci chodzi, ale jeśli mówimy o teleportowaniu się na np mapkę 150 lvl to buf też powinien mieć ten lvl.. Bo jeśli nie to przykładowo - jedna osoba wbije sobie 150 lvl i będzie brać ślub ze znajomymi, żeby tam szybko wbili ten lvl.. Co jest bez sensu.. Każdy powinien mieć równe szanse na wbijanie lvl, a nie, że ktoś wbije szybciej lvl bo jest bufem czy kolegą/ koleżanką..

Jeśli chodzi o mapkę to widziałem tylko czerwonych i powiem, że przyjemna mapka i byłbym za zostawieniem jej.. Odnośnie innych nie wiem jak wyglądają, ale czyżby były aż tak tragiczne? :P

Opublikowano

JuicyPussy

Gz inteligencji post to nie tylko mój , chodziło mi o 900 postów w prezentacji ! najpierw pomysl zanim bedziesz wyzywal ;)

1365698635-U816738.jpg

Opublikowano

Po co masz wbijać 150 lvl dwiema postaciami ? Boli nas obrączka bo jedną postacią wbijesz sobie ten 95 do WW załóżmy, a drugą wpadniesz tam na 54 i będziesz cwaniakować, że całego spota bierzesz ? Nie chcesz expić dwóch to graj jedną, chcesz mieć bufa do map na wyższe lvle to go wyexp, proste i logiczne. Na każdym serwerze tak jest i ja jestem za tym, żeby tutaj też tak zostało. To nie jest serwer easy

Opublikowano

lee po co zmiana wyglądu królestw ? no może tej Ascari czy jak to tam, ponieważ jest zbugowane - sura BM włączy ducha i bije wszystkich co są na strefie 'no pvp' :) reszta królestw jest OK przynajmniej jakaś nowość jest =)

teoden.png

Opublikowano

AA i jeszcze zabezpieczcie przed nowym hackiem , ktory nie dawno wyszedł " KickHack " , bo takie nooby z almantii wbiją i bedą kickac ludzi . Kto popiera da like :)

Opublikowano

Co do nowych map jestem za tym aby mozna bylo przechodzic obraczką ale po 10sekundach by wywalalo do m1 .

To też jest jakieś rozwiązanie dla tych co grają sami, ale spotkałem się z przypadkami gdzie:

handel, atak mobów, machanie bronią blokowały teleportację i w taki oto sposób dana osoba zamiast w 2 dni to w 20 minut wbijała lvl, a czasem nawet i mniej..

Opublikowano

Mam nadzieje że serwer wypali, co do miast chunjo i jinno to porażka .

Zróbcie ankietę dotyczącą wyglądu miast .

Opublikowano

Co do nowych map jestem za tym aby mozna bylo przechodzic obraczką ale po 10sekundach by wywalalo do m1 .

To jest dobry pomysl, ew po 20 tak aby zdazyc sie zbufowac.

Back to BF3...

Opublikowano

Jest jedno miasta nie pamiętam, które ale chyba Jinno w którym jest tylko i wyłącznie koło, a wokół niego NPC, to miasto można zmienić. Reszta jak dla mnie jest w miarę okej :) Duża przestrzeń walk, więc natarcia będą przyjemne :D

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Mam nadzieje że serwer wypali, co do miast chunjo i jinno to porażka .

Zróbcie ankietę dotyczącą wyglądu miast .

Mogą równie dobrze dopracować błędy zaistniałe na tych mapach bądź niech gracze zdecydują planujący grać w danym królestwie jaką mapę chcą.. Czyli ankieta typu:

Czerwoni - mapka:

- Nowa

- Stara

I pozostałe 2 królestwa tak samo, osobiście odnosząc się do królestwa czerwonego w którym zamierzam grać byłbym za pozostawieniem nowej mapki, gdyż wprowadza coś nowego, interesującego w przeciwieństwie do starych nudnych już trochę mapek tradycyjnego metina.

Opublikowano

lee po co zmiana wyglądu królestw ? no może tej Ascari czy jak to tam, ponieważ jest zbugowane - sura BM włączy ducha i bije wszystkich co są na strefie 'no pvp' :) reszta królestw jest OK przynajmniej jakaś nowość jest =)

Prezentacja serwera Almantia leży w koszu to teraz tutaj będziesz pisać? Lepiej idź na tamten serwer, nie potrzeba dwulicowych osób :)

Co do miast - nie musicie się tym przejmować. Najważniejsze by serwer był dobrze zabezpieczony, zero lagów i administracja, która zawsze nam pomoże i będzie się starać do ostatniej kropli potu :D

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Revolution to bedzie najlepszy serwer 2013 roku i na pewno zawitam z cala swoja paczka :)Wierze w ten team bo widac jak sie chlopaki staraja:) Pozdro dla Was i osobite buzki dla Sh4ke <3

Opublikowano

Revolution to bedzie najlepszy serwer 2013 roku i na pewno zawitam z cala swoja paczka :)Wierze w ten team bo widac jak sie chlopaki staraja:) Pozdro dla Was i osobite buzki dla Sh4ke <3

Nooo postarali się - kopiując pliki xD

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

Napiszę to jeszcze raz tutaj bo tego tematu nikt nie przegląda http://www.mpcforum.pl/topic/846134-inne-malantia/

Sh4ke, on 01 Feb 2013 - 23:55, said:snapback.png

To są screeny weryfikacyjne serwera revolution? Sh4ke powiedz mi jak to zrobiłeś? Tu widać (jeśli ktoś się zna) że jest to m1 chunjio. A pliki graysta mają zmienione m1.

Kolejną rzeczą jest to, dlaczego zamknąłeś mini mapke? Czyżby to nie były ss serwera "revolution"?

Nie będę się kłócił, lecz coś mi tu nie pasuje.

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...