Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe ładnie widzę się wszystko potoczyło. Wiele osób nabijało się z tego, że zapowiedź Revolution została zamknięta z powodu kopiowania prezentacji, a teraz Lourt płaczę bo jego prezentacja została wrzucona do kosza. Następnym razem może nauczą się jednej podstawowej rzeczy, która nadmiernie robili tutaj i w swojej prezentacji. Grałem teraz na serwerze teo*** zwykły normalny serwer, grałem 5 h i już nie gram bo nie mogę się doczekać jak ten wyjdzie. Mam nadzieje, że maksymalnie do czwartku klient,forum i strona wystartuje. Pozdrawiam :)

sygnaturabyy.jpg

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba coś się popierdzieliło z Polskimi znakami w zapowiedzi, albo z moimi oczami coś nie tak :)

Wina nowego IPB wgranego właśnie na MPC, będzie to poprawione, kiedy forum będzie działało sprawnie w 100%. Zapraszamy na naszego FB, dziękujemy za Wasze wsparcie !

Opublikowano

Zrobiliście blokadę BS'a okey, ale możecie trochę ułatwić normalne zmienianie. Usuńcie chociaż te 6% abs i zwiększcie szanse wejścia podstawowych bonów pod pvp np. ludzi, bo zmienianie będzie długie i monotonne. Według mnie jeśli zmienicie, żeby każdy bon miał 2 wartości będzie bardzo dobrze ;).

I jeszcze pytanko, czy pytania związane z blokadą bs'a będą takie, że trzeba będzie wpisać czy odp. typu tak/nie?

A i te rosy na magię, które są na ss'ach handlarzy będą czy jednak nie?

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Zrobiliście blokadę BS'a okey, ale możecie trochę ułatwić normalne zmienianie. Usuńcie chociaż te 6% abs i zwiększcie szanse wejścia podstawowych bonów pod pvp np. ludzi, bo zmienianie będzie długie i monotonne. Według mnie jeśli zmienicie, żeby każdy bon miał 2 wartości będzie bardzo dobrze ;).

I jeszcze pytanko, czy pytania związane z blokadą bs'a będą takie, że trzeba będzie wpisać czy odp. typu tak/nie?

A i te rosy na magię, które są na ss'ach handlarzy będą czy jednak nie?

Nic nie trzeba będzie wpisywać tylko kliknąć tak/nie. O roskach (głównie o tych na magie) było wiele dyskusji i raczej zostaną u handlarzy

Opublikowano

Tak zmiana bonów na to by wchodziły lepszę będzie dobrym rozwiązaniem. Zanim wejdą 4-5 idealnych bonów poświęcamy parę ładnych godzin, a jak będzie jeszcze np. 6% na ludzi czy np. 6 siła to zamiast paru godzin zamieni się to w parę dni, a osoby mające BS będą mieć to w parę godzin. Tak to właśnie działa. Usuncie również bon - obrona+40 np. bo to nie ma najmniejszego sensu..

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

dokladnie bez sensu bo jak ktos np taki ze tak powiem gosciu co sobie wejdzie na serwer i chce grac zrobi sobie syrka 12 sila 6 ludzi 3 szycie np kd powklada a taki co na bs siedzi(nie mowie ze ja nie siedze;d ) bedzie mial 12 sila 10 luda 10 kryta 10 szycie 20 zaklec np w co watpie wbije sobie na serwer i po pvp ;d

Opublikowano

Tzn. Na serwerze jak grałem (na innych odsłonach) miałem często 4/5 bonów maksymalnych. Nawet gdzieś mam zdjęcie gdy w pierwsze godziny odsłony Grayst v1 miałem kozackiego Bojowego +9 dla WP , bonowanego w 50 sekund..15 int 10 lud 10 kryt 8 omdlenie - więc być może akurat w kwestii mieczy nie będzie ciężko, ale np. zbroja czy buty to już jest gorzej:)

a na Grayst v2 w przeciągu 3 min miałem 12 siła 8 int 10 szycie 10 lud'a bojowy +9 :D

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Tzn. Na serwerze jak grałem (na innych odsłonach) miałem często 4/5 bonów maksymalnych. Nawet gdzieś mam zdjęcie gdy w pierwsze godziny odsłony Grayst v1 miałem kozackiego Bojowego +9 dla WP , bonowanego w 50 sekund..15 int 10 lud 10 kryt 8 omdlenie - więc być może akurat w kwestii mieczy nie będzie ciężko, ale np. zbroja czy buty to już jest gorzej:)

a na Grayst v2 w przeciągu 3 min miałem 12 siła 8 int 10 szycie 10 lud'a bojowy +9 :D

I widzisz, Ty miałeś w 50 sekund, a mi wszedł taki bojowy + jeszcze troszkę słabszy bo 5 omdlenia w 5 godzin bonowania ręcznego, to wszystko zależy od szczęścia, ktoś kto nie robi na BS'ie może mieć szybciej dobre eq od kogoś kto jedzie na tym cały czas, ale co prawda to prawda, bs strasznie "ułatwia życie", a utrudnia tym co grają bez.

Zresztą, zawsze można kupić jakiś dobry item, w drugiej odsłonie miałem 2kkk + ~70 pereł i parę metali (można się domyśleć skąd po metalach) w jakieś 2-4 godziny, a za to już jakieś porządne eq bym sobie na pewno kupił.

@EDIT

A co do zmianek (piszę to żeby nie uznał wyższego tekstu pan istny diabełek, który jest moderatorem nie wiem skąd wziętym) to proponuję albo usunąć te blokadę matematyczną albo zwiększyć dostawanie ich do 200 bo szczerze mówiąc to wystarczy tasker i już ta blokada nic nie da, może troszkę spowolni pracę bs'a :s.

Opublikowano

Jeśli to coś wyjdzie to to będzie najlepszy dedyk 2012 i 2013 roku. Masakra dla mnie idealny server o takim marzyłem ;) Oby był stabilny niech lepiej zainwestuja w porzadną maszyne a nie skąpią jak inne dedyki i zaczynaja od słabych maszyn... bo nie wiedza czy serv wypali.. Licze na Revolution ;)

Pozdrawiam BrudnyHarry z Reinora i Zorro z Kalimdora :)

Opublikowano

Zanim kupisz jakieś odpowiednie dla siebie EQ, minie troszkę czasu. Moim zdaniem dużym plusem jak i również dobrą rozrywką jest czas kiedy serwer startuje. Wiesz nie jest przyjemne patrząc jak ktoś jedzie na BS, a Ty czekasz bez ustannie by kupić od takiej osoby przedmioty, gdy ta znudzi się profesją i będzie sprzedawać przedmioty. Czekamy na wypowiedź administracji, bo na prawdę niektóre bony i ich % nie powinny istnieć.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

ja mialem zbawke 15 inta 10 luda 20 zaklec 10 kryta wez teraz taka zrob;d

Opublikowano

Dowiem się w końcu kiedy będzie stronka? Bo mamy wtorek, w sumie już prawie środę. 3 dni do startu a tu nie ma forum z tego co widzę, nie ma strony, nie ma klienta?

Opublikowano

Dowiem się w końcu kiedy będzie stronka? Bo mamy wtorek, w sumie już prawie środę. 3 dni do startu a tu nie ma forum z tego co widzę, nie ma strony, nie ma klienta?

Podobno na fb maja dać info.. ;d

Opublikowano

A co z tymi SM? Będą oddane bo widziałem jakieś sprzeczne posty i już nie wiem.

Osobiście wiem, że nie mają obowiązku oddać, ale skoro napisali że oddadzą to teraz nagle jak się z tego wycofają to też nie zagrają fair. Ja zagram tylko jeśli dostanę SM< bo nie będę pakować kolejny 25pln w serwer który jest niepewny.

Opublikowano

A co z tymi SM? Będą oddane bo widziałem jakieś sprzeczne posty i już nie wiem.

Osobiście wiem, że nie mają obowiązku oddać, ale skoro napisali że oddadzą to teraz nagle jak się z tego wycofają to też nie zagrają fair. Ja zagram tylko jeśli dostanę SM< bo nie będę pakować kolejny 25pln w serwer który jest niepewny.

Pisali że oddadzą, ale szczerze mówiąc na moje to oddadzą tym co maja te kody jeszcze przy wysyłaniu, reszty pewnie nie oddadzą bo dowodów pewnie nie będzie że w ogóle miałeś ten sms

Opublikowano

Pisali że oddadzą, ale szczerze mówiąc na moje to oddadzą tym co maja te kody jeszcze przy wysyłaniu, reszty pewnie nie oddadzą bo dowodów pewnie nie będzie że w ogóle miałeś ten sms

Ja wysłałem przelew na 25 zł , bo akurat miałem kasę wolna na koncie z sprzedaży konta na innym serwerze i kod mam do dziś zachowany. Jakoś przeczucie miałem, że się może przydać

W takim razie kiedy będzie można i gdzie zgłaszać te kody aby odzyskać SM?

Opublikowano

Ja wysłałem przelew na 25 zł , bo akurat miałem kasę wolna na koncie z sprzedaży konta na innym serwerze i kod mam do dziś zachowany. Jakoś przeczucie miałem, że się może przydać

Forum będzie dostępne jutro, a na nim będzie opisane dokładnie co zrobić, aby odzyskać swoje zakupione SM.

Opublikowano

Pewnie po starcie, albo jutro/pojutrze jak forum dadzą..

A klienta najlepiej tutaj szukaj;p https://www.facebook.com/revolutionmetin

Opublikowano

Chciałem zagrać na serwerze ale po tym jak zobaczyłem tych graczy z Revolutiona co oni piszą pod zapowiedziią serwera Almantia.pl to aż mi się odechciało. Psujecie sobie niesamowicie opinię.

Teraz to mogę polecić tylko Almantię !

01338278139314549954.png

Opublikowano

Chciałem zagrać na serwerze ale po tym jak zobaczyłem tych graczy z Revolutiona co oni piszą pod zapowiedziią serwera Almantia.pl to aż mi się odechciało. Psujecie sobie niesamowicie opinię.

To możesz polecać ją gdzie indziej ,a nie tutaj. Nie chcesz grać na tym servie ,nie odpowiada Ci - trudno. Myślę ,że płaczu z tego powodu nie będzie.

zmianah.png

Opublikowano

Nie kompromituj się :)

Opublikowano

Ja si kompromituje ? To co na forum FORGAME robi to

73c9c1f11e080.png

TAKIM ZACHOWANIEM NIE POLECAM SERWER SREVOLTUION IŻ TEN SERWER PADNIE ZANIM WYSTARTUJE. SERWER TO DNO. ADMINISTRACJA Z MULTI KONT REKLAMUJE SIĘ POD ZAPOWIEDZIAMI INNYCH SERWERÓW ORAZ NA FORACH INNYCH SERWERÓW. SREVOLUTION NIE JEST GODNY UWAGI. 100% SKOPIOWANY Z PRAWDZIWEGO SERWERA JAKIM JEST ALMANTIA.PL ORAZ PREZENTACJA SREVOLUTIONA JEST RÓWNIEŻ 100% SKOPOWANA. SERWER DNOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

PRAWDZIWYM SERWEREM JEST ALMANTIA

ZAPRASZAMY NA ALMANTIĘ JEST TO ORGINALNY SERWER. REVOLUTION TO JEST PODRÓBA NA TYDZIEŃ TYLKO DLA KASY. ADMIN NAPISAŁ ŻE SM NIE ZOSTANĄ ZWRÓCONE

ZAPRASZAMY ALMANTIA.pl

http://www.mpcforum.pl/topic/844155-zapowied-almantiapl/

Skończ się ośmieszać.Krzyczysz dużo a za mało wiesz. Idź już na tą swoją Almanitę i tam sobie spamuj, w tej zapowiedźi jesteś zbędny. Skoro administracja napisała już niejednokrotnie ,że SM będą oddane to znaczy ,że będą. Tym tylko co tu piszesz pokazujesz jacy między innymi będą tam grać gracze. Nazwy typu "srevolution" itp. rzeczywiście można się czym szczycić.

zmianah.png

Opublikowano

Kolego wyżej (TakMiDobrze), polecam wziąć do ręki jakiś dobry ciężki słownik i zajebać nim sobie w łeb..

Po raz poćwicz pisanie, po dwa gówno wiesz, a się rozpisujesz jak Mickiewicz w Tadeuszu, po trzecie SM'y będą zwracane, wystarczy okulary włożyć i poczytać posty.

Jak masz dalej się kompromitować i wypisywać te brednie, to wal na PW, dam Ci ts/skype i sobie możesz hejtować.. zobaczymy czy cwaniak będziesz..

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

"PRAWDZIWYM SERWEREM JEST ALMANTIA

ZAPRASZAMY NA ALMANTIĘ JEST TO ORGINALNY SERWER. REVOLUTION TO JEST PODRÓBA NA TYDZIEŃ TYLKO DLA KASY. ADMIN NAPISAŁ ŻE SM NIE ZOSTANĄ ZWRÓCOne"

Admin napisal ze nie zostana zwrocone, wlasnie dlatego ze na almanti nie zostana zwrocone to wiekszosc nie idzie tam:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...