Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

DoraN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapytaj kolegi dlaczego ukradł te pieniądze a nie mnie, ja tylko stwierdzam fakty podane przez lekarzy i nic więcej...

W moim towarzystwie nikt nigdy nie kradł i nadal nie kradnie bo wszyscy są już dorośli i zarabiają na życie, sam palę przeszło 11 lat i wiem z doświadczenia, że marihuana nie uzależnia.

Miałem okres w życiu gdzie paliłem dzień w dzień i jakoś żyję, nie mam tików o których ktoś tutaj albo w poprzednim temacie wspominał, funkcjonuje normalnie, potrafię się normalnie wysłowić i nie jadam przez słomkę...

Uzależniony to jestem jedynie od tytoniu, który muszę codziennie palić a trawę nie.

^^ Zaprzeczasz sam sobie "paliłem dzień w dzień i jakoś żyję", czy ja napisałem, że przez to się umiera ?

Palisz 11 lat, skoro nie uzależnia to nie pal przez 2 miesiące, zobaczymy.

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

^^ Zaprzeczasz sam sobie "paliłem dzień w dzień i jakoś żyję", czy ja napisałem, że przez to się umiera ?

To, że paliłem dzień w dzień nie oznacza, że byłem uzależniony... miałem dużo kasy to mogłem sobie na to pozwolić, zwłaszcza że w tym czasie pracowałem w Holandii przy zbieraniu zakichanych tulipanków i nie trwało to długo bo tylko 3 miesiące

W tym roku jeszcze nie ani razu nie zapaliłem i do marca nie zapalę bo żal mi kasy, zwłaszcza że od grudnia do marca mam przerwę w pracy i szanuje każdą złotówkę

Dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu, EOT z mojej strony

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Najwięcej ma do powiedzenia ten co nie palił.Taki to się hardo kłóci
Opublikowano

Każdy ma różne zdanie ja ma takie:

"Jointów nie pale, ale jestem pierwszy za legalem

Cały ten brudny syf obniży wtedy skale

Kraszony siuwaks, dzieci biegają z towarem

Drogi parlamencie kładziecie chuj na szale"

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yetcP52vOFE

Opublikowano

nexores2, abstrakcja i jeszcze raz abstrakcja z tym Twoim przykładem. Zresztą zobacz na inne kraje, gdzie już nawet nie karzą za marihuanę. Odsetek uzależnień spadł i to nawet ten dot. "najtwardszych" narkotyków.

Każdy ma różne zdanie

Przecież to jest dyskusja i to jest oczywiste. Ale każde zdanie na dany temat niech będzie poparte dowodami... A nie własnymi hipotezami.

Opublikowano

Dlatego że alkohol to tradycja, a marichuanenana niszczy komórki itp.

W niektórych kulturach to ganja jest tradycją, alkohol też niszczy szare komórki :]

a co chcialbys zeby byla marysia ? Za duzo ludzi by przestalo palic papierosy a marysie wiecej

Szczerze wątpię, a nawet jeśli, to by się nawet zgadzało z antynikotynową polityką Uni Europejskiej i naszego rządu.

Opublikowano

Mój Walduś kurde zjarał z boczkiem i jak go przyłapałem to skończyło się to eldorado!

@TOPIC

Nie ,nie , nie .. znam wiele osób które szczęsliwie zaczynaja z maryska a koncza tragicznie nie panując nad sobą .

Opublikowano

Nie ,nie , nie .. znam wiele osób które szczęsliwie zaczynaja z maryska a koncza tragicznie nie panując nad sobą .

Ale tak można skończyć zawsze, nie koniecznie maryśka jest tego powodem. :)

Opublikowano

Mój Walduś kurde zjarał z boczkiem i jak go przyłapałem to skończyło się to eldorado!

@TOPIC

Ach ci gimnazjaliści, ciemna strona mocy ich wezwała??

Opublikowano

Sex. Sex. Sex On The Beach! xD

A tak szczerze to znów chciałbym pojechać do Holandii i w cofiku cały dzień siedzieć :D

Opublikowano

Proszę uważać, można dostać ejca czy innej malarii, pamiętajcie u używaniu czystych strzykawek

Pozdrawiam, syn bogdana

Opublikowano

Jestem za legalizacja. Dlaczego? Nie będzie już żadnego gówna na rynku :D i jest zdroooweeee :D

Pale dziennie nie mam żadnych skutków ubocznych... bo ich NIE MA :)

To zależy od tego co palisz, jeśli palisz dobre, bez chemii, to nic nie ma - uzależnienia, skutków ubocznych.

A jeśli palisz jakieś gówno, co w ogóle nie jest ziołem tylko chemią, to potem jest gorzej :<

Opublikowano

Jestem za legalizacja. Dlaczego? Nie będzie już żadnego gówna na rynku :D i jest zdroooweeee :D

Pale dziennie nie mam żadnych skutków ubocznych... bo ich NIE MA :)

To zależy od tego co palisz, jeśli palisz dobre, bez chemii, to nic nie ma - uzależnienia, skutków ubocznych.

A jeśli palisz jakieś gówno, co w ogóle nie jest ziołem tylko chemią, to potem jest gorzej :<

Dokładnie chemiki kupowane od jakis jebanych dillerów , co "wsypują" tam jakieś gówno może uzależnić i wywołać nieporządane skutki uboczne.

"Ziele to spokój, alkohol to szaleństwo" - Szczera prawda , której nie wszyscy dostrzegają a zwłaszcza nasz rząd. Myśle że po zalegalizowaniu nie przybyło by zwolenników ani przeciwników. Kto chce palić i tak bd palił, bez względu na to czy jest zalegalizowana czy nie,(zakazany owoc lepiej smakuje) i nie sądzę że po zalegalizowaniu wywołał by się jakiś fejm na to, i że wszyscy nagle by zaczeli palić..

Po drugie to mógłby być jakiś pomysł dla naszego rządu aby zalegalizować, ponieważ na tym by zarabiali, tak jak na alkoholu czy papierosach.

.
Opublikowano

Jesteś kolejnym przykładem człowieka który nie ma pojęcia o czym mówi... marihuana nie uzależnia! nie stwierdzono nigdy przypadku uzależnienia fizycznego, to samo tyczy się uzależnienia psychicznego o którym rozsiewane są plotki przez takich ludzi jak Ty!

Psychicznie uzależnić możesz się nawet od wąchania gówna, wystarczy że będzie Ci to sprawiać dużą przyjemność i wejdzie w nawyk.

Opublikowano
Dlatego że alkohol to tradycja, a marichuanenana niszczy komórki itp.

Alkohol rozpierdala organizm, marihuana tworzy nowe komórki, niszczy niektóre komórki rakowe, sama w sobie nie ma zadnych "złych" substancji.Jedynie przy spalaniu powstają jakieś syfy których jest w gramie trawki(który się pali samemu 2-3 dni przynajmniej ja) tyle co w kilku papierosach.

Psychicznie uzależnić możesz się nawet od wąchania gówna, wystarczy że będzie Ci to sprawiać dużą przyjemność i wejdzie w nawyk.

95% tego forum jest uzależnione od komputera/internetu (w tym ja przyznaje się i wiem o tym).

Na wasze rozumowanie w Polsce powinnień być zakaz internetu/komputera bo uzależnia.

Powinień być też zakaz na kawe/alkohol/psychotropy/szlugi/butapreny i inne legalne amfetaminy.

Opublikowano

Ja tam mam takie zdanie na ten temat, sam nie pale ale nie przeszkadza mi to że ktos sobie zapali jak ktos chce niech to robi niechce niech nie pali i innym nie zakazuje,

Opublikowano

Ja jestem na NIE bo nie uznaję narkotyków. Jeśli macie zbyt mało "kolorowe" życie to jest nieskończona ilość lepszych sposobów na uczynienie życia ciekawszym niż ćpanie jakiegoś gówna :)

Stwierdzam to samo :)

5gubmKI.png

Opublikowano

Fszelkie gówno które wydachacie w płucka je niszczy - czy to fajki czy zioło = DYM ZABIJAJĄCY WAS OD ŚRODKA...

Taka sytuacja... ( jestem nurkiem od 7 lat , absyntent papierosowo-ziołowy )

Opublikowano
Alkohol rozpierdala organizm, marihuana tworzy nowe komórki, niszczy niektóre komórki rakowe, sama w sobie nie ma zadnych "złych" substancji.Jedynie przy spalaniu powstają jakieś syfy których jest w gramie trawki(który się pali samemu 2-3 dni przynajmniej ja) tyle co w kilku papierosach.

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Opublikowano

Marihuana moim zdaniem w niewielkich ilościach oraz po uzyskaniu 18-go roku życia powinna być dostępna jak papierosy czy alkohol przecież to nic złego czy człowiek który wypije czy spali staje sie nienormalmy ? nie, jeśli by tak było to juz dawno by to wycofali, alkohol, papierosy czy marihuana jest dla normalnych ludzi ktorzy wiedzą kiedy trzeba przestać. Jestem za legalizacją i dostępem do kupna od 18 roku zycia.

<<•ҳ̸Ҳ̸ҳ Ozim517 ҳ̸Ҳ̸ҳ•>>

Opublikowano

Nie nadużywałem zdrowia paląc marihuanęi nie zamierzam palić jestem za tym zeby ćpunów wsadzali do psychiatryka albo byla grzywna i to dosć duża

Marihuana niszczy zdrowie jak każda używka żal mi takich ludzi co nadużywają tych używek

Żal mi dzieci co się wypowiadają na tematy an które nie mają pojęcia

Pozdro dla kumatych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...