Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie umiem xD znaczy się nie chce mi się robić skanow itp jeszcze warny albo bana dostane za zly temat ;p

3621780428.png

Opublikowano

No dobra dobra, działa na tej samej zasadzie? Nie wykrywalny? I dajcie ten link ludzie... każdy kto ma tego cheata może go wrzucić :|

Może mi ktoś to wysłać?! :| Czekam i czekam....

04f4092d9a3d845a.jpg

Uczeń
Opublikowano

No potwierdzam działa żadnych kicków czyli jak na razie undetected PB go nie widzi :)

tylko szkoda że na hardcore nie działa nametages :( bo na normalu mi nie idzie

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Ogólnie to jeśli się nie mylę hack ma pewne defekty, jak widzę kolesia za ścianą i juz zaczynam celować to w pewnej chwili znika mi i wychodzi przede mną bez nicku nad głową. Nie wiem o co kaman : / Ale trafiam cały czas na samych cheaterów. Możliwe ze wszystkie cheaty są na razie nie wykrywalne i korzystają ludzie póki mogą.

04f4092d9a3d845a.jpg

Uczeń
Opublikowano

Ogólnie to jeśli się nie mylę hack ma pewne defekty, jak widzę kolesia za ścianą i juz zaczynam celować to w pewnej chwili znika mi i wychodzi przede mną bez nicku nad głową. Nie wiem o co kaman : / Ale trafiam cały czas na samych cheaterów. Możliwe ze wszystkie cheaty są na razie nie wykrywalne i korzystają ludzie póki mogą.

Mam to samo jak podejdę bliżej to mi znika jego nick nad głową

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

troszke jest nie dorobiony ale ważne że koleś raczył mi odpisać i go poprawić na moja prośbe .

Więc cieszcie sie poki można :D miłego cheatowania

3621780428.png

Opublikowano

No dobre i to ale trochę przeszkadza to że nie widać nicku kolesia do końca : / I patrzcie na opisy serverów, nie które robią SS na PB.

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Tak wgl macie rozum używając cheatów to tej gry ?

Pierw dajecie ok. 100 zł żeby potem stracić to przez cheaty ?

Cheaty sie opyla używać w grach typu play4free

Opublikowano

to sie na nazywa tak naprawde cheat bo to jest tak jak by skrypt to wszystko co jest w tym hacku to jest w grze tylko dziala na tej zasadze ze ignoruje zasady na serverze i uruchamia funkcje radaru czy cos takiego tak to ujme ;p

Opublikowano

Kto dał 100 zł to dał. Ja dałem 40 zł za cd-keya a jakoś nie uważam tego za jakiś majątek. Najwyżej reset statystyk albo ban czasowy i tyle. Zacznie się od nowa. Świat się na bf nie kończy.

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Kto dał 100 zł to dał. Ja dałem 40 zł za cd-keya a jakoś nie uważam tego za jakiś majątek. Najwyżej reset statystyk albo ban czasowy i tyle. Zacznie się od nowa. Świat się na bf nie kończy.

dokładnie jak ban to ban trudno żyję się dalej ..

a wgl w sprawie tego znikania nametagów . Napisałem do gościa i poprosiłem ładnie o jakąś naprawe :D specjalnie dla was

3621780428.png

Opublikowano

Jak pierwszy raz wywali z serwera za tego haxa to od razu ban na pb? Czy to trzeba być idiotą i dalej latać na tym? :p

Albo gdy mnie wykryją to od razu dają bana perma, czy temp-bana / reset statów?

Wolę się upewnić

graphic.png

Opublikowano

Grałem dzisiaj na serwerze kumpla, on oczywiscie nie wiedzial ze jade na hackach.

Wszedło więcej osób na Ts'a i ktos kazał sprawdzic SS'y. Od razu wyszło że mam hacki.

Każdy ogarnięty admin serwera ma możliwość sprawdzania czy ktoś cheatuje...

Od razu mnie opieprzyli z góry na dół.

Skończyło sie na tym że mam bana na jego serwerze.

Na szczęscie mi nie zrobi przykrości i nie wyśle tego DICE...

Cheat nie wykrywalny dla PB. Ale jak ktoś sie skapnie i będzie mieć screenshota

- Jesteście w du*ie...

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...