Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zazwyczaj GGC daje bany więc luzik. Jak gracie na starej wersji trainera to na bank wykrywalny. Nowy z działającym Name Tag sie dobrze spisuje. Żadnych kicków od czasu gry. Ja zazwyczaj jestem lamą, więc mam podobne staty co przeciętny gracz xD Jestem szczególnym snajperem, bo w ruchu ciężko mi zdjąć ;p Zazwyczaj celuje w nieruchome główki przy torach / dźwigach i to mi starcza :D A jak gram medykiem to kampie w kontenerze co wychodzi na tory i patrze na mapkę, skąd nadejdzie wróg. Choć tak, te znikanie tagów metr lub dwa przez celem może być kłopotliwe, ale jak ma sie już świadomość, że cel zaraz wyjdzie to trzeba tylko mieć dobry refleks. Kochane KH2002 :D

Nic nie jest prawdziwe, Przegrana tylko złudzeniem. Wszystkie cheaty dozwolone. To co stare nadal mocne - Tylko się trzeba bać , bo cheaty będą igrać!

,, Nie tylko cheaty. To aż cheaty. ,, M.A.T.U.S. - Mały Agent Tropiący Ugrupowanie Schetyny

• Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja robię tak: włączam grę potem bota ustawiam sobie co chce gdy jest przy wyborze postaci i wyłączam bota i nie kickuje ani nic. A bot działa. :D

Opublikowano

Nie które servery mają właśnie taki skrypt wgrany przed tym chyba, ze pokazuję tylko własną drużynę.

Pierwszy link być może nie został zaktualizowany ale 1-2 strony wcześniej jest link z hackiem. Działa normalnie i bez problemów....

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Nom, to raczej nie chyba nawet ban a kick. Ja cały czas taki shit dostaje i gram dalej. Ale teraz robię przerwę bo za dużo dymu narobiłem i zaczęli interesować się mną na bf3 :P poczekam aż sytuacja się uspokoi :P

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Nie to jest ban kolega dostał bana na PBbans a ja dostałem bana na GGC-stream ;D Czyli ja nie mogę grać na serwerach które są bazowane na GGC a kolega nie może na tych z PBbans. Gdzieś czytałem że kiedyś te dwie bazy list cheaterów współpracowały ze sobą i miały wspólną listę banów lecz teraz na szczęście nie współpracują i mogę grać na tych PBbans. Tym samym stwierdzam ,że ten cheat jest detected. Jeszcze dodam ,że na GGC można napisać odwołanie od bana więc spróbuje coś wymyślić sensownego to może mnie odbanują lecz z tego co czytałem szanse nikłe nawet żadne. Nie wiem jak jest na PBBans.

Linki do tych stron:

http://www.ggc-stream.net/

http://www.pbbans.com/

Opublikowano

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player '**********' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision] nie używajcie tego haxa

Opublikowano

juz mnie odbanowali zrobilem se historyjke ze na bf zbierlalem 1 rok :) i jak ciezko pracowalem

Mam taką samą wiadomość ,opisz dokladnie jak to zrobiles

torrex.png
Opublikowano

Nie żebym chciał pocieszyć, ale seryjnie mi ten cheat działa. Nie kickuje wgl i można spokojnie grać na każdej mapie. Małe ryzko jest z pb, że zrobią ci ss. Jeśli gra się na servie znajomych co często sprawdzają ss to macie przerąbane. Lepiej grać na niemieckich, gdyż polacy kupują zazwyczaj polskie ^^ Cheat jest undetected, tylko może wy za bardzo nadużywaliście go i ktoś sie skapnął. Warto też sprawdzić update pb i ewentualnie naprawa instalacji. Tego trzeba używać rozważnie. Jeśli ktoś woli spontan to niech gra bez NAME TAGA. Jeśli ktoś gra full wypas to niech lepiej gra z broniami o dużym zasięgu, gdyż jak się będzie zabijać gości jednego po drugim to w końcu ktoś was zaraportuje. To tyle ode mnie. Póki co wszystko gra i nie mam zarzutów do tego. Tylko jakby była opcja Mass Killa jak to było po update Armored Kill. Miłego wtorku :)

Nic nie jest prawdziwe, Przegrana tylko złudzeniem. Wszystkie cheaty dozwolone. To co stare nadal mocne - Tylko się trzeba bać , bo cheaty będą igrać!

,, Nie tylko cheaty. To aż cheaty. ,, M.A.T.U.S. - Mały Agent Tropiący Ugrupowanie Schetyny

Opublikowano

Dostałem informacje, że zbanowano mnie na 1200 min. czy po tym czasie ban minie?

Mam taka sama informacje jak koledzy up, ale moge grac na niektorych serverach??

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'MójNick' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision]

Skad wziasc EB ticket url?

b_560x95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...