Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I mam rozumieć że nie wykrywalny ;) ?

Zależy czy używasz opcji nametag to wtedy jak ci zrobi PB screena no to chyba banik ale nie jestem pewny ;/

3621780428.png

Opublikowano

Ihamil a ty kontaktujesz się z tym kolesiem z zagranicy ?? mozesz mu powiedzieć ze się gra zacina ??

Ja wczoraj do niego napisałem w sprawie update'a na yt ,żeby zrobił nowego patcha do trainera bo opcja nametags nie działa . Okey minęło tak z kilka godzin odpisał w ten sposób , "(link ) = new trainer " , ok ściągnąłem to i patrze crashuje gre więc jeszcze raz go poprosiłem czy mogłby naprawić bo crashuje gre , do tej pory narazie nic nie dopisał na yt ..... ;/

3621780428.png

Opublikowano

Mi normalnie działał bo narazie teraz nie mam jak sprawdzić

I mam rozumieć że nie wykrywalny ;) ?

UPDATE czyli nie wykrywalny dokupi nie znajdą na niego znowu zapory..

Wywala ; x

Ale z tego powodu że ci pewnie też nie działa NAMETAGS...

Opublikowano

Hack undeceted czy nie. Bo nie wiem czy mam pobrać czy nie a crash mi za bardzo nie przeszkadza.

Niech twórca czita jak najszybciej wypuści jakąś łatkę. Bo ten crash jest taki dobijający :/

Opublikowano

Hack undeceted czy nie. Bo nie wiem czy mam pobrać czy nie a crash mi za bardzo nie przeszkadza.

Niech twórca czita jak najszybciej wypuści jakąś łatkę. Bo ten crash jest taki dobijający :/

CO ty nie powiesz ??

Opublikowano

Ehh ogólnie zbierając wszystko do kupy. Hack na ten czas nie działa, ogólnie opcja nametags powoduje crash bf3. Hack jest NIE WYKRYWALNY bo wychodzi nowa wersja, więc nie pytajcie dalej czy jest wykrywalny czy nie, jakos nawalałem na nim cały czas i bana do dzisiaj nie mam. A co do autora hacka, poczekamy zobaczymy. Musi zrobić update hacka by to wszystko ładnie śmigało pod nową wersje bf jasne?

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Vprezes i co nie odpisał ci na yt ??

Narazie nic nie dostałem pewnie on ma to głeboko w d... ponieważ moim zdaniem robi to na odczepne nawet przy pierwszej wiadomosci się nie namęczył .

Pewnie koleś wchodzi na yt jak mu się nudzi bo widać po jego aktywności i zadbaniu bloga i kanału to trudno stwierdzić profesjonalizm .. ;/

3621780428.png

Opublikowano

Ehh to może ktoś z forum się wykaże i zrobi to jak należy? :P Bo widać ze na autora nie ma co liczyć, chyba że znajdzie się jakiś inny cheat który działa na takiej samej zasadzie i jest nie wykrywalny.

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Juz posiadam nową poprawioną wersje od apocalypticx'a właśnie dzisiaj mi ją przesłał .

Działa NAMETAG łiiiiiiiiii :D :D :D :D

3621780428.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...