Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak pocisk doleci do celu i wiadomo snajperka automatyczna nie będzie miała rozrzutu.

(A tak po za tym nadal działa ci NO Ricoil i NO Spread na tym Trailerze ?)

Czy po prostu grasz na serwerach bez PB ? Bo mnie kick-a po 1 minucie z serwera.

snajperka automatyczna? taką masz w BC2 jest to VSS Vintorez... półautomaty są w bf3 *KRRRRRRRRRRR az krew zalewa jak widze kretyna co sie nie zna* i TRAILER to mozesz miec filmu, A TO JEST TRAINER, WBIJ TO SOBIE DO ŁBA CIAMAJDO, TRAINER

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

• Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak pocisk doleci do celu i wiadomo snajperka automatyczna nie będzie miała rozrzutu.

(A tak po za tym nadal działa ci NO Ricoil i NO Spread na tym Trailerze ?)

Czy po prostu grasz na serwerach bez PB ? Bo mnie kick-a po 1 minucie z serwera.

Nie wiem czy działa, bo szczerze to nie próbowałem, chciałem poczekać, czy może ktoś jeszcze bana wyłapie, albo cuś .. bo sam bana nie chce złapać.

WaldzioxD.png

Opublikowano

Memory to jest chyba pamięć :P Corrupted File / Memory ja miałem :D to znaczy Uszkodzony plik lub pamieć... czy jest wykrywalny to może już jest, bo kiedyś tak nie miałem... i tak długo cheat wytrzymał

Nic nie jest prawdziwe, Przegrana tylko złudzeniem. Wszystkie cheaty dozwolone. To co stare nadal mocne - Tylko się trzeba bać , bo cheaty będą igrać!

,, Nie tylko cheaty. To aż cheaty. ,, M.A.T.U.S. - Mały Agent Tropiący Ugrupowanie Schetyny

Opublikowano

Używałem czita przez ponad miesiąc jak teraz przestał działać to nie chce mi się grac ..

Weźcie go naprawcie czy cos ! :D

Byle szybko

Cyyycu
maurycy1996.png

Opublikowano

No niestety plik jest uszkodzony. A co do wykrywalność to teraz nikt się nie przejmuje drobnymi haxami jedynie administratorzy serwerów mogą ci dać kicka lub bana na ich serwer. Łatki raczej do tego czita już nie ujrzymy ani działającego czta dlaczego ? Autor który zrobił tego haxa jeśli go teraz zaktualizuje to będzie on płatny bo jego czit stał się popularny i bardzo chciany przez graczy.

Wystarczy spojrzeć się na statystyki pobrań jest ich ponad 200 tyś. to mówi samo za siebie.

Radzę kupić sobie myszkę z funkcjom Macra i Spread-a i ustawić sobie mówię wam że też się świetnie gra.

No ale jak jesteście zagorzałymi fanami cheatów to powiem wam " SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE"

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Powiem ci że gadasz głupoty, ja specjalnie dla Macro kupiłem myszkę X7, po czym okazało się że macro działa tylko na klawiszu "3Xfire" pewien gość zrobił przeróbkę że działa na LPM, niestety wadą całego Macro jest to że działa tylko gdy strzelasz ogniem ciągłym, gdy strzelasz seriami to broń rzuca. Ja po miesiącu grania na Macro przerzuciłem się na ustawienia zwykłe bez Macro i gra mi się o wiele lepiej i statystyki lepsze. Na macro można się nauczyć celniej strzelać, ale czy lepiej i łatwiej się gra hmm ja szczerze wątpie... Takie moje zdanie. Pozdrawiam.

Opublikowano

dziala jeszcze ten cheat

?

Niestety nie działa

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Pisałem do typa który zrobił tego cheat-a piszę że u niego wszystko działa bez żadnych problemów. "LOL"

Zapytałem się go czy mógłby udostępnić mi tego haxa co on ma niestety nie odpisał.

Opublikowano

a U mnie coś sie tak zepsuło że pobieram pliki z origina na nowo a ciągle przy próbie wejścia do gry piszę "Data corrupt", naprawa plików również nie pomaga... czyżby ban nawet na origin :) ?

Opublikowano

Nie mogłeś dostać bana na Origina po prostu ściągnij nowego a tego starego usuń.

Opublikowano

Już dawno nie działa :(

Z tego co wiem to ktoś zgłosił tego haxa na forum BBloga i administracja Dice się tym zajęła :(

I raczej nie będzie już to działało.

Opublikowano

@up

Tego to nie wiem ale możesz popytać ludzi którzy tym się zajmują może coś ciekawego wymyśla.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten cheat nie działa już od dawna ale mam dla was nowego.

http://www.mpcforum.pl/topic/948252-undetected-bf3-hack-by-mrcath-16-may-2013/

Działa on na takiej samej zasadzie co poprzedni.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...