Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem w dalszym ciągu co robicie źle. Cheat działa i zawsze działał. Przynajmniej mi.

Jest też druga sprawa. Otóż ja dostałem bana....Nie grajcie na tym. Anticheats zrobił mi screeny i papa. Po Bf'ie...

Ostrzegam lepiej na tym nie grajcie.

• Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko - ale co wam to niby daje?... - wrogów nie widać, gówno z tego macie. Jakoś ja nikogo nie widziałem na tym Cheacie.

Opublikowano

dzięki za info, ale już nie gram na hakach bo mam duży level i szkoda mi kasy !! :) ale jak ktoś ma coś dobrego i niewykrywalnego to bym skorzystał :)

oi5cxfpfhnvp.png

Opublikowano

post-859704-0-58587800-1361997432.png

Nie polecam grać na tym trainerze !! :( Na początku wszystko ok: jeden kick, drugi, trzeci, a po dwóch dniach ban na 1200 min (20h) !! kończę z ty bo nie warto tracić kasy !!

oi5cxfpfhnvp.png

Opublikowano

Co do cheat'a nie wiem kogo mam słuchac. Sam go używam ale jak narazie po 5h grania bez przerwy, co chwila zmiana servera dostałem jak narazie jednego kicka. Oczywiscie powód to PB. Zastanawiam się czy dalej jechać po bandzie czy zrezygnować :P

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

@UP

Jest to trochę ryzykowne. Może zrób tak, że nie korzystaj ze wszystkich opcji. Na pewno odradzam używania radaru i nametags. Wiem, że jest to najlepsza opcja, ale jeśli PB robi screeny to masz i będziesz tych opcji używał...Od razu ban.

@smolarz

Ostrzegałem. :)

Ja też mam takie powiadomienia że 20h nie mogę grać. Pociesze Cię. Bana nie masz na wszystkich serwach. To jest chyba w formie ostrzeżenia. Ja mogę już grać na prawie wszystkich serwerach.

Opublikowano

Co do radaru to w sumie i tak mi nie działa, jakoś nie widzę zmian :P a co do nametags jakoś nie będę mógł się powstrzymać. Chociaż pomyśle jeszcze nad tym co i jak.

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

prosze o zamknięcie tematu trainer jest DETECT !!!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

trolek.png

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

nie wiem już kurwa !! wcześniej nie mogłem wchodzić na żaden serwer a po 20 godzinach juz mogę na każdy !! nie wiem jak u was !! ale hak do bani bo wykrywalny !! nie polecam :)

oi5cxfpfhnvp.png

Opublikowano

Raczej bana mieliśmy na 20h bo ja też już mogę grać na każdym. :)

Hack nie jest do dupy tylko teraz jakby PB wzięło się za siebie. Ogólnie można używać hacka lecz bez opcji nametags, która jest chyba najlepszą z opcji. :)

Opublikowano

No jak jak na razie nawalam drugi dzień na hacku :P Cudnie się sprawuje :D Gorzej jak jest dużo osób, wtedy nametags juz zlewa wszystkie nazwy. Ale zobaczymy dalej, narazie świetnie idzie :D

04f4092d9a3d845a.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...