Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akurat tu kicka, dlatego... że TBP to server moich znajomych i często admin siedzi na konsoli. Servery polskie to największa łapanka cheaterów, więc nie polecam dla hackerów. Niemieckie i Rosyjskie są pewne u mnie.

Nic nie jest prawdziwe, Przegrana tylko złudzeniem. Wszystkie cheaty dozwolone. To co stare nadal mocne - Tylko się trzeba bać , bo cheaty będą igrać!

,, Nie tylko cheaty. To aż cheaty. ,, M.A.T.U.S. - Mały Agent Tropiący Ugrupowanie Schetyny

• Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie podam, bo nie chce ich narażać na twoje pytania xD Ale na pw mi napisz swój skype to pogadamy ;> 50% serverów kicka nie z powodu cheata tylko - mówiłem o banie GGC co dostałem w Armored Kill - to mnie kickuje czasem :) Są idioci, ale no coż... EA ma u mnie i nie tylko u mnie... opinie poszarganą ( dupe update, bugi nienaprawione, włamy / ea online / problem z hasłem ), więc gram w tą grę, bo mnie wciągnęła - jakby nie to bym na AK zakończył przygodę

Nic nie jest prawdziwe, Przegrana tylko złudzeniem. Wszystkie cheaty dozwolone. To co stare nadal mocne - Tylko się trzeba bać , bo cheaty będą igrać!

,, Nie tylko cheaty. To aż cheaty. ,, M.A.T.U.S. - Mały Agent Tropiący Ugrupowanie Schetyny

Opublikowano

Nie podam, bo nie chce ich narażać na twoje pytania xD Ale na pw mi napisz swój skype to pogadamy ;> 50% serverów kicka nie z powodu cheata tylko - mówiłem o banie GGC co dostałem w Armored Kill - to mnie kickuje czasem :) Są idioci, ale no coż... EA ma u mnie i nie tylko u mnie... opinie poszarganą ( dupe update, bugi nienaprawione, włamy / ea online / problem z hasłem ), więc gram w tą grę, bo mnie wciągnęła - jakby nie to bym na AK zakończył przygodę

Witam pana MatusRU

Otrzymałeś od nas bana za używanie cheatów.

Wszystko jest na screenach.

http://thebestplayersclan.cba.pl/forum/viewthread.php?thread_id=51

Jesteś żałosny, używać cheatów na klanówkach...

ŻAŁOSNY

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Opublikowano

Nie musisz mnie bronić Patryk ^^ Widać TBP muszą się wywyższać xD Wygrali i ciągle wypominają jak to oni są dobrzy, a biedny Matusek używał radara... so sad ;3 Po co jednak wywlekać sprawy przeszłości jak nie są na temat dyskusji. Jak dla mnie to pan 2UP spamuje, bo to co napisał jest na temat mnie, a nie trainera. Pozdro ;] Ja również przepraszam za teraźniejszy OFF TOPIC ;)

Opublikowano

Ja właśnie tak robie ;) Niemieckie i Rosyjskie są praktycznie bezpieczne, póki cheat nie będzie wykrywalny ;] Jak będzie u mnie to przekaże wam.

Opublikowano

Powiem wam tak byłem administratorem servera TBP. Na wszystkich serverach mogą was wyłapać tylko że Administratorzy TBP siedzą na konsoli praktycznie 24/h. KAŻDY server z pb może was wyłapać tylko że administratorom się nie chce tego robic ,

Opublikowano

Komu by sie chciało xD Mają servy po to by móc np rozgrywać spary, a poza tym też dla ludności... więc 90% admów servów ignoruje takie coś ;3 BF4 jest teraz dopieszczany więc BF3 schodzi na dalszy plan...

Uczeń
Opublikowano

Już dawno i nie raz pisałem tu że jest detected ale w dupie to mieliście to teraz nie płaczcie

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Dla was może jest detected, ale mi działa bez zarzutu ;] żadnego bana / żadnego kicka do tego czasu... może pb nie aktualizowaliście xD

Opublikowano

Proszę o zmianę nazwy tematu na DETECTED!!Wielki spam dostaje że dostali bana :)

Opublikowano

Jbc. dostajecie bana na PB a nie na BF3 więc aby się odbanować:

- Poproś dostawcę internetu o zmianę IP

- Mój sposób: Zrób formata i dzięki temu masz nowy GUID (u mnie zadziałało)

graphic.png

Uczeń
Opublikowano

UP

Na serwerach bez Punk Bustera możesz na nim śmiało grać

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Co oznacza ten komuniakt? ;c

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster
kicked player 'Kacper4127' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced
MBi Ban [Admin Decision]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...