Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Już dawno pisałem że detected że kicki daje...a wy ciągle nad tym się rozwodzicie...i głupoty piszecie ten temat powinien być już dawno zamknięty

Wieczna Susza  :D

• Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@e0n

To, że Ci nie działa nie oznacza, że nie działa innym osobom. Mi działał cały czas. A to, że kicki dostajesz to nie oznaka, że jest detected. Ja już dostałem bana. Mam nauczkę i już nie będę grać na tym.

@Torrex

Ja gram cały czas na serwerach PB i nie mam bana. Nie wiem już o co z tym chodzi :)

Opublikowano

Popieram @Patrykosss23. Również cały czas maniacze na serverach PB :P Jak narazie nie wiem czy kusze los czy mam warta czy po prostu jest

04f4092d9a3d845a.jpg

Uczeń
Opublikowano

@e0n

To, że Ci nie działa nie oznacza, że nie działa innym osobom. Mi działał cały czas. A to, że kicki dostajesz to nie oznaka, że jest detected. Ja już dostałem bana. Mam nauczkę i już nie będę grać na tym.

@Torrex

Ja gram cały czas na serwerach PB i nie mam bana. Nie wiem już o co z tym chodzi :)

Człowieczku gdzie napisałem że owy hack nie działa ? a PB daje notorycznie kicki po paru minutach gry

Uczeń
Opublikowano

Ja gram na tym codziennie, po 12h i bana nie mam :P

Współczuje widzę że twoje życie to całodobowe siedzenie przed kompem

Opublikowano

Okej dowiedziałem się że kickuje przez te funkcje : Nametags - nicki na całej planszy

Minimap - wszyscy widoczni na mapie

Są one pod F4 i F5 :D

Opublikowano

Ehh no i super, z dniem dzisiejszym weszła aktualizacja BF3, narazie patrze czy ten cheat działa gdziekolwiek i muszę powiedzieć ze działają tylko 3 pierwsze opcje, reszta nie śmiga :( Więc albo update cheat'a albo jakiś inny potrzebny.

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

myślałem, że tylko ja tak mam xD Mi też Name Tagów nie pokazuje ;3 powiem wam, że na PB to wgl śmiga... nie kicka ani nic - głównie to ja z MINI MAPY korzystam, gdyż lapek cieżko dźwiga bf3 i to mi pomaga w ogarnięciu, gdzie kto jest... przynajmniej KD se poprawie krok po kroku - ale mimo to popieram poprzedników - Przydałby się update cheata - jestem ciekawy ile będzie ciągnąć Trainera na End Game w CTF xD

Nic nie jest prawdziwe, Przegrana tylko złudzeniem. Wszystkie cheaty dozwolone. To co stare nadal mocne - Tylko się trzeba bać , bo cheaty będą igrać!

,, Nie tylko cheaty. To aż cheaty. ,, M.A.T.U.S. - Mały Agent Tropiący Ugrupowanie Schetyny

Opublikowano

Dokładnie masz racje, tylko teraz czekać cierpliwie o ile wgl się pojawi . Miejmy nadzieje ,że tak... ; ]
]

3621780428.png

Opublikowano

Jakby co napisałem do kanału na youtube od apocalypticx'a aby zrobili coś z tym trainerem update'a czy cuś może odpiszą . Jak coś będe wiedział albo miał trainera odrazu go tu wstawie nie martwcie się . Teraz to tylko czekać :D

Edit : Jest nowa wersja trainera lecz gdy włączymy ctrl + f4 tym razem crashuje gre napisalem do nich zeby to naprawili ...

3621780428.png

Opublikowano

Mamy update :D Dzięki Vprezes że mi o tym powiedziałeś ale u mnie CTRL +F4 działa :D,zobaczcie czy u was działa.

PS.Miałem wczoraj wbić ale zasilacz NO-NAME zabił komputer -_-

Uczeń
Opublikowano

No teraz po update już nie kickuje trybi wszystko :)

Opublikowano

Ej a ja mam problem grałem na nim 2 miesiące i teaz pobałem ten update to jak włączam cheata w grze to nicki mam pod ziemią i nagle mi się gra zacina i mnie wywala i nie ma zadnego błędu punkbustea :/ co mam zrobić ?

Opublikowano

A może ktoś ma pomyśl dlaczego jak włączam Nametags to crashuje mi gre ?!!?

Pomoże ktoś ;/

3621780428.png

Opublikowano

A Tobie działa ??

Jemu Działa pisał Wcześniej .

update :naczy nie działa :D

3621780428.png

Opublikowano

Własnie niestety nie : / Crash....widać autor zrobił na szybko i nie dokładnie, chociaż nie wiem. Poczekamy, zobaczymy. Może naprawi.

Działała mi wcześniejsza wersja przed update, ale teraz crash...niestety.

04f4092d9a3d845a.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...