Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No taka racja :P Jeśli jest admin servera to lepiej nie ryzykować. Dlatego wybieram servery gdzie jest max 12-20 osób. Wtedy mam pewność ze admin nie siedzi na servie i nie sprawdza takiej małej ilości osób :P Na razie dostaje jakieś tam kicki na 2 min, i powód PB coś tam MULTIHACK, albo ban na 1200 min a i tak wbijam normalnie znowu :P Bez sensu. Ale hack nadal nieźle się sprawuje tylko ten brak nametags z bliska boli jak drzazga we fiu*** : /

04f4092d9a3d845a.jpg

• Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No co poradzić :P Ja też pewnie mam jakieś ss na PB na jakimś servie ale nie przejmuję się tym.

a przypadkiem nie znikają ludzi ?

Ludzi może nie znika, chociaż nie wiem :P Wiem że nicki znikają jeśli ofiara jest już blisko Ciebie.

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Hack nie jest do końca dobrze zrobiony, albo autor chciał od siebie dodać nutki...paniki? By nie wiedzieć gdzie potencjalna ofiara wyskoczy :P

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Potestowałem sobie trainera na kanałach z 3 rundki i potwierdzam ten błąd ze zniknięciem NAME TAGA przy bliskim kontakcie. Leciałem z góry i około 3 metry nad ziemią lub w odległości sie nie widzi tego. Tak u mnie jest. Poza tym wszystko jest spoko. Szczerze to na TDM najlepiej snajperem na dźwigu sie nabija pkt, a stestuje na podboju czołgiem i dam znać ^^ Choć jakby autor zrobił kiedyś opcje nr 6, że jak strzelamy ( bez aima ) to jeden strzał załatwia wroga. Kiedyś na elbrus sie kosiło tak xD Nie wiem czy to wina cheata, ale po długim graniu żołnierz mi czasem sam robi różne rzeczy :

- sam strzela

- zatrzymuje się i nie rusza

- sam biega w jednym kierunku

- wstaje w złych momentach

Może to po prostu wada kompa, bo na lapku po 3h komp mi sie trochę grzeje xD Co do PB to może robi ss, ale status ma UNDETECTED... więc mogą jedynie dać kicka jakby ktoś zaraportował. Ja dostałem kicka, ale nie za cheata, bo miałem komentarz od admina, że za dużo zabiłem w ciągu minuty ( tak zrozumiałem po niemiecku ).

Jutro dam update moich testów na podboju... Pozdro ;)

Nic nie jest prawdziwe, Przegrana tylko złudzeniem. Wszystkie cheaty dozwolone. To co stare nadal mocne - Tylko się trzeba bać , bo cheaty będą igrać!

,, Nie tylko cheaty. To aż cheaty. ,, M.A.T.U.S. - Mały Agent Tropiący Ugrupowanie Schetyny

Opublikowano

No to powodzenia :P Ja również dostaje kicki ale to jakieś brednie :P Jeszcze cheata nie zdąrzyłem odpalić a już kick za multihack albo co ^^ Ale zazwyczaj kick i tyle bo za dobrze mi idzie :P Staty zazwyczaj zajebiście wysokie a zgony bardzo mało :D

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Ja gram na PB i nie dostaje kicków jako, że cheatuje tylko za idiotyzmy graczy. Jak dla mnie jest niewykrywalny ;) Staty zazwyczaj mam w meczu wyrównane lub lekko poniżone. Testowałem dziś w czołgu i chodzi bez zarzutów. Nawet w Havocu specjalnie leciałem, wszystko miodzio. Nie wystarczy mieć hacka i grać, trzeba umieć rozważnie z niego korzystać. Zazwyczaj obczajam dźwig, kontener przy torach i tory na kanałach. A inne mapy to zazwyczaj podboje, więc panowie czołgi i motorki. Ale ten EG był dobry, jechałem czołgiem... miałem już gościa z 1% i nagle przed celownikiem spada mi czołg -,- Żałuje, że nie zrobiłem ss xD Póki co działa wszystko sprawnie ;)

Nic nie jest prawdziwe, Przegrana tylko złudzeniem. Wszystkie cheaty dozwolone. To co stare nadal mocne - Tylko się trzeba bać , bo cheaty będą igrać!

,, Nie tylko cheaty. To aż cheaty. ,, M.A.T.U.S. - Mały Agent Tropiący Ugrupowanie Schetyny

Opublikowano

Zgadzam się z @matus2907, nie mówie że u nas na forum ludzie nie umieją z haxow korzystać ale po prostu pamiętam nawet jak miałem wh na cod2 :P gdy zaczęli już mnie podejrzewać o wh albo chcieli kicknąc specjalnie musiałem psuć staty i podkładać się tylko po to by uśpić ich czujność. A to tez nie lada wyzwanie było wystawić się kolesiowi by Cię zobaczył i zabić go zanim on Ciebie zabije :D Tak samo z bf3 jest, najlepiej odsunąć się od kolesi na jakaś odległość i pomału eliminować ich. Ja zazwyczaj po kolei ich sprzątam :P Najpierw tych którzy mi wadzą i są za plecami a później pomału tych z przodu jak się wystawią :P a co do pojazdów to łatwizna, ale czasami kicka dostaje nie za to cheatuje tylko za to ze ludzie się wkurwiają ze przegrywają. Latałem chyba z pół godziny myśliwcem w powietrzu i co chwila uwaliłem kogoś ^^ i powód kicka admin napisał zbyt duży ping xD

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

No ogólnie to nie wiem, też dostaje czasami kicki z servera i napisane multihack :P Dzisiaj chciałem wejść na jakieś servery to mnie PB wywalało. To nie były bany ale kicki na 1-2 min. Nie wiem o co kaman :P Przeczekam to jak na razie.

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'XxX' (for 2 minutes) ... Violation (MULTIHACK) #79572

Opublikowano

UPDATE linku. Działa NameTags i nie ma rozłączania typu Violation~!

Opublikowano

UPDATE linku. Działa NameTags i nie ma rozłączania typu Violation~

- Zależy na jaki trafisz serwer :D A Jak już trafisz na admina, któremu naprawdę będzie się chciało zgłosić Ciebie do DICE to banik chyba murowany...

Opublikowano

Jeżeli chodzi o admina to tak. Ale jeżeli cię tak poprostu GGC chce zbanować to nie ma xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...