Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak. Prawdopodobnie na wieeeeeelu serwerach nie będziesz mógł grać. (tak mi się wydaję)

Odnośnie 1200 minut....To nigdy nie zniknie. Cały czas będziesz miał 1200 minut. ^^

Opublikowano

mi sie wydaje że to ban na jeden serwer.

Chyba jednak nie...

Ale Ban jest tylko na BF3 ?

w BF 4 już normalnie będzie można grać?

Opublikowano

Ale inne servery będą w bf4... tak samo jak z MOHem. Na dzień 07.04.2013 jak grałem około 15, działało bez zarzutów... ciągle mogłem grać normalnie bez problemu. Przyznam, że miałem 2 razy kicki, ale to ten fatalny error z napisem, że minął czas oczekiwania na dołączenie, choć byłem w grze dobrych pare minut. Sądzę, że do beta BF4 będzie undetected u mnie... chyba, że coś się zmieni. Czekam, aż będzie ten cheat co zabijał jednym strzałem ( Nie aim, Nie wh ), był bardzo podobny do tego trainera. BF3 raczej już zbytnio do przodu nie ruszy, więc pewnie pare cheatów się jeszcze pojawi ^^

Nic nie jest prawdziwe, Przegrana tylko złudzeniem. Wszystkie cheaty dozwolone. To co stare nadal mocne - Tylko się trzeba bać , bo cheaty będą igrać!

,, Nie tylko cheaty. To aż cheaty. ,, M.A.T.U.S. - Mały Agent Tropiący Ugrupowanie Schetyny

Opublikowano

Jak ci zrobili Screena to nie ma opcji aby popuścili :)

Swoją drogą, to skłania cię do kolejnego zakupu gry i TO oni dostaną do portfela :D

Ja się tylko zastanawiam, czy jak wyjdzie BF4, to czy muszę założyć nowe konto na originie czy jak? bo przecież to Ban albo na Konto albo na IP .... jak na IP to nawet w BF4 nie zagram?

Opublikowano

Zróbcie Upload Tego Cheata bo teraz po 1 minucie gry na serwerze PB wywala :/

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Uwaga informacja do wszystkich zainstalujcie sobie PB starsza wersje tak z wakacji 2012 i będzie działało dzisiaj próbowałem i wszystko superaśnie :D

to ciekawe jakim cudem gra Cie wpuscila na server ze starszym PB...

mi ten hack o dziwo dziala ale tylko no recoil/no spread w kazdym razie wykrywalne MD5TOOL bodajże takze proponuje zamkniecie tematu przez modków i usuniecie download linka zeby ludzie bólu dupy nie mieli że ban

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

to ciekawe jakim cudem gra Cie wpuscila na server ze starszym PB...

mi ten hack o dziwo dziala ale tylko no recoil/no spread w kazdym razie wykrywalne MD5TOOL bodajże takze proponuje zamkniecie tematu przez modków i usuniecie download linka zeby ludzie bólu dupy nie mieli że ban

Sam nie wiem ściągam starsza wersje pewny ,że zaktualizuje a tu nie :D

Opublikowano

Szczerze mówiąc mam gdzieś czy dostane bana na PB chcę mieć tego haxa.

Nawet bez Name-Tag i Mini Mapy ale żeby chociaż działał NO Recoil i NO Spread.

To jest dla mnie dziwne dlaczego po ostatniej aktualizacji główna administracja BF-a jeszcze zwraca uwagę na tego typu cheat-y rozumie AimBot czy inny tego typu syf ale żeby od razu robić blokade na Trailery ? Przecież to jest bez sensu!

Jakiś idiota wysłał im tego haxa i od razu Blokada! Do BF-a 4 na 100% kupie myszkę i zrobię sobie Macro ale teraz w 3-ce nie da się grać bez haxów!

Połowa typa na serwerach ma haki wiem dobrze bo jestem adminem na jednym z polskich serwerów i przeglądam dosyć często SS z PB i na pewno nie tylko na mojego kolegi serwerze na którym mam admina typy graja na Trailerach. Tak więc Proszę o aktualizację tego cheat-a i pewnie nie tylko ja bym chciał jeszcze sobie pograć na nim.

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Jest duża szansa na wykrycie tego hacka grając na samym no spread i no recoil ?

Na pewno jest mniejsza niż jak byś grał na Name Tagach bo Name Tagi widać na SS z PB jak ci cyknie fotkę :)

Opublikowano

jestescie załosni, piszecie że macie w dupie czy dostaniecie bana na PB? ok, idz wydac kolejne 50-70 zł na bf3 pozdrawiam

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

jestescie załosni, piszecie że macie w dupie czy dostaniecie bana na PB? ok, idz wydac kolejne 50-70 zł na bf3 pozdrawiam

Typo ogarnij się! W dupie mam BF-a 3 chodzi mi tylko o Trailera bo nie idzie grać bez niego!

A jak dostane bana to już jest moja sprawa !

I tak nie kupował bym kolejnego BF-a 3 bo nie było by już najmniejszego sensu!

Opublikowano

Poczekam jeszcze chwilkę, jak coś to zacznę grać na samym no recoil-spread.

Nie jestem zabardzo w tym obeznany, czy jeśli grałbym na tych dwóch opcjach, to czy wystrzał snajperki samopowtarzalnej, wiadomo że ma ona mały zasięg czy z tymi opcjami zniwelowało by opadanie strzałów i doleciałby on prosto w cel bez żadnego opadnięcia?

WaldzioxD.png

Opublikowano

Poczekam jeszcze chwilkę, jak coś to zacznę grać na samym no recoil-spread.

Nie jestem zabardzo w tym obeznany, czy jeśli grałbym na tych dwóch opcjach, to czy wystrzał snajperki samopowtarzalnej, wiadomo że ma ona mały zasięg czy z tymi opcjami zniwelowało by opadanie strzałów i doleciałby on prosto w cel bez żadnego opadnięcia?

Tak pocisk doleci do celu i wiadomo snajperka automatyczna nie będzie miała rozrzutu.

(A tak po za tym nadal działa ci NO Ricoil i NO Spread na tym Trailerze ?)

Czy po prostu grasz na serwerach bez PB ? Bo mnie kick-a po 1 minucie z serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...