Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem informacje, że zbanowano mnie na 1200 min. czy po tym czasie ban minie?

Mam taka sama informacje jak koledzy up, ale moge grac na niektorych serverach??

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'MójNick' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision]

Skad wziasc EB ticket url?

Mam to samo ,ma ktoś jakieś info? Po tym czasie 1200minutes bedziesz miał dalej to samo.

torrex.png
  • Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Torrex i inni Ci, którzy mają bana da danym serwie na 1200min.

Banik wam prawdopodobnie nie minie. Sam dostałem bana przez tego czita, ponieważ PB screeny zrobiło.

Torrex i inni powiedzcie mi czy bana macie tylko na jednym serwerze czy na kilku? Czy na wszystkich?

Opublikowano

@Torrex i inni Ci, którzy mają bana da danym serwie na 1200min.

Banik wam prawdopodobnie nie minie. Sam dostałem bana przez tego czita, ponieważ PB screeny zrobiło.

Torrex i inni powiedzcie mi czy bana macie tylko na jednym serwerze czy na kilku? Czy na wszystkich?

Dostajesz bana np na Guid od GGC czyli nie zagrasz na tych serwach które używają zabezpieczeń od ggc

Opublikowano

Ja mam bana jedynie na PBBANS ,więc na większości losowych serwach i tak mogę grać . Ale czy mogę zostać odblokowany na PBBANS bo czuję pewien dyskomfort ,że nie mogę zagrać gdzie mi się podoba.

torrex.png
Opublikowano

Jest już detected. Do póki nie będzie łatki - gracie na własną odpowiedzialność :)

Opublikowano

Proszę o pomoc dostałem bana na GGC i nie wiem co mam wpisać w polu o nazwie GUID i Subject proszę o pomoc !!!

GUID to takie długie cyfry przy banie jak ci pisze ban to tam masz GUID i powód banu

Opublikowano

Mi na niektore servery wbija, ale chyba na nich niema ggc ani pbbans, bo jak wejde na ggc to blad i na pbb to tez xD wtf

A skad wziasc te EB Ticket url? jak zloze ticketa na strone eb to mam wpisac to co oni mi przysla? Wgl jest jakas szansa na UNBAN?

b_560x95.png

Opublikowano

Jak detected, skoro ja dziś na tym grałem i ciągle nie kicka. Przyznam się wam, że mam bana na GGC ( dostałem ponad 100 dni temu ), ale mogę grać dalej. Akurat dostałem nie za cheaty tylko akurat na servie grał człowiek z DICE i ciągle go zabijałem z campy na metrze z okna. Ja spróbuje pograć jutro, zobacze jak to będzie. Wiadomo, że ss są... ale nie każdy raportuje - zazwyczaj olewają... Chyba, że gracie na servie kumpla to wedy lepiej nie używać. Skoro wam nie działa to poproście autora by dorobił w kolejnym zabijanie jednym strzałem bez aimbota ;) Pozdro ludziska

Nic nie jest prawdziwe, Przegrana tylko złudzeniem. Wszystkie cheaty dozwolone. To co stare nadal mocne - Tylko się trzeba bać , bo cheaty będą igrać!

,, Nie tylko cheaty. To aż cheaty. ,, M.A.T.U.S. - Mały Agent Tropiący Ugrupowanie Schetyny

Opublikowano

GUID to takie długie cyfry przy banie jak ci pisze ban to tam masz GUID i powód banu

Siemka! Co mam wpisać tutaj proszę o pomoc ? EB Ticket URL

Opublikowano

Bana na GGC-stream nie ma szansy zdjąć bo jak piszą tutaj http://board.ggc-stream.net/index.php?page=Thread&threadID=8525 , nie wolno testować ,mieć ani grać na cheatach. Przeczytajcie sobie co tam jeszcze piszą. Odbanują Cię tylko wtedy gdy naprawdę nie używałeś cheatów. Jeżeli chcesz się odwołać od bana na GGC musisz napisać najpierw zażalenie do evenbalance oni ci odpiszą że nie znaleźli bana u siebie i zależy to tylko od ggc czy cię odbanują a oni tego nie zrobią bo są frajerami. Link z odpowiedzią evenbalance wklejacie w EB ticket URL. Ja napisałem do GGC i mi odpisali ,że *Appeal Denied* i dali adres http://board.ggc-stream.net/index.php?page=Thread&threadID=8525 żebym się z tym zapoznał .

No życie bywa ciężkie i sprawiedliwe w tym przypadku. :D A i jeżeli chcesz napisać odwołanie to musisz znaleźć swój nick na liście ostatnich banów i jak klikniesz na swój nick to tam jest coś takiego: "This is my GUID i want to appeal this ban" i klikasz w ten napis.

Opublikowano

Kur** ludzie spokojnie, to ze update BF3 był to znaczy ze na pewno PB tez zmobilizowało się i update zrobiło. Kolega wcześniej pisał że gra na niemieckich serverach, ja tak samo robie i na nich bana nie zarobicie, oni nie przykładają wagi do jakiś śmiesznych ss i do tego sami jeszcze cheatuja. Jak widać nie które servery są już ostrzeżone o takim rodzaju hacka a nie które nie. Więc to czysta loteria na którym się trafi a na którym nie. Jedynym rozwiązaniem jest albo napisac do autora by zrobił porządny update z łatka albo czekać na kolejnego cheata undetected. Innego wyjścia nie ma niestety.

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

No niestety mam za niego bana :( JEdnak postanowilem sie zastosowac do pomyslu kolegow wyzej i napisalem wymyslna apelacje o unabana. Ciekawe, czy zadziala, bo nie chce wydawac 130 zeta na BF'a premium :(

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Kur** ludzie spokojnie, to ze update BF3 był to znaczy ze na pewno PB tez zmobilizowało się i update zrobiło. Kolega wcześniej pisał że gra na niemieckich serverach, ja tak samo robie i na nich bana nie zarobicie, oni nie przykładają wagi do jakiś śmiesznych ss i do tego sami jeszcze cheatuja. Jak widać nie które servery są już ostrzeżone o takim rodzaju hacka a nie które nie. Więc to czysta loteria na którym się trafi a na którym nie. Jedynym rozwiązaniem jest albo napisac do autora by zrobił porządny update z łatka albo czekać na kolejnego cheata undetected. Innego wyjścia nie ma niestety.

Na niemieckich nie? Haha.. Własnie na takim dostalem, znawco...

b_560x95.png

Opublikowano

Na niemieckich nie? Haha.. Własnie na takim dostalem, znawco...

No to albo wchodziłeś na niemieckie gdzie co chwila pstrykają ss albo admin był na serverze. Za dużo czynników decyduje o tym czy dostaniesz bana czy nie. Opis servera, czy admin jest na servie, czy automatycznie kazdemu graczowi robią ss. Ja jakoś dalej nawalam na tym hacku i dalej śmigam ładnie. Mnie bf kosztował jedynie 40 zł więc dla mnie to nie są duże pieniądze. Dostane bana to trudno, to tylko gra.

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Ciągle undetected u mnie! Pykałem na każdym trybie z PB i działa ciągle! Nawet w pojazdach! Sprawdzałem na Niemieckich, Francuskich, Polskich, Rosyjskich, Angielskich i Czeskich. Na USA nie sprawdzałem, bo ping za duży i tak bym miał xD Europa jest pewna ;) Dobry cheat i do tego działa hehe ;]

Nic nie jest prawdziwe, Przegrana tylko złudzeniem. Wszystkie cheaty dozwolone. To co stare nadal mocne - Tylko się trzeba bać , bo cheaty będą igrać!

,, Nie tylko cheaty. To aż cheaty. ,, M.A.T.U.S. - Mały Agent Tropiący Ugrupowanie Schetyny

Opublikowano

możesz dać ^^

Opublikowano

Jak sie używa cheatka jak robot to sie dziwić czemu ktoś cie zaraportował xD Używać tego w jakiś odstępach i najlepiej na przeciwnikach nieruchomych ( snajper ), bo tylko ta klasa jest najbardziej pewna na tdm i szturm. Medyk ma najgorzej, więc radze oszczędzać wodze fantazji i grać na tym z ograniczeniami. Ja gram głównie snajperem i póki co nie załapałem nic, bo ludzie po prostu czyli, że zabił ich snajper z dobrym okiem. Jakby był tam medyk z holo i zabiłby z 100 metrów - to by było podejrzane. Z takiej odległości ciężko ustrzelić FAIR, więc takie coś może być traktowane jak oszukiwanie. Używajcie najlepiej na dalekich dystansach snajperek lub karabinków z celownikiem od 8 do 12. Co do pozostałych broni to można poniżej 8, lecz uwaga gdzie jesteście. Wróg wie lub powinien sie domyślać, na ile siega zasięg strzału danej broni, więc NAME TAG pozwala ominąć tą regułę i zabić nawet z holo, powiedzmy gostka na torach z dźwigu. Grajcie kampiąc z tym hackiem, bo innej opcji nie widzę ^^ Kamperstwo to cheat uznawany publicznie w jakimś stopniu xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...