Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Popełniłem 1 błąd za co was serdecznie przepraszam!

Oczywiście działał przez długi okres czasu ale już w dniu 02.06.2013r. Trailer przestał działać.

Liczę na wybaczenie mojego błędu przy poście wcześniejszym po prostu nie do tego tematu był on przypisany.

Z tego co wiem jest wersja (+12) po upload na 01.01.2013 jeszcze owego hacka nie testowałem ponieważ mam bana na BF jeszcze przez 3 dni :P

Świetna sprawa taki Trailer do BF-a śmigasz sobie po całej mapie widzisz każdego przeciwnika na mapie coś pięknego taki hack.

Jeśli Autor Hacka będzie robił Upload i będzie on wstawiony na forum od razu go testuje.

MASZ OCHOTĘ GRAĆ NA CZITACH ? TO GRAJ ALE PAMIĘTAJ O JEDNEJ RZECZY! ZAWSZE GRAJ Z GŁOWĄ NA KARKU!

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

@up Ale pewnie na daną wersje :P A ja np nie wiem jaką mam wersje :D v1.08 czy v1.10. iVECTIM będzie kontynuował temat w innym temacie ten można zamknąć jak wyjdzie nowa wersja to temat 2 taki powstanie z nazwą PATCHED...

Uczeń
Opublikowano

Mnie działa, twoje zdanie mnie akurat nie interesuje na ten temat. I nie mów że oszukuje ludzi, bo najzwyczajniej w świecie jest to nie na miejscu ;).

Aż się chce użyć ostrzejszego słowa do ciebie...matole i w wała ludzi nie rób bo ten hack owszem działał przez bardzo długi czas ale już na serwerach PB nie działa jedynie na no PB więc skończ się kłócić ośle

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

nie potrzeba - dziala bez

DLL bez injectora nie działa ;f bo to plik a nie exe ...

Opublikowano

Był już upload tego cheata ?

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Aż się chce użyć ostrzejszego słowa do ciebie...matole i w wała ludzi nie rób bo ten hack owszem działał przez bardzo długi czas ale już na serwerach PB nie działa jedynie na no PB więc skończ się kłócić ośle

Słabo kolego, gram na nim ciągle i jakoś dalej nie dostałem ani bana, ani kicka ;). To że tobie nie działa bo nie wiesz jak zrobić żeby ci nie wykryło to nie znaczy że są ludzie głupsi od ciebie. Jest pewien sposób bardzo prosty żeby nie dostać kicka i grać na tym trainerze :). Ale na pewno po tym co napisałeś go tu nie opublikuje.
Opublikowano

Dzisiaj zostałem zgłoszony na serwerze ranked, no PB do EA jako "wallhacker". Używałem tego hacka - Zgłosiły mnie jedynie 3 osoby. Czy mam się czego obawiać, czy jestem 'czysty'? Dzięki za pomoc ;)

Opublikowano

Hack narazie pięknie działana serwerach PB jak i No-PB . Gram już 1 dzień i tylko wczoraj dostałem kicka z serwa jeden raz . Ale takto git , wszystko działa ..

Tylko się obawiam czy w bliższej przyszłości nie dostanę banana .

3621780428.png

Uczeń
Opublikowano

Jakim cudem moze ci dzialac skoo PB jest juz zpathowany na ta wersje czita ? ..

Bo nie działa...a parę panów tutaj wprowadza ludzi ciągle w błąd nie wiem po co to robią i co im to daje

Wieczna Susza  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...