Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tym co nie odpowiada cos dla jasnosci to jest mpcforum multi player cheat forum jak cos komus nie pasuje w MPCym prawym rogu jest takie cos pisze wyloguj :*

Pozdro ;>

• Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezu Taki hejt to nie na to forum kretyni. jeżeli to by było wykrywalne i banowane każdy kto ma driver do myszki razora na kompie byłby miał perma. Myślicie, że łatwo wyleczyć raka? nie bo komorki ludzkie zwyczajne i zarażone wyglądają tak samo.

Mało wiesz.

Opublikowano

Wgl o czym ty do mnie rozmawiasz jak rozmowa jest na temat wykrywalnosci? samo pb nie wykryje tego. Każdy chyba to wie kolego i każdy zawsze grał i bedzie grać na swoje ryzyko na wspomagaczach kurde zle czytasz ziomek.

Opublikowano

Ograniczcie ten spam, "czit" jest nie wykrywalny przez PB, a co ci Administrator zrobi serwera to już coś innego. Nie wtrącam się w waszą rozmowę. Czit wykorzystuje skrypty, więc dlaczego ma być wykrywalny? Battlefield ma swoje bugi i da się je wykorzystać możecie uwierzyć mi na słowo.

pwhGb.png?1

Opublikowano

Niestety, Pytacz ma nutkę prawdy , ale bredzi ostro ;/ , Czit jest na bazie skryptów więc nie PB nie jest w stanie go wykryć , chyba że kiedyś uda im się znaleźć na to sposób , ale puki co , cieszmy się tym że działa ^^

fcb23192fe2d4eef967c921eb5e6ce8e.gif

Opublikowano

Niestety, Pytacz ma nutkę prawdy , ale bredzi ostro ;/ , Czit jest na bazie skryptów więc nie PB nie jest w stanie go wykryć , chyba że kiedyś uda im się znaleźć na to sposób , ale puki co , cieszmy się tym że działa ^^

Gdzie bredze? nigdzie nie napisałem że PB go wykrywa samo z siebie. Za to administrator servera może zrobić PB Screen'a na którym będzie wszystko widać, czyt: WH i no spread.

Opublikowano

CFX nie wypowiadaj sie bo przedwczoraj jeszcze grałem i ani jednego kicka nie dostalem przez ok. tydzien

Cały czas wyrzucało po kilkunastu minutach grania.
Opublikowano

no dokaładnie, no niestety trzeba czekać aż zostaniemy obdarowni przez znawców. Aktualnie mam myszkę roccat pyra i też mam w oprogramowaniu opcję macro ale co i jak to nie wiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...