Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Ale jak nie widać już nazw to znaczy że coś jest nie tak ...

Teraz gram z nim na no pb i widać nazwy przeciwników na serwerach z pb wolę na nim nie grać już

Wieczna Susza  :D

• Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Czytacie co piszę autor postu ? , będzie on działał do puki nie będzie Update...

A kto napisał że nie działa??

Uczeń
Opublikowano

Przeczytajcie sobie reademe jak pobierzecie autor hacka tam napisał że hack tylko na serwery no PB

Opublikowano

Przeczytajcie sobie reademe jak pobierzecie autor hacka tam napisał że hack tylko na serwery no PB

Jest zalecane granie na NoN-PB

Uczeń
Opublikowano

Czyli jak to w końcu jest bo nie rozumiem PB tylko kicki będzie dawał ?? a jak cię wywala to piszę jaki jest powód i pewnie pisze że za hacki...?

Uczeń
Opublikowano

ja tam pukam juz ponad 5 dni i daje tylko kicki nie daje bana na bp mozecie smielo grac

a jaki sens grania skoro daje kicki a np podbój trwa z 40 min... a po 15 minutach wywala właśnie teraz kicka dostałem

Opublikowano

ja tam na harcore mini mape sobie ustawiam to wystarczy kicki dostaje tylko wtedy kiedy sie mapa zmienia np 40 minut trwa mapa dopiero dostaje po wgraniu nowej mapy nie musicie sie martwic o bana bo to jak by dodatek do gry to wszystko jest wbudowane w bf'ie mini mapa i tp wiec jak punkt buster cie wywala to tylko z powodow uzywania tak jak by skryptow.

Opublikowano

tak nadal jest niewykrywalny ; ) mnie w ciągu 3h raz wywaliło ale bez tego czita też tak miałem hehe wszystkie funkcje działają. Jedynie nazwa postaci czasem się buguje i trzeba wyjść i wejść z bf3.

Uczeń
Opublikowano

nie piszcie głupot żadnego update nie było...

Opublikowano

Jezu Taki hejt to nie na to forum kretyni. jeżeli to by było wykrywalne i banowane każdy kto ma driver do myszki razora na kompie byłby miał perma. Myślicie, że łatwo wyleczyć raka? nie bo komorki ludzkie zwyczajne i zarażone wyglądają tak samo.

Uczeń
Opublikowano

Cheat zgłoszony w DICE , długo nie pogracie.

Powinieneś dostać bana...za takie coś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...