Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][1.4.7] rpg.yonjicraft.pl - Najlepszy serwer RPG w sieci! [Frakcje][Questy][Skille][300 slot!][Expienie][Autorskie Pluginy][Non-Premium][No-Wl]

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do craftbooka: Czy jest on dostępny tylko i wyłącznie dla Vipa?

Tzn. używać może każdy, lecz tworzyć jedynie VIP (brama, most).

Opublikowano

Na serwerze został dodany kolejny autorski plugin. Odpowiada on za statystyki PvP (zlicza zabojstwa, smierci, oblicza KD Ratio i eksportuje je na naszą stronę WWW). Komenda /staty

Opublikowano

Nie polecam poniewaz: H@ z jakiegos tam kaprysu zbanowal mnie twierdzac ze chodze po wodzie i widze przez sciany , a w tym czasie poprostu plynalem na druga wyspe do kolegi ktory dal mi cynk zeby tam wbic.

Dostalem perma (powod NODUS) a swiadczyc o moim hakerstwie mial wlasnie ten SS ktory zrobil admin , sami zobaczcie.

SS:

http://iv.pl/images/52202611382034075849.png

18706.png
Opublikowano

NIE POLECAM!!!!!!!! admin nie banuje graczy majacych killaure pomimo nacisku graczy i wstawiania filmow tylko jakies niewinne osoby! NIEE POLECAM TEGO SERWERA !!

Opublikowano

Serwer do dupy nie polecam A H@ to juz nie ma o czym mowic to prawda ,, NIE POLECAM!!!!!!!! admin nie banuje graczy majacych killaure pomimo nacisku graczy i wstawiania filmow tylko jakies niewinne osoby! NIEE POLECAM TEGO SERWERA !! ''

Opublikowano

Widzie że fajne opinie , ale prawda taka że grałem i takiego chujowego serwera jeszcze nie widziałem . Tzn może serwer jest dobry ale administracja NIE.Dostać bana za lagi Administratora Jprdl szkoda słów.

b_560_95_3.png

Opublikowano

Nie polecam poniewaz: H@ z jakiegos tam kaprysu zbanowal mnie twierdzac ze chodze po wodzie i widze przez sciany , a w tym czasie poprostu plynalem na druga wyspe do kolegi ktory dal mi cynk zeby tam wbic.

Dostalem perma (powod NODUS) a swiadczyc o moim hakerstwie mial wlasnie ten SS ktory zrobil admin , sami zobaczcie.

SS:

http://iv.pl/images/...82034075849.png

NIE POLECAM!!!!!!!! admin nie banuje graczy majacych killaure pomimo nacisku graczy i wstawiania filmow tylko jakies niewinne osoby! NIEE POLECAM TEGO SERWERA !!

Serwer do dupy nie polecam A H@ to juz nie ma o czym mowic to prawda ,, NIE POLECAM!!!!!!!! admin nie banuje graczy majacych killaure pomimo nacisku graczy i wstawiania filmow tylko jakies niewinne osoby! NIEE POLECAM TEGO SERWERA !! ''

Widzie że fajne opinie , ale prawda taka że grałem i takiego chujowego serwera jeszcze nie widziałem . Tzn może serwer jest dobry ale administracja NIE.Dostać bana za lagi Administratora Jprdl szkoda słów.

Tak wiem, jesteście wszyscy z jednej gildii i bronicie swojego kolegi, lecz moment wcześniej on po prostu przeszedł przez ścianę jakby jej tam nie było i przez yhm 15 sekund chodził po wodzie i to po wodzie, a nie w wodzie.

Opublikowano

Tak wiem, jesteście wszyscy z jednej gildii i bronicie swojego kolegi, lecz moment wcześniej on po prostu przeszedł przez ścianę jakby jej tam nie było i przez yhm 15 sekund chodził po wodzie i to po wodzie, a nie w wodzie.

No chuj ci do tego że jesteśmy z jednej gildi . . .Przynajmniej nie jesteśmy pojebani .

//spam

b_560_95_3.png

Opublikowano

Nie polecam Nie OGARNIETY H@ Na prawde nie polecam strata czasu

No chuj ci do tego że jesteśmy z jednej gildi . . .Przynajmniej nie jesteśmy pojebani .

ty do kitu i serw razem z toba

Jeżeli bylibyście ogarnięci to byście nie robili teraz tu szopki tylko pogodzili się z tym, że wasz kolega miał cheaty.

Opublikowano

Chyba admin lagi ogarnij neta pierw i dopiero cos pisz , ostatnio nawet sie żaliles jaka to masz slaba predkosc , a ja wiem lepiej czy coś miałem czy nie.

18706.png
Opublikowano

Chyba admin lagi ogarnij neta pierw i dopiero cos pisz , ostatnio nawet sie żaliles jaka to masz slaba predkosc , a ja wiem lepiej czy coś miałem czy nie.

Nie tyle co żaliłem, lecz informowałem. Usterka TPSA w mojej okolicy i mam lagi w godzinach szczytu, lecz wtedy nie miałem (godziny wieczorne).

Opublikowano

Widzę ,że włożono w serwer dużo pracy. Jakie wymagania trzeba spełniać na Budowniczego ?

+ jeśli będzie możliwość to dokupcie sloty ,bo serwer jest pełen :)

Opublikowano

Widzę ,że włożono w serwer dużo pracy. Jakie wymagania trzeba spełniać na Budowniczego ?

+ jeśli będzie możliwość to dokupcie sloty ,bo serwer jest pełen :)

20 stycznia przesiadamy się na nowego dedyka, koło 200 slotów ;)

Opublikowano

Powiem szczerze, że serwer wyobrażałem sobie trochę inaczej... Lagi niestety są, chociaż to może być również wina mojego łącza, wiec tutaj nie będę się czepiał. Jest, niestety - kilka zastrzeżeń co do fabuły (do misji npc po prostu). Na szczęście, nie ma (chyba) żadnych kar za jakieś długie zwklekanie z wykonanią misji, ponieważ akceptując je, nie wiemy na co się zgadzamy. Przykładowo jakiś strażnik żali się nam, że potrzebuje naszej pomocy. Nie wiadomo, czego od nas wymaga. Akceptując misję od niego mamy informację na czacie że musimy mu przynieść diamentowy napierśnik. Co do czatu... Jest na nim okrutny spam, wykonując niektóre akcje musimy po prostu wyłączyć cały ten bajzel przyciskiem F1. Prosząc innych graczy o pomoc na czacie, nie spotkałem odpowiedzi, a tylko byłem świadkiem kłótni i przeklinania się graczy. Wróćmy jeszcze do fabuły, bo tu dla mnie każdy szczegół wpływa na dobry klimat. Jakiś mieszkaniec prosząc nas, abyśmy przynieśli mu linę do ucieczki mówi, że musi pilnować podkowy! To było śmieszne. Dodać do tego jeszcze jakiegoś handlarza powietrza który prawi nam że szkielet może je uszkodzić czy też je zniszczyć (możliwe że to nie było handlarz, a ten wątek ze szkieletem i powietrzem mógł być leciutko inny). Ale przy npc'ach najbardziej uśmiałem się z wieśniaka, który siedząc do połowy w jakimś bloku wołał: Tutaj czuję się bezpieczny. Również co do niektórych budowli, powiem że można się było w niektórych miejscach bardziej przyłożyć, ale w końcowym wyniku serwer jest ładnie stworzony. Co do serwera, to chyba wszystko. Na pewno nie zachwyciła mnie tutaj kłótnia pana yonji94 z jakimś innym byłym administratorem. Więc jeśli ktoś chce grać na serwerze, niech się nie kieruje opiniamy innych tylko sam wejdzie i go sprawdzi. Mimo wszystko, ja raczej zbyt często nie będę na nim gościł. Dużo więcej zabawy i radochy czerpię z budowania miasta na moim starym zapisie creative.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Wróćmy jeszcze do fabuły. Jakiś mieszkaniec prosząc nas, abyśmy przynieśli mu linę do ucieczki mówi, że musi pilnować podkowy! <1> To było śmieszne. Dodać do tego jeszcze jakiegoś handlarza powietrza który prawi nam że szkielet może je uszkodzić <2> czy też je zniszczyć (możliwe że to nie było handlarz, a ten wątek ze szkieletem i powietrzem mógł być leciutko inny). Ale przy npc'ach najbardziej uśmiałem się z wieśniaka, który siedząc do połowy w jakimś bloku wołał: Tutaj czuję się bezpieczny. < 3>

1: Aluzja do Jedynego Pierścienia plus to lina nie do ucieczki, a na wyprawę.

2: Rain Bowdash to handlarz powietrza, a jak każdy wie, powietrze jest mieszanką gazu, więc teoretycznie można je uszkodzić prędkością i stworzyć próżnię/czarną dziurę (nazwa NPC: aluzja do serialu MLP)

3: A co? Lepsze to niż diax set.

4. Już nikt niedocenia humoru La Kinro'ile vis Poilintiaro é Lothlórien...

Opublikowano

Próżnia: miejsce gdzie nie ma żadnego gazu a więc i oporu powietrza.

I tak jedno.jest pewne. Wkrótce będą dochodziły same głupie questy od pozostałych, jak nawet humor Kinro'ile jest niezrozumiały...

Opublikowano

Nie polecam Nie OGARNIETY H@ Na prawde nie polecam strata czasu

Po pierwsze nie spamujcie i nie przeklinajcie. Po drugie wczoraj kierep logował się z obraźliwego nicku i wyklinał, spamował, po banie zakładał nowe konta, na ip nie pomagało. Dopiero mute. Zastanawiam się, czy dla kogoś (pomijając kolegów, bo oni zawsze staną w obronie, no i ok, ale nie takimi wyzwiskami, itp.) taka osoba jest wiarygodna... No proszę skoro nie potrafi napisać jednego zdania bez przeklinania i wchodzenia na serwer z nickiem ''YoNjiToH*J'' (pomijając błąd ortograficzny) oraz tym samym spamując czat. Takim działaniem na pewno nie dojdziesz do ub, poza tym cheaty = perm. Po trzecie staram się sprawdzić każde zgłoszenie, w którym gracz podejrzewa innego o hacki. Zaśmiecanie tego forum, takimi oskarżeniami jest bezpodstawne i nie na miejscu. Dowody? Nope. Świadkowie? Jakże wiarygodni w swych ''kulturalnych'' wypowiedziach. Tyle w tym temacie.

J79BmzJ.png

Opublikowano

Chciałbym zapytać dlaczego serwer aktualnie jest wyłączony? Jakieś problemy? Długo to potrwa :)?

jLRw2A6.png

Opublikowano

Chciałbym zapytać dlaczego serwer aktualnie jest wyłączony? Jakieś problemy? Długo to potrwa :)?

Pewien dzieciak załączył Paradigm i po prostu boty zawalały serwer (myślał, że to robi z niego kogoś fajnego). Już zostało to opanowane i boty nam nie zagrażają ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...