Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][1.4.7] rpg.yonjicraft.pl - Najlepszy serwer RPG w sieci! [Frakcje][Questy][Skille][300 slot!][Expienie][Autorskie Pluginy][Non-Premium][No-Wl]

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze polecam serwer! Administracja ogarnięta. Byłem nowy i nie wiedziałem gdzie co jest, ale Administracja wszystko wytłumaczyła.

Komentarz: [POZYTYWNY]

Opublikowano

Będę pisać jak mi się podoba .. A jak ci przeszkadza to nie patrz

:)

Skoro moja prezentacja była słaba to wiesz , to co napisałeś nie ma sensu

Moja prezentacja miała 9 stron zapisanych postami użytkowników

Skoro mogła przyciągnąć ludzi tylko z poziomem mojej mentalności i poziomem intelektualnym to znaczy że na twoim serwerze grają sami "dobrzi" gracze

No chyba że chciałeś mnie obrazić ? To znaczy że gracze na twoim serwerze są debil*mi ?

Gubisz sie we własnych słowach i jakies idiotyzmy wypisujesz

Rok temu też byłeś w klasie maturalnej i nie miałeś czasu na robienie serwera ?

Poprostu nie potrafisz docenić tego co robiłem dla serwera i zrobiłem bardzo duzo

Dzięki mnie masz graczy i dzięki mnie się wzbogaciłes ale uważaj bo jesteś pod ostrzałem

twój serwer już nigdy nie odzyska dawnej reputacji , wybacz . A to wszystko przez 1 osobę

Tiaaa jeszcze brakuje mi tego byś zaczął mi tu pisać trzynastozgłoskowcem. Powtarzam, że może z 10 graczy weszło na serwer po tej twojej nędznej zapowiedzi, z czego pewnie sporo ludzi miało po prostu starą domenę rpg.yonjicraft.pl zapisaną na swojej liście serwerów i weszło z ciekawości. Tak, nie miałem czasu na robienie serwera, życie to nie tylko komputer, pogódź się z tym ;)

Czekam na któregoś z moderatorów by usunął te twoje nonsense, bo to jest po prostu męczące... Żebyś chociaż miał coś konstruktywnego do przekazania.

Opublikowano

co za h*** serwer, admin pisze w grze ze jak ktoś da pozytywną opinie to dostanie diaxy PZDR...

nie polecamy brak linii pvp nie wiadomo gdzie można się bić nie ma najważniejszych pluginów typu Pvploger,

Wadą jest jeszcze to ze gdy wpiszesz spawn czekasz tylko 2 sec i możesz się w tym czasie ruszać,bić itp..

polecam inny s2.dot-craft.pl:25565 Mcmmo, frakcje, Pvploger, itp..

Wbijajcie, zabawa gwarantowana, no i nie umrzecie z nudy, bo u nas zawsze jest coś do roboty i wesoło na dokładkę. ^^ Zapomniałabym dodać, że jest tam taka fajna moderatorka VenincePL, bardzo ogarnięta, pomocna i miła. ;)

to powiedz mi co niby u was jest do roboty??

SAME NUDY !!!

eJxVyjEKhDAUBND-n2J6IWz-mhUtFQQLK08QQoSA

Opublikowano

co za h*** serwer, admin pisze w grze ze jak ktoś da pozytywną opinie to dostanie diaxy PZDR...

Nigdy nie mówiłem o pozytywnej opinii. Gracze pisali to co chcieli i jak chcieli, na żadnego nie naciskałem.

Hahah...

To w ich stylu dawać diaxy za podbicie tematu na mpc / craftsite

mówiłem że są komercyjni

yonji zostaniesz teraz ze wszystkiego rozliczony

Bla bla bla bla. Czemuż tak trudno ci się pogodzić, że za lenistwo nie ma rangi? Dosłownie każdy twój nędzny argument odparłem a ty dalej swoje, ughhh...

Opublikowano

Sram na twoje rangi , nie chce żadnej rangii...

Jesteście komercyjni

Chce żeby wszyscy poznali prawdę...

Na was mam szczery zwis..

PS. Jeżeli mam mówić o lenistwie ...

Jak były serwery FB to tylko ja z mowerem zapierd******* a ty wchodziłeś na serwer raz dzień na 20minut ,

Roch to totalny leń więć proszę cie...

Opublikowano

Sram na twoje rangi , nie chce żadnej rangii...

Jesteście komercyjni

Chce żeby wszyscy poznali prawdę...

Na was mam szczery zwis..

PS. Jeżeli mam mówić o lenistwie ...

Jak były serwery FB to tylko ja z mowerem zapierd******* a ty wchodziłeś na serwer raz dzień na 20minut ,

Roch to totalny leń więć proszę cie...

Straciłeś admina.. nie płacz. Range ma się nie za zasługi, ale za teraźniejszość. Rwałeś się do zrobienia tego serwera, a tak na prawdę nic nie zrobiłeś, więc nie ma rangi. I ogarnij się już, bo zachowujesz się jak 5-cio letni dzieciak, któremu zabrano ulubioną zabawkę.

Opublikowano

A ja się spytam tylko, dlaczego serwer off i czy będzie online?

Restart był zrobiony by kilka pomniejszych bugów naprawić, jest już online.

Pomyśl że robienie serwerów to jest to co lubie najbardziej

Zrozum że gdyby nie gracze którzy tu grali (kinro , woogi i jego banda , itd.)

to bym już dawno odszedł z powodu yona ...

Przez cały rok współpracy z nim jedyne co miałem z tego to przychylność graczy

yon zawsze miał tych równych i tych równieszych

Teraz wami gardzę , znajdz admina który zrobi tyle dla serwera...

Znaleźliśmy takiego, który nawet robi więcej ;)

Opublikowano

Tak tak , kiedyś był włam na serwer i co ?

Zrobiłem screeny wbiłem na forum tamtego serwera który zrobił włam i im całe forum zaspamowałem

pożniej na mpc dałem screeny i admin wykopał połowe administracji

A ty jeszcze kiedys mi dziękowałeś że rozwiązałem sprawe z buggerami ognia na serwerze

cytuje "Bo ja sam bym połowe serwera zbanował"

Jestem pewny w 100% że nie naprawiliście bugów z heroesem które kiedyś znalazłem przez przypadek

umożliwia on exp x2/x3 razy szybszy

Ileż można żyć przeszłością? Już nie wspomnę, że to było z yhm 8 miesięcy temu jak nie więcej? Może jakieś teraźniejsze osiągnięcia swoje teraz przedstawisz?

Opublikowano

Kiedy była ta edycja "robiona na szybko"

Ciebie wgl nie było a ja mimo choroby starałem się być na serwerze przynajmniej godzine dziennie

Moje prezentacje serwera zawsze przyciągały więcej ludzi niż te twoje...

Zmotywowałem cie do zrobienia tego serwera , zadanie dla eksperta

Ja zawsze pracowałem na serwerze (szczególnie na fb) a roch zawsze się lenił ...

Zawsze gdy chciałem abyś coś zrobił i było według ciebie dobrym pomysłem nigdy nie zostało wykonane bo "nie chciało mi sie"

Przykładem śa buffy które miały powstać na serwerze pilata oraz bonusy expa itp za specjalne punkty

Na które musiałbym stracić sporo swojego czasu pisząc plugina. Równie dobrze mogłeś ty to napisać, czemu tego nie zrobiłeś? To że umiem pisać pluginy nie oznacza, że muszę spędzać cały dzień to robiąc.

Opublikowano

Primo , nie potrafie pisać pluginów

Tak wgl. dostałem bana , ale mam swoje wtyki i wpadliście

Bugi dalej działają a moderatorzy "są poszukiwani"

Robicie konkursy kto 1 podbije temat na mpc dostaje diaxy

Wtyki nie kłamią i może się zdziwicie ale oni sami zaoferowali mi pomoc i to ludzie z waszej administracji

1. Dostałeś bana bo nie chcę cię widzieć na moim serwerze, ot co mam do tego prawo.

2. To nie są konkursy, lecz program partnerski a diamenty są formą zachęcenia do niego.

3. Wiesz, ja też kiedyś nie umiałem pisać pluginów. Nic trudnego, trzeba chęci i samozaparcia.

4. Tak moderatorzy są poszukiwani, ponieważ im więcej graczy tym więcej ludzi jest potrzebnych by ich ogarnąć. Zależy nam na jakości obsługi.

Opublikowano

Primo , nie potrafie pisać pluginów

Tak wgl. dostałem bana , ale mam swoje wtyki i wpadliście

Bugi dalej działają a moderatorzy "są poszukiwani"

Robicie konkursy kto 1 podbije temat na mpc dostaje diaxy

Wtyki nie kłamią i może się zdziwicie ale oni sami zaoferowali mi pomoc i to ludzie z waszej administracji

Pomoc? W czym? W hejtowaniu naszego serwera?

Opublikowano

Raz jesteś adminem , raz nie

yonji traktuje cie jak pieska i zawsze , nieważne czy pomagałeś czy nie to dostajesz admina

Ja zapracowałem na to ciężką a ty to zepsułeś

yonji , nie musiałeś pisać do rocha zeby ci pomógł ...

Gracze zawsze byli i będą po mojej stronie

Musiałem, bo sam nie dałbym serwera zrobić a ty miałeś go w dupie :P Gracze po twojej stronie, so funny. Może z 5 osób z którymi piszesz na GG, lecz oni i tak grają na serwerze ;)

BTW. Nikt z administracji ci nie zaoferował pomocy, próba rozwalenia teamu ci się nie powiodła. Każdemu ufam i po prostu wiem, że tego nikt nie zrobił ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...