Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][1.4.7] rpg.yonjicraft.pl - Najlepszy serwer RPG w sieci! [Frakcje][Questy][Skille][300 slot!][Expienie][Autorskie Pluginy][Non-Premium][No-Wl]

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za dużo slotów/pluginów na taką maszynę, lagi i cofki non stop, niestety. Wszedłem i wyszedłem.

Bo teraz jest przeprowadzany test stabilności, lagi były przez to, że na serwerze zespawnowane było 17k mobów, załadowane 30k chunków i przez za dużą ilość NPC na spawnie, 80% nich zostało usunięte, bo były niepotrzebne a tylko obciążały. Troszkę ograniczyłem mobspawn, po restarcie serwera powinno być lepiej. Jak to nie pomoże to zmniejszę ilość slotów na serwerze.

Opublikowano

Yonji, Nc

Uprzejmie proszę, byście zamknęli usta, pogodzili się. Racja nie leży po niczyjej stronie.

Nc: Wiadomo że yonji ma te swoje lata (jak się tego uczepisz to...) Więc trzeba było kilka razy wspomnieć, że JEDZIESZ DO SZPITALA I BĘDZIESZ NIE DO DYSPOZYCJI.

Yonji: To, że Nc odrobinę (jak wyżej. Uczepisz się a krew się posypie) pomógł to nie powód, by go banować za nic oraz jechać na siebie nawzajem...

Myślałem że znam inteligentnych ludzi, którzy potrafią rozwiązać problem inaczej niż uczniowie podstawówki...

Opublikowano

Powtarzam któryś już raz że go poinformowałem o tym że mnie nie będzie , lol , steam i to przynajmniej kilka razy

lecz go obchodziło tylko wymyslenie tekstów do npc i nazw miast ...

Po powrocie też mu pisałem o tym...

Pozatym to bardzo dziwnę że ja.. który pomógł niewiele ale tyle ile mogłem dostałem degrada

a moderatorów którzy się nie odzywali wgl , nie pomogli kompletnie nic przyjmijecie z otwartymi rękami

?

Raz mnie poinformowałeś o 3 dniowej nieobecności, widocznie "Steam mi się zbugował" jak to mi powiedziałeś, gdy po otwarciu serwera zobaczyłem cię na LoLu (dopiero wszedłeś, jak napisałem, że serwer został otworzony i cieszy się popularnością). Dosłownie każda osoba w administracji miała większy wpływ na rozwój tego serwera niż ty (czy to w jego budowie, czy teraźniejszym funkcjonowaniu). Bana dostałeś za to, że nie chcę cię widzieć na serwerze po tym co tutaj odwalasz, sam wiesz, że nie masz racji a mimo wszystko to kontynuujesz. Pogódź się z tym, że twój wkład w powstanie tego serwera był na poziomie gracza, którego potem otrzymywałeś. Na admina niestety trzeba sobie zasłużyć.

Opublikowano

Każdy z teamu liże ci dupsko wiec nie dziwie się że im ufasz

Próba rozwalenia teamu? Niee ja ich tylko ostrzegam tak jak ostrzegali mnie inni...

Inni mimo że nie pomagali przy tworzeniu serwera mogli otrzymac spowrotem swoją range

Ale pocieszam sie tym że twój serwer i tak kiedyś upadnie i już nie wróci

Zobaczymy jak póżniej sobie poradzicie z graczami , szczególnie ty który lubisz banować pół serwera , sam tak mówiłeś...

Świetnie, że mnie znasz lepiej, tak samo innych modów. Robię to co lubię, staram się i tyle, bo przecież gdyby mi coś nie pasowało to bym odeszła. Zastanów się nad tym co piszesz i JAK piszesz, nie wspominając już o Twojej ortografii... Pamiętam Cię z fb i nie zawsze byłeś tak otwarty na graczy, no chyba, że chodziło o tych co już grają i są Twoimi kumplami. ;) Mogę wymienić za to innych, którzy mi pomogli, bo Ty to ignorowałeś. Weźcie zakończcie tę dyskusję, bo do niczego nie prowadzi, a Ty Nc pisz za siebie, a nie za nas.

J79BmzJ.png

Opublikowano

Jakoś gdy powstawały inne serwery np. FB , i w którego mój wkład także był zerowy nie miałeś żadnych przeszkód aby

zwrócić mi range . Teraz nie zależy mi na tym żeby być administratorem czy moderatorem ,

mi spokoju nie daje tylko 1 rzecz .. Jak jeden z moich najlepszych przyjacieli (mimo braku szczacunku do mnie lubiłem cie) mógł zrobić coś takiego?

Na serwerze macie jeszcze dużo błędów exp x2/x3 , każdy kto jest spostrzegwaczy znajdzie go , zresztą pisałem już o nim raz ale czy ktoś się tym przejmował? (wcześniejsza edycja serwera)

Dowiedziałem się już o tym bugu, lecz on nie jest z mojej winy. Developerzy Heroesa muszą go naprawić, nie mam na to wpływu.

Jakbyś pokazał mi, że ci zależy na rozwoju serwera to po jakimś czasie bym ci zwrócił rangę. Wolałeś zrobić tutaj raban, twoja decyzja.

Dzisiaj serwer osiągnął 100/100 graczy online! Dziękujemy wam wszystkim! :)

Opublikowano

Ktoś chyba wkradl sie w baze danych i usunął all :<

czemu server off ??

Już jest online, z jakiegoś powodu dosłownie wszystkie pluginy nagle padły. Wyciek pamięci najprawdopodobniej, już jest włączony lecz niestety jest cofka do godziny 18:30

Opublikowano

tak, ale antylogger nie blokuje komend takich jak ./spawn /tpa /tpaccept /back itp.

PS: Mógłbyś mi podać swoje gg w chuj wazna sprawa xD

Szajber..

Opublikowano

tak, ale antylogger nie blokuje komend takich jak ./spawn /tpa /tpaccept /back itp.

PS: Mógłbyś mi podać swoje gg w chuj wazna sprawa xD

Szajber..

To nie jest do końca z mojej winy, komendy są zablokowane w antylogu, widocznie jeszcze w pełni go nie uaktualnili. Na serwerze została dodana arena 2vs2 (Komenda: /pa 2vs2)

Opublikowano

+ Bardzo małe lagi

+ Miła administracja

+ Ciekawe pluginy

+ Duzo klas w pluginie Heroes

+ Oplaty za gildie itp. ( w moim odczuciu to + )

Jest więcej +, ale nie chce mi się pisać, bo siedzę w mojej kochanej ekspiarce .

Pozdrowienia dla Yonjiego <3

Opublikowano

Zmiany:

- dodana MobArena dla urozmaicenia

- dodana została PvP Arena 2vs2

- dodane zostało 12 klas T4

- mój CMS został wrzucony na naszą stronę, lecz nie jest jeszcze w pełni sprawny.

Opublikowano

ŁAŁ!!! JUŻ SAMA ZAPOWIEDŹ JEST ZAROĄBISTA :D :D :) PEWNIE BĘDZIE ZAJEBISTY GDY NA NIEGO WBIJE !!! JAK MI SIĘ SPODOBA TO GO OPUBLIKUJE NA INNYCH POSTACH ITP... xD .

.

Opublikowano

Bardzo fajny serwer utrzymujący średniowieczny, RPG-owski klimacik. : ] Mam tylko jedno pytanie... jest na serwerze coś w rodzaju spawner'a świń, skąd można pobierać jedzenie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...