Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][1.4.7] rpg.yonjicraft.pl - Najlepszy serwer RPG w sieci! [Frakcje][Questy][Skille][300 slot!][Expienie][Autorskie Pluginy][Non-Premium][No-Wl]

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetna prezentacja, świetna mapa. Pluginy skutecznie umilają rozgrywkę. Prezentacja na forum zrobiona profesjonalnie.

Mogę w zupełności zgodzić się z autorem- najlepszy serwer RPG.

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Venince Słuchaj - zdarzała mi się masa serwerów na których mnie killają. Gdyby chociaż Yonji wymyślił jakiegoś plugina (skoro zrobił auto-kupowanie z poziomu gry) na osłonę początkowych graczy przez 1h na ogarnięcie się trochę to bym zostałbym pewnie na bardzo długi czas, bo serwer jest na prawdę profesjonalnie wykonany, ale takie community jak Che(CENZURA) to mi się nie chce grać. Nie ma to jak podbiegający z diaxowym eq koleś do kolesia z wooden eq. Nie zmienia to faktu, że ja sam serwer polecam, ale mi nie przypadł do gustu szczerze powiem, przez tego jednego gracza. Pozdrawiam.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

@Venince Słuchaj - zdarzała mi się masa serwerów na których mnie killają. Gdyby chociaż Yonji wymyślił jakiegoś plugina (skoro zrobił auto-kupowanie z poziomu gry) na osłonę początkowych graczy przez 1h na ogarnięcie się trochę to bym zostałbym pewnie na bardzo długi czas, bo serwer jest na prawdę profesjonalnie wykonany, ale takie community jak Che(CENZURA) to mi się nie chce grać. Nie ma to jak podbiegający z diaxowym eq koleś do kolesia z wooden eq. Nie zmienia to faktu, że ja sam serwer polecam, ale mi nie przypadł do gustu szczerze powiem, przez tego jednego gracza. Pozdrawiam.

Nikt mi nie podsunął takiego pomysłu a jest całkiem ciekawy i możliwy do wykonania. Pomyślę o tym.

Opublikowano

Oddaliłem się od spawnu i mnie zabili ... Grałeś kiedyś na jakimkolwiek serwerze w którym po wyjściu ze spawnu nie kampi 10 typa z diaxowym eq ? Nie mowie o serwerach 20 slotowych które prawie caly czas siedza puste. Jak tam bardzo cie boli to ze cie bija to graj na FreeBuild...

|| Już ponad pół roku na Mpc ||

|| Zapraszam na serwer minecraft CraftyPL ||

Opublikowano

"[Autorskie Pluginy]"

Moglibyście mi dać jakiś przykład tych autorskich pluginów? Bo z tego co widzę to dla was autorskimi pluginami są te przez was skonfigurowane.

Opublikowano

"[Autorskie Pluginy]"

Moglibyście mi dać jakiś przykład tych autorskich pluginów? Bo z tego co widzę to dla was autorskimi pluginami są te przez was skonfigurowane.

Viper (plugin do obsługi płatności SMS z poziomu gry) i PvPRanking, którego teraz piszę i jest w fazie końcowej. Będzie odpowiadał za ranking PvP na stronie. No i jeszcze jestem w fazie kończenia własnego CMSa pod Minecrafta z wieloma ciekawymi funkcjami dostępnymi z poziomu strony takimi jak np. chat, itemshop, kompletne statystyki gracza (zabójstwa, śmierci, łączny czas online i wiele innych) i wgrywaniem skinów dla NoPrem.

Opublikowano

Oddaliłem się od spawnu i mnie zabili ... Grałeś kiedyś na jakimkolwiek serwerze w którym po wyjściu ze spawnu nie kampi 10 typa z diaxowym eq ? Nie mowie o serwerach 20 slotowych które prawie caly czas siedza puste. Jak tam bardzo cie boli to ze cie bija to graj na FreeBuild...

haha, widzę, że kolejny idiota nie umiejący czytać. Napisałem, że skoro to RPG to niech tak będzie, a nie survival... Yonji, jeśli na prawdę zrealizujesz taki plugin, to będzie to mój ulubiony i jedyny serwer no-premium na jakim będę grał.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

haha, widzę, że kolejny idiota nie umiejący czytać. Napisałem, że skoro to RPG to niech tak będzie, a nie survival... Yonji, jeśli na prawdę zrealizujesz taki plugin, to będzie to mój ulubiony i jedyny serwer no-premium na jakim będę grał.

Mam teraz 2 projekty nad którymi pracuje, lecz po nich postaram się to zrealizować.

Opublikowano

Wbijajcie, zabawa gwarantowana, no i nie umrzecie z nudy, bo u nas zawsze jest coś do roboty i wesoło na dokładkę. ^^ Zapomniałabym dodać, że jest tam taka fajna moderatorka VenincePL, bardzo ogarnięta, pomocna i miła. ;)

J79BmzJ.png

Opublikowano

Serwer jest dobrze dopracowany w klimacie RPG, jest sporo questów, a Quest Writerzy, starają się poszerzać tę liczbę. Ponadto NPC urozmaicają rozgrywkę, można z nimi handlować, przyjmować zlecenia, a nawet przenoszą z jednego miasta do drugiego, przy czym mapa z nimi współgra. Miasto główne jest duże, aż można się w nim pogubić, co sprawia, że jest to bardziej ciekawe. Większość graczy jest pomocna, a jeśli jest ktoś z administracji, to na pewno nie zostaniesz zignorowany. Mimo, że na serwerze jest kilkadziesiąt osób to i tak każda nie powinna zostać pominięta, w każdym bądź razie, podczas tego, gdy ja jestem, to się nie zdarzyło. Po zaobserwowaniu jakiegokolwiek bugu, jest on prawie natychmiastowo naprawiany. Zarząd serwera nie jest liczny, jak na tak dużą ilość graczy, lecz radzą sobie z tym doskonale, za co ich szczerze podziwiam. Planują dodać wiele więcej elementów RPG, bo jak to MineCraftowicze potrafią rozgryźć nie jedno dość prędko.

Ogólnie to serwer szczerze polecam, jednak jeśli jesteś fanem FreeBuildu to będziesz miał problem z odnalezieniem się tutaj. Są to klimaty głównie RPG/Survival. Gorąco zapraszam na serwer.

Opublikowano

Polecam. Będę szczery:

+ Administracja pracowita i odnajdująca wspólny język (dziękuję Venince za tak szybką ingerencję w sprawie Tardis.)

+ Brak łagów/lagi niespowodowane grą na serwerze

- Diax mafia jak na każdym dużym serwerze (Ah, ta chemia)

+ Duża i rosnąca ilość questów (fabularne, poboczne, edukujące i komediowe)

+/- Mieszane zachowania ludzi (hejt i pomoc, killerzy i poradnicy)

+ Zaangażowanie w rozwój serwera (praca wre nawet gdy gracze spokojnie grają)

Opublikowano

Mi też sie nie podoba są lagi niestety niema jakiegoś samouczka co mam robić wyszłem z pierwszego budynku i nic

Niedaleko teleportera jest NPC nazwany Przyjaciel, który mówi o podstawowych rzeczach. Co do lagów to nie są one z winy serwera, było dzisiaj 65 graczy i TPS z 20 nawet nie drgnął.

Znawca
Opublikowano

Serwer jest zajebisty !

Tylko bardzo duży spawn i na poczatku nie wiedziałem jak z niego wyjsc ;x

Ale ogólnie serwer jest do polecenia.

PS. Fuck Yeah ! Postmaker :D

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...