Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][1.4.7] rpg.yonjicraft.pl - Najlepszy serwer RPG w sieci! [Frakcje][Questy][Skille][300 slot!][Expienie][Autorskie Pluginy][Non-Premium][No-Wl]

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaliśmy na spawnie NPC o nazwie [T] Parkour. Jego zadaniem jest teleportowanie graczy na parkoury. Za przejście ich nic nie ma, są po prostu dla zabawy ;) Aby się przeteleportować należy kliknąć na niego i napisać na czacie numer parkoura (1, 2, 3 itd.)

Opublikowano

Małe propo..

Mógłbyś dodać nieco więcej możliwości handlowania u handlarzy..

Niema tam z byt wielkiego wyboru..

Już pisałem o trzcinie która się wolno tworzy..

Mógłbyś ją dodać do sklepu co by też jakoś polepszyło grę..

Powodzenia w dalszych pracach..

NajtGaming.

Opublikowano

To nie jest serwer FreeBuild, gdzie handlarze mają mieć wszystkie dostepne przedmioty w grze, lecz mogę troszke rozbudować ich asortyment. Coś jeszcze poza trzciną?

Opublikowano

ja powiem tylko tyle , serwera nie ocenie bo wejść nie mogłem i nie mogę , ale ocenie yonji'ego pisałem z nim chwile i rzekomo problem został naprawiony , niestety nie został napisałem do niego że niestety nie pomogło i potem kilka godzin pozniej kolejna czy da się coś z tym zrobić nie odpisał mi do dziś a to było 17 stycznia 2 dni temu a jakoś w tym temacie jest bardzo aktywny fajnie by było gdyby chociaż napisał : 'niestety nie da się tego naprawić" po co lepiej olać to tylko moja opinia na temat yonji'ego nie na temat serwera bo podobno bardzo dobry :)

już po sprawie dzięki za naprawienie :)

Opublikowano

ja powiem tylko tyle , serwera nie ocenie bo wejść nie mogłem i nie mogę , ale ocenie yonji'ego pisałem z nim chwile i rzekomo problem został naprawiony , niestety nie został napisałem do niego że niestety nie pomogło i potem kilka godzin pozniej kolejna czy da się coś z tym zrobić nie odpisał mi do dziś a to było 17 stycznia 2 dni temu a jakoś w tym temacie jest bardzo aktywny fajnie by było gdyby chociaż napisał : 'niestety nie da się tego naprawić" po co lepiej olać to tylko moja opinia na temat yonji'ego nie na temat serwera bo podobno bardzo dobry :) .

Cóż, a spróbowałeś dzisiaj? ;)

Opublikowano

Dziś nie próbowałem własnie sprawdziłem i działa , zwracam honor i potwierdzam moją pomyłkę , nie sprawdzałem że względu że do mnie nie napisałeś co nie zmienia faktu że mogłem sprawdzić mój błąd sorka i dzięki za naprawienie problemu ;)

Opublikowano

Dziś nie próbowałem własnie sprawdziłem i działa , zwracam honor i potwierdzam moją pomyłkę , nie sprawdzałem że względu że do mnie nie napisałeś co nie zmienia faktu że mogłem sprawdzić mój błąd sorka i dzięki za naprawienie problemu ;)

Też czasami jestem zabiegany i nie mam czasu by odpisać co nie znaczy, że nie naprawiłem tego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...