Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][1.4.7] rpg.yonjicraft.pl - Najlepszy serwer RPG w sieci! [Frakcje][Questy][Skille][300 slot!][Expienie][Autorskie Pluginy][Non-Premium][No-Wl]

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wybieraj,wybieraj co wolisz co wolisz? Prawą czy lewą rękę mam ci upierdolić? Odchodzisz by wracać i wracasz by odejść jesteś nikim lub tchórzem jak wolisz..

Tak w ''stylu'' Ncturme podsumowuję yonjiego.

Reaktywacja-kiedy się o tym dowiedziałem przebiłem sufit. YonjiCraft to był mój ulubiony serwer,ale co tam się teraz dzieje..

Mój starszy brat dostał bana bo jest niby moim MK.

Yonji traktuje swoich graczy jak bydło..

Dodatkowo chcę napomnieć yonjiemu że nie złamałem regulaminu i oczekuję całego zwrotu stawki za zakupione fukncje na serwerze. Nie powinno cię obchodzić że to z sprzedaży itków-w momencie ich sprzedaży kasa stała się moja i mam do niej prawo,w skrócie żądam zwrotu 92 złotych inaczej sprawa znajdzie się na policji (nie żartuję,z bratem już o tym gadaliśmy).

Opublikowano

Wybieraj,wybieraj co wolisz co wolisz? Prawą czy lewą rękę mam ci upierdolić? Odchodzisz by wracać i wracasz by odejść jesteś nikim lub tchórzem jak wolisz..

Tak w ''stylu'' Ncturme podsumowuję yonjiego.

Reaktywacja-kiedy się o tym dowiedziałem przebiłem sufit. YonjiCraft to był mój ulubiony serwer,ale co tam się teraz dzieje..

Mój starszy brat dostał bana bo jest niby moim MK.

Yonji traktuje swoich graczy jak bydło..

Dodatkowo chcę napomnieć yonjiemu że nie złamałem regulaminu i oczekuję całego zwrotu stawki za zakupione fukncje na serwerze. Nie powinno cię obchodzić że to z sprzedaży itków-w momencie ich sprzedaży kasa stała się moja i mam do niej prawo,w skrócie żądam zwrotu 92 złotych inaczej sprawa znajdzie się na policji (nie żartuję,z bratem już o tym gadaliśmy).

Życzę ci powodzenia ;) Może i to było konto brata, ale ty na nim grałeś, czyli po prostu multikonto. Multikonta na naszym serwerze są zakazane, widocznie nie zapoznałeś się z regulaminem ;) Za same wchodzenie na n0ne kilka razy wcześniej już powinieneś dostać bana, lecz ci darowałem.

Opublikowano

Arka gdynia kurwa świnia..

Nie złamałem regulaminu-nie jest tam nic napisane o korzystaniu z 2 kont na tym samym komputerze przez 2 osoby..

Złamałeś złamałeś ;) Wykorzystywałeś 2 konta, czyli multi a multi to ban. Tyle w tym temacie.

Opublikowano

Yonji oddaj te 9 zł bo Cię jeszcze poda do sądu!

...

I kto będzie opłacać hosting? : D

Ou, źle przeczytałem. Nie 9.20 a 92.

Najgorsza rzecz jaka może być to nieporozumienie.

Opublikowano

Nie używałem 2 kont-na diabolicznym grał mój brat. Raz wbiłem żeby mu podexpić.

Proxy i kubax to bracia,czemu proxy bana nie ma? Też mu expił klase.

Tak więc prosze cie bez spin o zwrot pieniędzy-regulamin nie został naruszony na przyszłość radze pisać go jaśniej.

Opublikowano

Yonji oddaj te 9 zł bo Cię jeszcze poda do sądu!

...

I kto będzie opłacać hosting? : D

Ou, źle przeczytałem. Nie 9.20 a 92.

Najgorsza rzecz jaka może być to nieporozumienie.

Padłem xD

Nie używałem 2 kont-na diabolicznym grał mój brat. Raz wbiłem żeby mu podexpić.

Proxy i kubax to bracia,czemu proxy bana nie ma? Też mu expił klase.

Tak więc prosze cie bez spin o zwrot pieniędzy-regulamin nie został naruszony na przyszłość radze pisać go jaśniej.

Funkcje na serwerze zostały zakupione dobrowolnie. O Proxym nie wiedziałem, więc go też sprawdzę. Regulamin został naruszony więc na przyszłość radzę ci czytać go dokładniej, gdyż grałeś na koncie brata/wujka/siostry/dziadka/babci czy kogo tam na tym samym adresie IP ;)

Opublikowano

Zagraj już teraz na serwerze survival dla każdego, bez względu na wiek czy umiejętności, wchodź, graj baw się i zostań na dłużej!

EverCraft

IP:

91.205.75.123

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...