Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@5up ja też podpisuje się pod tym (2 kompy i 2 integry bez możliwości rozbudowy). Optifine to podstawa.

@topic co myślicie o radiu na serwerze? Chodzi mi o to, że jukebox miałby specjalną płytę i dzięki niej słuchaliśmyby radia internetowego powiedzmy Polska Stacja. Serwer mógłby mieć nawet własne radio, tyle jest ofer, nawet część darmowych.

Uczeń
Opublikowano

Zgadzam się z pomysłem z Radiem. Już nawet ja wcześniej to proponowałem Korganinowi, jednakże ktoś mnie wyprzedził. x D Proponuje stworzyć radio w grze, a nawet mógłbym się zgłosić na "radiowego". ^.^

Opublikowano

@5up

Hmm radio tak ? Kiedyś widziałem mod na jak by to powiedzieć radio które odtwarzało muzykę z komputera.Gdybym ogarniał to wszystko tzn. jak się pisze mody / pluginy spróbowałbym zrobić mod na radio plus stacje z całego świata :).

Pozdrawiam Fir3Touch

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

Zawsze można użyć radia z portal gun mod, ale tam leci tylko jedna muzyczka i to w kółko (z Portala) :-/ Chyba że się to jakoś zedytuje, ale i tak będzie odtwarzało tylko jedną muzykę z komputera. Drugim atutem modu jak by został wgrany to badania nad technologią portali (serwerowi jajogłowi mieliby czym się zająć :-) )

Uczeń
Opublikowano

@dawidos7272

Podanie na Policjanta piszemy według wzoru i piszemy na pw do Kajskusa.

P.S : Czemu wpisałeś w "Prawo jazdy" "Dawca organów" ? x d

Opublikowano

no to czekamy dalej, chociaż co nam po samej paczce jak nie ma serwera :-/ . Coś się przeciąga, technik się ślimaczy, sponsor milczy...

Opublikowano

@topic co myślicie o radiu na serwerze? Chodzi mi o to, że jukebox miałby specjalną płytę i dzięki niej słuchaliśmyby radia internetowego powiedzmy Polska Stacja. Serwer mógłby mieć nawet własne radio, tyle jest ofer, nawet część darmowych.

Tak ale lepiej było by to rozwiązane komendami, bo po co serwer ma mieć miliony płyt ?? ( każda do innej stacji)

Opublikowano

Co do radia to też uważam, że powinny działać na komendach. Np. jedziesz sobie samochodem, wpisujesz /radio polska i słuchasz co radio nadaje. A żeby wyłączyć wpisujesz /off albo po prostu wychodzisz z samochodu.

polaku3.png

Uczeń
Opublikowano

A ja proponuje to ulepszyć. ;) Można dodać np. BoomBox(To tylko przykład x d ) i jak to będziemy mieli w ręce, to tylko wtedy będziemy mogli włączyć radio, albo jak będziemy w aucie, bo w końcu nie mamy odbiornika w głowie. ; d

Opublikowano

Do adminów: Czy myśleliście o tym żeby zrobić odmiany wojska? Mam na myśli aby dodać helikopter z minigunem, krążowniki z działami, albo artylerię? Chciałbym pograć w wojsku, najlepiej jakbyście zrobili kilka dział o zasięgu 300-1000 kratek :D Wtedy byłoby naprawdę zajebiści, bo można by zrobić 2 państwa które leją się wszystkim co mają ^^

Żądam uszanowania moich poglądów politycznych, w tym mojego avataru. A do dzieci które spamują tekstami typu "rzygać się chce na widok twojego avatara", pouczcie się tępaki o tym systemie politycznym. Aktualny jaki popieracie, i jaki wpaja się wam że jest dobry, powoduje bezrobocie, emigracje, Vat 24% i tym podobne. Sam zamierzam wypie*dolić z tego kraju gdyż nie ma tu przyszłości z takimi poliykami. Zaznaczam tylko, że w komuniźmie każdy miałby pracę, bezpłatną opiekę zdrowotną i edukacyjną, a przyrost PKB na mieszkańcami byłby o wiele większy niż u innych krajów. Dla przykładu w 1970 przyrost PKB na mieszkańca ZSRR wynosił 5,4%, na mieszkańca ameryki 4% a na europę zachodnią 3,3%. Zastanówcie się nad tym. PROSZĘ O NIEUSUWANIE MOJEGO AVATARU.

Uczeń
Opublikowano

@Up

Wszystko co u góry napisałeś, jest dodane dzięki modowi Flan's Mod(i dodatków). Oprócz państw, to zostanie dodane bez moda. ; d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...