Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2up fajny pomysł, jedno państwo-miasto mogłoby okupować drugie i odwrotnie. Tajna policja, konspiracja, podziemie, etc... Gorzej jak komuś palma do głowy odbije to walnie atomówką i mapa wyleci w powietrze. No cóż, we wszystkim jest pewne ryzyko. No i nasi laboranci mieliby co robić - nowa, lepsza broń, pojazdy, rakiety ziemia-powietrze, powietrze-powietrze, itd.

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do adminów: Czy myśleliście o tym żeby zrobić odmiany wojska? Mam na myśli aby dodać helikopter z minigunem, krążowniki z działami, albo artylerię? Chciałbym pograć w wojsku, najlepiej jakbyście zrobili kilka dział o zasięgu 300-1000 kratek :D Wtedy byłoby naprawdę zajebiści, bo można by zrobić 2 państwa które leją się wszystkim co mają ^^

Za ten avatar powinieneś zostać wypierdolony z tego forum -,-

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

Za ten avatar powinieneś zostać wypierdolony z tego forum -,-

Nie obchodzi mnie twoje zdanie, moim skromnym zdaniem to ty masz po*ebany avatar. Każdy ma inne poglądy polityczne.

@2up fajny pomysł, jedno państwo-miasto mogłoby okupować drugie i odwrotnie. Tajna policja, konspiracja, podziemie, etc... Gorzej jak komuś palma do głowy odbije to walnie atomówką i mapa wyleci w powietrze. No cóż, we wszystkim jest pewne ryzyko. No i nasi laboranci mieliby co robić - nowa, lepsza broń, pojazdy, rakiety ziemia-powietrze, powietrze-powietrze, itd.

Dzięki, ale tobie też należą się gratulacje :D Laboratoria nad bronią... coś zajefajnego :))) Chciałbym także zobaczyć np. KGB w działaniu xD Albo okupowany Berlin xDDD

Żądam uszanowania moich poglądów politycznych, w tym mojego avataru. A do dzieci które spamują tekstami typu "rzygać się chce na widok twojego avatara", pouczcie się tępaki o tym systemie politycznym. Aktualny jaki popieracie, i jaki wpaja się wam że jest dobry, powoduje bezrobocie, emigracje, Vat 24% i tym podobne. Sam zamierzam wypie*dolić z tego kraju gdyż nie ma tu przyszłości z takimi poliykami. Zaznaczam tylko, że w komuniźmie każdy miałby pracę, bezpłatną opiekę zdrowotną i edukacyjną, a przyrost PKB na mieszkańcami byłby o wiele większy niż u innych krajów. Dla przykładu w 1970 przyrost PKB na mieszkańca ZSRR wynosił 5,4%, na mieszkańca ameryki 4% a na europę zachodnią 3,3%. Zastanówcie się nad tym. PROSZĘ O NIEUSUWANIE MOJEGO AVATARU.

Opublikowano

A jest plugin/mod na skiny dla kont non-premium? Np. skin dziewczyny, czy coś ;D

do tego MrJojo Tworzy nam moda który doda ubrania osobiście sama jestem dziewczyną więc to dobry pomysł
Opublikowano

Witam. Ja polecałbym mody Balkon's Weapon Mod. Także mod Mo' Creatures, Bo nowe zwierzęta to więcej zabawy! I Recipe Book, gdyż nie każdy wie jak zrobić przedmioty które dodają mody. I na pewno będę grał, jeżeli oczywiście nie zabraknie slotów. Dodałbym też, że na skalę takiego serwera trzeba będzie nie mniej niż 300 slotów.

Opublikowano

osz kurde, juz 18 stron, a ja nie czytalem :O

Jak widzę nadal nie ma IP :/

Nie obchodzi mnie twoje zdanie, moim skromnym zdaniem to ty masz po*ebany avatar. Każdy ma inne poglądy polityczne.

Dzięki, ale tobie też należą się gratulacje :D Laboratoria nad bronią... coś zajefajnego :))) Chciałbym także zobaczyć np. KGB w działaniu xD Albo okupowany Berlin xDDD

@up Dobry pomysł.

@2up Fakt każdy ma swoje poglądy, a rosja nie jest zła.

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

O ludzie... O czym wy kurwa gadacie? Oo? Jakie atomówki? Jakie konspiracje? Jakie rakiety?... Będzie na servie grało np. 400 osób to powodzenia w zrobieniu takich rzeczy.. Poza tym wątpię by dało się zrobić wiele... To że wprowadzili mundury czy broń nie oznacza że mogą wprowadzić rakiety, wojny i inne takie bezsensowne rzeczy... Ogarnijcie się bo zaczynacie fantazjować zamiast myśleć realnie.. Można zaproponować stworzenie np. laboratorium.. Ok. są mikstury, można wgrać jakiegoś moda na tworzenie lepszych rzeczy alchemicznych.. Jest coś takiego na pewno, ale oczywiście jeśli będzie taka możliwość na zrobienie czegoś takiego.. Wy tu zaczynacie wymyślać... za chwilę ktoś palnie by dodać superbohaterów, mutacje genetyczne, raki, choroby by było bardziej realne... To tylko gra i trzeba się dostosować pod nią..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Zastanawiałem się czy mod Zeppelin znalazłby zastosowanie, skoro samoloty i samochody już są. Zeppelin może pomóc w takim razie w konstruowaniu statków, bram i wind... Co myślicie?

Żądam uszanowania moich poglądów politycznych, w tym mojego avataru. A do dzieci które spamują tekstami typu "rzygać się chce na widok twojego avatara", pouczcie się tępaki o tym systemie politycznym. Aktualny jaki popieracie, i jaki wpaja się wam że jest dobry, powoduje bezrobocie, emigracje, Vat 24% i tym podobne. Sam zamierzam wypie*dolić z tego kraju gdyż nie ma tu przyszłości z takimi poliykami. Zaznaczam tylko, że w komuniźmie każdy miałby pracę, bezpłatną opiekę zdrowotną i edukacyjną, a przyrost PKB na mieszkańcami byłby o wiele większy niż u innych krajów. Dla przykładu w 1970 przyrost PKB na mieszkańca ZSRR wynosił 5,4%, na mieszkańca ameryki 4% a na europę zachodnią 3,3%. Zastanówcie się nad tym. PROSZĘ O NIEUSUWANIE MOJEGO AVATARU.

Opublikowano

IMO:

Balkon's weapon's mod nie, dlatego ze dodaje on bronie ze średniowiecza czy cos w tym stylu.

Zeppelin jak najbardziej

Not enough items by sie przydalo, jest cala lista itemow i ich crafting.

Treecapitator doda realizmu.

Opublikowano

1GMAC to zwykły oszust..

Kroganina i gmaca znam, kroganin jest spoko, gmac mi rozj... forum skryptem ktory wysylal wiadomosci email ;p

Serwer wypali, pewnie jakas range dostane.

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

Do tego pana od rakiet istnieje taki mod icbm który dodaje rakiety międzykontynentalne razem z wyrzutniami :P plus radary railguny wyrzutnie rakiet cruise granaty pułapki itp

Opublikowano

@Up

Mógłbyś podać nazwę? Sam chętnie się w to pobawię na singlu :)

Opublikowano

Muszę powiedzieć... że ten ICBM mod jest po prostu genialny. Odgłosy, wszystkie zastosowania rakiet, bomb... Perfekcyjne wykonanie. Mogę się przyczepić do 1 rzeczy - Koordynaty trzeba zawsze podawać za pomocą urządzonka, nie ma tak że ktoś na wieży podaje np. przez radio koordynaty centrali a ona je wpisuje na wyświetlaczu. Ale to w sumie mały minus... Mod jest genialny, jeśli zrobimy 2 państwa i przestrzeń między nimi, będziemy mogli bawić się w 1 WŚ na bomby z trucizną :D

Jeśli ktoś z was grał/czytał Metro 2033, to moglibyśmy zrobić przykładowo bazę D6 z takimi wyrzutniami... O_O Ale genialny pomysł <3

Opublikowano

No no widzę, że coś sie szykuje i skoro Administracja nie odpisuje na gg to chyba pracują na serwerze :) Fajnie..... A jeszcze lepiej jak włąńczą serwer dla budowniczych jak będzie już paczka bo m,am dużo robty kafejki, biurowce, bloki, policja . parkingi oczywiście wystrój ( jak narazie to bede wykonywałam sama) projekty już dawno zostały pokazane Administracjii

Pozdrawiam Gwiazdeczkaaa (Budownicza <3 )

Opublikowano

Mniej więcej za ile będzie Ip servera i kiedy będzie mozna na nim zagrać ??

Opublikowano

O ludzie... O czym wy kurwa gadacie? Oo? Jakie atomówki? Jakie konspiracje? Jakie rakiety?... Będzie na servie grało np. 400 osób to powodzenia w zrobieniu takich rzeczy.. Poza tym wątpię by dało się zrobić wiele... To że wprowadzili mundury czy broń nie oznacza że mogą wprowadzić rakiety, wojny i inne takie bezsensowne rzeczy... Ogarnijcie się bo zaczynacie fantazjować zamiast myśleć realnie.. Można zaproponować stworzenie np. laboratorium.. Ok. są mikstury, można wgrać jakiegoś moda na tworzenie lepszych rzeczy alchemicznych.. Jest coś takiego na pewno, ale oczywiście jeśli będzie taka możliwość na zrobienie czegoś takiego.. Wy tu zaczynacie wymyślać... za chwilę ktoś palnie by dodać superbohaterów, mutacje genetyczne, raki, choroby by było bardziej realne... To tylko gra i trzeba się dostosować pod nią..

Dalej robią swoje... Wymyślają te wojny między państwami... Ludzie to ma być FB i RP, a nie jakaś tam 1 WŚ. Może wymyślcie coś innego oprócz tych rakiet, atomówek, bomb, bo chyba my budowniczy nie będziemy budować miast, żeby zaraz weszło 400 osób i wszystko rozwaliło... Myślcie ludzie, myślcie !
7510260_4_1.png
Opublikowano

Dalej robią swoje... Wymyślają te wojny między państwami... Ludzie to ma być FB i RP, a nie jakaś tam 1 WŚ. Może wymyślcie coś innego oprócz tych rakiet, atomówek, bomb, bo chyba my budowniczy nie będziemy budować miast, żeby zaraz weszło 400 osób i wszystko rozwaliło... Myślcie ludzie, myślcie !

Troche krócej , Jak chcą rakiety i bomby to niech SAMi porobią mody to pogadamy ;)

Opublikowano

2@up, @up Potem się nie dziwcie że nie będą was szanować. "Zróbcie sobie sami" To wy macie stworzyć warunki jak najlepsze, zachęcające do gry na serwerze.

2@up Widać że jesteś albo zbyt tępy, albo nie umiesz czytać. Kto tu mówi, za przeproszeniem, o rozpierdalaniu miast? Napisałem o pasie ziemi niczyjej między 2 państwami, ale co to jest pewnie też nie słyszałeś.

Opublikowano

2@up, @up Potem się nie dziwcie że nie będą was szanować. "Zróbcie sobie sami" To wy macie stworzyć warunki jak najlepsze, zachęcające do gry na serwerze.

2@up Widać że jesteś albo zbyt tępy, albo nie umiesz czytać. Kto tu mówi, za przeproszeniem, o rozpierdalaniu miast? Napisałem o pasie ziemi niczyjej między 2 państwami, ale co to jest pewnie też nie słyszałeś.

1.Zamknij się

2.Synu wróć do szkoły sie uczyć i nie śpij na historii

3.Mi chodziło o to że Wszyscy piszą co oni mają zrobić i połowa rzeczy jest w uja trudna do zrobienia albo wgl sie nie da takiego czegoś zrobić , a ty się dopierdalasz do tego że byś wszystko chciał gj dla cb synu ;P

Opublikowano

1.Zamknij się

2.Synu wróć do szkoły sie uczyć i nie śpij na historii

3.Mi chodziło o to że Wszyscy piszą co oni mają zrobić i połowa rzeczy jest w uja trudna do zrobienia albo wgl sie nie da takiego czegoś zrobić , a ty się dopierdalasz do tego że byś wszystko chciał gj dla cb synu ;P

1. Waa, ale zes go zdissowal

2. Zes dojebal jak atomowka w hiroszime

3. Czego sie nie da zrobic? To jest open source, za przeproszeniem sranie w banie, wszystko na co pozwala java sie da zrobic, jesli sie umie, btw. Nikt z tego co ni tu wiadomo, nie byl splodzony przez ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...