Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie poszanujcie innych a co do rakiet bomb i atmoówek to jestem za wojtkiem Bo my ciężko pracujemy a tu wchodzi na serwer jakiś głupek i rozwala całem miasto ludzie ogar

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O ludzie... O czym wy kurwa gadacie? Oo? Jakie atomówki? Jakie konspiracje? Jakie rakiety?... Będzie na servie grało np. 400 osób to powodzenia w zrobieniu takich rzeczy.. Poza tym wątpię by dało się zrobić wiele... To że wprowadzili mundury czy broń nie oznacza że mogą wprowadzić rakiety, wojny i inne takie bezsensowne rzeczy... Ogarnijcie się bo zaczynacie fantazjować zamiast myśleć realnie.. Można zaproponować stworzenie np. laboratorium.. Ok. są mikstury, można wgrać jakiegoś moda na tworzenie lepszych rzeczy alchemicznych.. Jest coś takiego na pewno, ale oczywiście jeśli będzie taka możliwość na zrobienie czegoś takiego.. Wy tu zaczynacie wymyślać... za chwilę ktoś palnie by dodać superbohaterów, mutacje genetyczne, raki, choroby by było bardziej realne... To tylko gra i trzeba się dostosować pod nią..

Ooo Ta Alchemia, Mam super pomysl, Dodajcie ten Mod na Pierwiastki, i ludzie beda mogli pracowac w laboratoriach i wytwarzac rozne rzeczzy za ktore beda zarabiac i bedzie ich stac na utrzymanie ;D Nie no naprawde pomysl bardzo fajny wedlug mnie

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Troche krócej , Jak chcą rakiety i bomby to niech SAMi porobią mody to pogadamy ;)

Ludzie poszanujcie innych a co do rakiet bomb i atmoówek to jestem za wojtkiem Bo my ciężko pracujemy a tu wchodzi na serwer jakiś głupek i rozwala całem miasto ludzie ogar

Cieszę się, że ktoś mnie popiera :)

2@up, @up Potem się nie dziwcie że nie będą was szanować. "Zróbcie sobie sami" To wy macie stworzyć warunki jak najlepsze, zachęcające do gry na serwerze.

2@up Widać że jesteś albo zbyt tępy, albo nie umiesz czytać. Kto tu mówi, za przeproszeniem, o rozpierdalaniu miast? Napisałem o pasie ziemi niczyjej między 2 państwami, ale co to jest pewnie też nie słyszałeś.

Ty jesteś chyba tępy... Jeśli będzie tak jak ty piszesz, to nie będzie serwer RP, tylko serwer typu "Wbij rozpie*dol i wyjdź"... Człowieku ! Pójdź do kumpla/szkoły/na spacer i "odśwież" się, bo takie głupoty piszesz, aż bania boli.

7510260_4_1.png
Uczeń
Opublikowano

To może ja coś powiem.

Zacznijmy od tego, że nikt w tym temacie nie jest głupi i najlepiej będzie jak przestaniecie się kłócić bo robi się Off-Top.

A więc tak, jeśli chodzi o Atomówki i tego typu rzeczy(jakby już miało wejść) to dostęp do tego miałoby tylko wojsko, albo sam Generał.

Jeśli nastąpi jakaś wojna między-miastowa to rakiety nie będą się bezpośrednio rozbijały o ziemie, tylko jak już w powietrzu, a nawet jeśli taka rakieta by coś zniszczyła, to albo byłaby wzywana grupa budownicza z dostępem do WorldEdit'a, albo by był wgrywany back-up mapy.

I Wojtek, oni nie wymyślają jakiś pomysłów, żeby specjalnie Wam zniszczyć mapę, tylko żeby rozwinąć system walk, a mi się ten pomysł bardzo podoba.

Amen.

Uczeń
Opublikowano

@Up

W tym temacie już jest około 15 odpowiedzi na to pytanie...

Serwer startuje na końcu lutego, albo w Marcu.

Opublikowano

Tak to zryty pomysł z tymi wojnami choc lubie jak chcecie sobie pograc w wojne to w call of duty grajcie

ma byc realne zycie wspolczesne o realiach myslcie a nie

Opublikowano

Smutne, że JFG jest za tym bezsensownym (wg mnie) pomysłem. Jeśli cały czas budowniczy będą musieli naprawiać miasto, to wkońcu się zbuntują, bo chyba to nie jest fascynująca praca.

Prosiłbym o zdanie fachowca, czyli kogo inaczej jak nie: Doktora Masło. :)

7510260_4_1.png
Opublikowano

"Ty jesteś chyba tępy... Jeśli będzie tak jak ty piszesz, to nie będzie serwer RP, tylko serwer typu "Wbij rozpie*dol i wyjdź"... Człowieku ! Pójdź do kumpla/szkoły/na spacer i "odśwież" się, bo takie głupoty piszesz, aż bania boli."

Kolejny idiota który nie umie czytać, mimo że wyraźnie napisane. Powiedz, masz pewnie pałę z historii, bo nie wiesz co to nawet taka prosta rzecz jak "Pas ziemi niczyjej". Jeśli się dowiesz co to, oraz nauczysz się czytać(O co Cię nie podejrzewam) to powinieneś przynajmniej zajarzyć że można tam się nawalać. Poza tym, nie będzie czegoś takiego jak "wbij, rozpierdol, wyjdź" bo żeby np. postawić rakietnicę, trzeba odpowiednio długo grać, mieć punkty reputacji etc. Ale jak tacy ludzie jak ty będą zarządzać tym serwerem, to przewiduję bardzo szybki upadek <3 Btw. Dałeś kolejny pokaz tępoty na tym forum...

Żądam uszanowania moich poglądów politycznych, w tym mojego avataru. A do dzieci które spamują tekstami typu "rzygać się chce na widok twojego avatara", pouczcie się tępaki o tym systemie politycznym. Aktualny jaki popieracie, i jaki wpaja się wam że jest dobry, powoduje bezrobocie, emigracje, Vat 24% i tym podobne. Sam zamierzam wypie*dolić z tego kraju gdyż nie ma tu przyszłości z takimi poliykami. Zaznaczam tylko, że w komuniźmie każdy miałby pracę, bezpłatną opiekę zdrowotną i edukacyjną, a przyrost PKB na mieszkańcami byłby o wiele większy niż u innych krajów. Dla przykładu w 1970 przyrost PKB na mieszkańca ZSRR wynosił 5,4%, na mieszkańca ameryki 4% a na europę zachodnią 3,3%. Zastanówcie się nad tym. PROSZĘ O NIEUSUWANIE MOJEGO AVATARU.

Opublikowano

A może dodacie do tego paczke FBL Drilewolf20 ? Wtedy bd wszystkie mody co do Indusialcrafta idt... i dojdą też ciekawsze mody.

Oczywiście możecie powiedzieć że trzeba by było zrobić paczke modów , otóż nie. Wystarczy pobrać serwer (Drilewolf20) skopiować wszystko z folderu mods i wkopiować do zwykłego minecrafta. (nie zapominając że trzeba wgrać minecraft forge) Potem pewnie przy starcie pojawi się crash , ale wystarczy pozamieniać ID bloków ;) więc to wszystko jeśli chodzi o paczke.. Więc dodanie modów z FBL nie robi dużego problemu , nawet jeśli ktoś nie ma premium (Żeby wgrać mody z FBL na singlu potrzebne jest premium , a to taki sposób dla plebsów xD )

Shengoto pedau.

Opublikowano

"Ty jesteś chyba tępy... Jeśli będzie tak jak ty piszesz, to nie będzie serwer RP, tylko serwer typu "Wbij rozpie*dol i wyjdź"... Człowieku ! Pójdź do kumpla/szkoły/na spacer i "odśwież" się, bo takie głupoty piszesz, aż bania boli."

Kolejny idiota który nie umie czytać, mimo że wyraźnie napisane. Powiedz, masz pewnie pałę z historii, bo nie wiesz co to nawet taka prosta rzecz jak "Pas ziemi niczyjej". Jeśli się dowiesz co to, oraz nauczysz się czytać(O co Cię nie podejrzewam) to powinieneś przynajmniej zajarzyć że można tam się nawalać. Poza tym, nie będzie czegoś takiego jak "wbij, rozpierdol, wyjdź" bo żeby np. postawić rakietnicę, trzeba odpowiednio długo grać, mieć punkty reputacji etc. Ale jak tacy ludzie jak ty będą zarządzać tym serwerem, to przewiduję bardzo szybki upadek <3 Btw. Dałeś kolejny pokaz tępoty na tym forum...

Chyba nie czytałeś prezki mistrzu xD Jest tam napisane, że gdy zabijesz wielu graczy to automatycznie idziesz do więzienia. Jakabyłaby przyjemność zabicia kilku noobków i potem iść do pudła, co ? I nie mów, że ja nie umiem czytać, bo właśnie ty się popisałeś :P A co do "pasu ziemi niczyjej" to ok, Ale czy wiesz jakby to wyglądało po kilku dniach wojny ? Wielkie ku*asy zbudowane z ziemi, wszędzie dziury i wylana lawa, to odrazu obrzydza serwer.
7510260_4_1.png
Opublikowano

@Wojtek

Kur** czytaj posty NAPISAŁ "(jakby już miało wejść)" Więc czytaj uważnie i ze zrozumieniem lub wróć do podstawówki tam cię nauczą :D

Opublikowano

Koniec flame'u !

Server ma się opierać na zasadzie FB/RP.

Staramy się go jak najbardziej upodobnić do realnego życia więc oczywiście wojny będą, ale wszystko w swoim czasie !

Najpierw rozbudujemy jedno miasto, później ten kto będzie bogaty będzie mógł "kupić" własne miasto i je rozwijać, ustawiać ceny podatków (Taka opłata za prąd i działkę) i decydować o wojnach.

Co do pierwiastków nie ogarniam tego moda i nie będę go wprowadzał chyba, że dacie mi jakieś przekonywujące argumenty (Filmiki do czego to służy etc.)

Start może się przedłużyć ze względu na problemy z hostingiem, modami itp.

Jeżeli myślicie, że to fake : ja się nie będę wiecznie z wami kłócił o to, administracja i cały team też więc proszę zostawcie swoje zdanie dla siebie, ponieważ tak jak na końcu zapowiedzi napisałem będę zgłaszał to jako spam !

Opublikowano

@bum662 oszust to ty, dzieckiem nie jestem że takie mało wyrafinowane sposoby trolla stosuje. Gdybym miał już ci zrobić na złość, bardziej bym się postarał. A po za tym, nawet twojego maila nie mam. I kto tu jest oszust?

@topic Co myślicie o zaawansowanej sieci elektrycznej? Z elektrowni (atomowej [umiem robić reaktory], słonecznej lub innej) szła by 1 nitka energii (wysokiego napięcia), która w stacji transformatorowej rozchodziłaby się na inne mniejsze (średniego napięcia), a te z koleji w następnych podstacjach na więcej nitek to odbiorców (niskiego napięcia).

Uczeń
Opublikowano

@Up

GMac, to już jest wprowadzone. ;D Tzn. pomysł jest zatwierdzony. Wszystko w mieście teoretycznie ma być oparte na energii z elektrowni.

Opublikowano

Szanowni przeglądający ten temat. Wyraźnie napisałem kilka stron temu, że zamknąłem już rekrutację do policji... Proszę mi już burdelu w skrzynce odbiorczej nie robić. Napiszę wielkim wytłuszczonym drukiem, że rekrutacja zamknięta.

REKRUTACJA DO POLICJI JEST ZAMKNIĘTA. PROSZĘ NIE SPAMIĆ MI W SKRZYNCE POCZTOWEJ CZY MOGĘ DO POLICJI !

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Uczeń
Opublikowano

@Up

Kajskus, proponuje, żebyś wypisał listę Policjantów, żeby nie było nie pewności.

Opublikowano

.

Żądam uszanowania moich poglądów politycznych, w tym mojego avataru. A do dzieci które spamują tekstami typu "rzygać się chce na widok twojego avatara", pouczcie się tępaki o tym systemie politycznym. Aktualny jaki popieracie, i jaki wpaja się wam że jest dobry, powoduje bezrobocie, emigracje, Vat 24% i tym podobne. Sam zamierzam wypie*dolić z tego kraju gdyż nie ma tu przyszłości z takimi poliykami. Zaznaczam tylko, że w komuniźmie każdy miałby pracę, bezpłatną opiekę zdrowotną i edukacyjną, a przyrost PKB na mieszkańcami byłby o wiele większy niż u innych krajów. Dla przykładu w 1970 przyrost PKB na mieszkańca ZSRR wynosił 5,4%, na mieszkańca ameryki 4% a na europę zachodnią 3,3%. Zastanówcie się nad tym. PROSZĘ O NIEUSUWANIE MOJEGO AVATARU.

Opublikowano

Ja mam pomysł żeby zrobić sieci sklepów chandlowych a ubrania by dodawal mod co mrjojo robi jak btyśmy to zrobili? ograzu mówie wstawili bysmy klocki i komędą stworzyli ubranego w te ciuchy stiva

Uczeń
Opublikowano

@Up

Gretka, nie pisz takich postów, bo to bez sensu.... Potem dostaniesz jeszcze punkty za Spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...