Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

@vClaw

Powiedz mi skąd Ty niby masz informacje co jest w paczce serwerowej? Hm? Nie hejtuj tematu bez poważnych powodów. Ja to uważam za obrazę serwa i hejt, więc to zgłoszę.

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie piszcie do mnie na gg kiedy start server'a i czy podam ip dla teamu !

Robimy stronkę, konfigurujemy wszystko i robimy paczkę modów więc cierpliwości !

Btw będzie prawdopodobnie autorska modyfikacja na ubrania ;)

Opublikowano

Zastawiam się, czy to fake czy nie... A odnośnie servera- ten pomysł z automatycznym więzieniem za zabijanie kilku osób to troche słabo, bo nie będę mógł z gildią siać postrachu wśród policji :P

marcin199922.png

Opublikowano

PILNE !!!

Poszukujemy profesjonalnego, doświadczonego technika, który wgra i skonfiguruje pluginy i mody !

@up albo za dużo mówi w potocznym języku, chodzi o czytanie gildie zamiast FRAKCJE

Opublikowano

Mam zajeb** pomysł.

Dodać PD(Punkty Doswiadczenia) i levele, będzie się je zdobywać po przez zabijanie graczy, dzięki temu będzie można zdobywać ubrania i rangi.

Opublikowano

Ja tylko tyle powiem jeżeli tego serwera nie zobaczę za 2-3tygodnie to sam go zrobię ;) bo mapę mam tylko pluginy i mody i zrobione 2-3 tygodnie pracy

regular-banner-63404-4.png

Uczeń
Opublikowano

@Up

To będzie uważane za plagiat, więc nie radziłbym. ;) Lepiej wymyśl własny pomysł i go stwórz, niż kraść innym.

Opublikowano

Moje pomysły na ubrania:

-garnitur

-jakieś ubranie na codzień (czapka, koszulka, dżinsy)

-ubranie menela ( xD)

-ubranie pracownika McDonald's/KFC/Sklepu/Fabryki/Szpitalu/Policji

To chyba wszystkie najważniejsze ubrania. A już myślałem ,że serwer to fake i ,że kroganin (bez urazy) ma nas głęboko...

@Edit Wpadłem na taki pomysł, żeby usunąć liste craftingów (przycisk "G") i żeby gracze sami się trudzili z odgadnięciem craftingów.

7510260_4_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...