Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze serwer by wpłyną na reprezentacje Polski na świecie takiego serwera nie ma nigdzie .I powodzenia z serwerem ,jak wyjdzie na 100% zagram :).

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

/do trzyma w reku skórzana torbe z 2 zatrzaskami oraz z kodem na srodku...

/me bierze kladzie swoja torbe na lawe nastepnie zakrywa reka i wykreca 4 numerki

/do nie bylo widac jak wykrecal numerki

/me wyjmuje papier z torby nastepnie ja zatrzaskuje poczym bierze ja do reki

Nikt z MPCForum nie napisze takiej akcji?... Chyba się mylisz, jak się grało w SAMPA to się wie jak napisać takie akcje (albo jak ty pisałeś, bardziej rozbudowane). A musiał ktoś grać z tego forum w SAMPA RP, albo w jakaś inną z tymi akcjami.

Opublikowano

@emqu żadnym adminem nie jestem... Po prostu jest wyraźnie napisane, na 19 stronie wyraźnie wielkimi literami, ale podanie na policjanta to nagle znalazł :O? Wymagam czytania ze zrozumieniem.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Ten temat to gigantyczny spam, lepiej wejść na stronkę serwa i się rozejrzeć (mam nadzieje ze tam są potrzebne informacje co do serwa). I nie piszcie postów typu "kiedy start" przeciecz administracja chyba powiadomi o starcie.

mca.png
Uczeń
Opublikowano

@Up

Właściwie to serwer został zamknięty, dla większego planu. ; p Nowa Prezentacja powinna pojawić się dzisiaj, lub jutro. Proszę uważnie śledzić tematy. :)

Opublikowano

Wracam po dłuugiej przerwie od MPC forum (zalecenia od innych graczy) Jak widzę serwera nadal nie ma, są jakieś już plany, czy nadal to samo ???

PS. kupiłem PSP, i przy okazji mam na nim minecrafta i cały czas projektuje. NO JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ STARTU DLA BUDOWNICZYCH!!!

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Ech, dobra ja MAM DALEKO W DU**E wasze serwery, najpiew 1 zaczęli, nie skończyli i już 2 zaczynają, a potem zgaduję, BEDZIE 3 Hmm...

Ja się żegnam, nie będę dłużej czekać.

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

A w dupie takie cos mam. Juz rok czekam i chuj jest nie server nie tlumacz sie i tak juz nigdy nie wejde na ten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...