Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie małe pomysły co do servera, ode mnie:

- Możliwość ślubu, seksu ( xD) tzn. macierzyństwa.

-Dyskoteki, itp

-Możliwość : mieć dziewczynę, chłopaka itd.

-Po śmierci dostajemy bana na 7 dni

-pory roku na trasach aut

- na start startujemy tam gdzie bd miec startowac. Wybieramy swoją płeć, podstawowego skina, i ubranie.

Mi sie podoba ale bez możliwośći seksu bo to sie zamieni w ...........

killerw.png

by *ZiomQ*

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@7up pomysły dobre, ale z tym seksem pojechałeś po bandzie. (Teraz przykład daje) Wchodzi trol na serwer, gwałci 60 napotkanych osób (niezależnie od płci) a potem okrada. Choć radą na to byłoby napisać "very simple" plugin, który dawałby możliwość zaakceptowania "zbliżenia" jak i partnerstwa.

@topic idąc do dentysty z zębem tak bolącym, że mówić nie mogłem wpadłem na pomysł dołączenia do serwera gry serwer głosowy, np. mumble (czy jak to tam). W znacznym stopniu ułatwiłoby to rozgrywke (prowadzisz samolot, 100 osób na pokładzie, żona pisze na chacie, odpisując rozbijasz samolot, giniesz ty i inni) i nadałoby realizmu (czy w życiu piszesz na chacie czy rozmawiasz bezpośrednio?).

Opublikowano

@up Na 100 % RP z tego nie będzie... Zwykła gra ze zwykłym czatem, nie będzie żadnego odgrywania roli... Zobacz jak 90% przeglądających temat pisze -.-, ile potrafią byków walnąć w jednym słowie. Nie mówię o dyslektykach, ale i oni mogą czasem sięgnąć po słownik (ja mam niedaleko, biorę jak nie wiem jak dany wyraz napisać).

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

@1GMac1

Słaby pomysł z chatem głosowym.

Np. ok. 20 osób mówi w tym samym momencie.

Dodatkowo, niektórzy nie mają możliwości ( Ja.)

Nie chce specjalnie pobierać komunikatorów głosowych, aby usłyszeć jakiekolwiek ogłoszenie.

Osobiście proponowałbym zrobić szybkie wiadomości, i przypisać je do klawiszy, np. F1, F2 itd.

Tylko nie wiem, czy jest taka możliwość.

A tak wgl. gdyby popetrzeć na to przez pryzmat niektórych osób ( "przecież w życiu realnym nie...") to cały dzień spędzasz na serwerze, nie możesz spóźnić się do pracy itd.

Minecraft to dalej gra. Dla Mnie, ten serwer, to alternatywna rzeczywistość, i możliwość samodzielnego pokierowania swym losem ( jestem młody, nie mam do końca takich możliwości ;p). Pamiętajcie o tym, bo niektóre pomysły to przesada...

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Serwer musi wypalić ,a jak wypali to zobaczymy ile przetrwa mi osobiscie podobają się takie serwery.

Jeżeli pomogłem daj like oraz kliknij na miniature poniżej:
cc3f830237433ec121773071f9901651.jpg

Opublikowano

Zrob skrypt oparty na Dodaniu skryptu voice oraz menu mikrofonu gadanie przez mikrofon w grze

jestes dalej to inni cie nie slysza jak gadasz dodalo by to wiecej rp i lepiej ogrywalo by sie naprzyklad...

a

ale mysle ze to bedzie pseudo-rp bo

/do trzyma w reku skórzana torbe z 2 zatrzaskami oraz z kodem na srodku...

/me bierze kladzie swoja torbe na lawe nastepnie zakrywa reka i wykreca 4 numerki

/do nie bylo widac jak wykrecal numerki

/me wyjmuje papier z torby nastepnie ja zatrzaskuje poczym bierze ja do reki

nikt z mpcforum ci takiego nie napisze to nie byla rozbudowana akcja mogl bym ja rozbudowac ale zobacz

tutaj sa same gimbusy i 12 latki ktory mysli ze RP to sredniowieczny medival + RPG

nikt jeszcze z nich niewie o rozbudowanych skrotach RolePlaying

Typu:

MG-MetaGaming

HK-HeliKill

CK-CharacterKill

Nawet jak by to wypalilo to zrobcie takie cos jak system miesni oraz otylosci chudniecia oto mi chodzi prosty skin na serwerze bysmy dostawali zawsze losowy skin z wybieralki

nastepnie aby zmienic mu/jej koszulke lub spodnie okulary musimy isc do sklepu z ubraniami...

Helikoptery samoloty? Ta jasne pewnie to bedzie cos w stylu ruszajacego sie bloku czyli tylko dzwiek i tyle dodaj efekty jakies ze lecisz to naprzyklad ekran ci sie rozmazuje

mgly pogody inne

Naprzyklad Rozwoj postaci

zaczynamy w wieku 7 lat

oraz musimy isc do szkoly 4 - 10 dni nastepnie zdobywamy 16 lat

potem idziemy do zawodowki i wybieramy zawody :) naprzyklad zeby nie bylo

ze elektryk bedzie policjantem a nastpenie swatem a nastepnie Gangsterem...

bo rozwoj taki postaci nie bial by sensu zadnego wedlug mnie sproboj przerzucic troszke format

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC
Opublikowano

Hmmm przeczytalem caly temat i powiem ze pomysl ciekawy...

Wiec mysle moze wbije ale serwer mi przypomina troszke GTA SA Multiplayer ;p a ta gra szybko potrafi sie znudzic na multi. ;p

Dopoki nie zobacze serwera nie uwierze ze takie cos powstanie bo to na prawde wiele roboty ale mam nadzieje ze wam sie uda. :)

Pozdrawiam (PatrykCZEGO) ;p

Uczeń
Opublikowano

@Amakuza

Chciałbym trochę skomentować Twój post, jednakże nie negatywnie. :) Okej, a więc Samoloty, Helikoptery, auta to wszystko będzie się ruszać i nie będzie jednym wielkim kwadratem. Będzie to latać dzięki modowi Flan's Mod, a nawet mógłbyś obczaić sobie ss'y w prezce, to tam nawet widzisz, że samoloty i Helikoptery to nie kwadraty. ; p

Przyznam, jestem gimbusem i nie wiedziałem o tych rodzajach "Role Play", ale czy to dowodzi, że jestem głupim dzieciakiem i potrafię tylko hejtować? Nie ! Przecież nikt nie rodzi się pełnoletni, prawda?

Co do tego skryptu na mówienie, to nie wiem nawet czy jest możliwe zrobienie tego na Javie, a nawet wątpię.

Co do ubrań to jest wprowadzone.

Jak sobie wyobrażasz system chudnięcia i tycia itp. ? To nie jest możliwe stary ! Przecież robienie skinów w 3D jest dla zwykłego gracza, zabronione, lub niemożliwe. Taki system to mogłyby być tylko statystyki.

Co do wieku i szkoły itp. to całkiem dobry pomysł, a przynajmniej moim zdaniem, jednakże padały już ode mnie na GG do Kroganina, ale nie zostały zatwierdzone. Kto wie, może jednak Kroganin postanowi je wprowadzić?

Pozdrawiam, JayFG. :)

Opublikowano

Znam kroganina i jak macie jakieś pytania do niego pisać na pw.

Przekaże do niego.

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

Nie chodziło mi o seks- tylko o macierzyństwo. To różnica, dzieciaczki. Ale Oni nie znajdą takiej AI (sztuczna inteligencja), która obsługiwała by dzieci-npc. Poza tym, nie umieli by pewnie nawet podmienic ;p

TAKI SPAMIK TO SE POSTA WALNE , CO?!

Opublikowano

@Amakuza

Chciałbym trochę skomentować Twój post, jednakże nie negatywnie. :) Okej, a więc Samoloty, Helikoptery, auta to wszystko będzie się ruszać i nie będzie jednym wielkim kwadratem. Będzie to latać dzięki modowi Flan's Mod, a nawet mógłbyś obczaić sobie ss'y w prezce, to tam nawet widzisz, że samoloty i Helikoptery to nie kwadraty. ; p

Przyznam, jestem gimbusem i nie wiedziałem o tych rodzajach "Role Play", ale czy to dowodzi, że jestem głupim dzieciakiem i potrafię tylko hejtować? Nie ! Przecież nikt nie rodzi się pełnoletni, prawda?

Co do tego skryptu na mówienie, to nie wiem nawet czy jest możliwe zrobienie tego na Javie, a nawet wątpię.

Co do ubrań to jest wprowadzone.

Jak sobie wyobrażasz system chudnięcia i tycia itp. ? To nie jest możliwe stary ! Przecież robienie skinów w 3D jest dla zwykłego gracza, zabronione, lub niemożliwe. Taki system to mogłyby być tylko statystyki.

Co do wieku i szkoły itp. to całkiem dobry pomysł, a przynajmniej moim zdaniem, jednakże padały już ode mnie na GG do Kroganina, ale nie zostały zatwierdzone. Kto wie, może jednak Kroganin postanowi je wprowadzić?

Pozdrawiam, JayFG. :)

Tu sie niezgodze Edycja skinow 3D trwa 35minut jest to tak zwana dziura w skinie przez co wychodzi modelowanie ciala...

Jak narazie widze to tylko edytujecie te Mody a nie robicie wlasnych dobra dobra juz nic nie gadam bo zaraz napiszesz mi zabronione

zabronione to odycja flan moda oraz innych modyfikacji bez pozwolenia autora ^^

Jest mozliwy Potrzebna wam baza MYSQL oraz serwer glosowy ktore uzywa radio po czym musicie podzielic mape na kordynaty nie te minecraftowe

lecz w Javie nastepnie Laucher sie laczy z Serwerem MYSQL + Serwerem glosowym a nastepnie mozecie juz zaczynac sie brac do pisania skryptu ^^

czy tylko ja umiem myslec i programowac na tym forum :/?

Nie chodziło mi o seks- tylko o macierzyństwo. To różnica, dzieciaczki. Ale Oni nie znajdą takiej AI (sztuczna inteligencja), która obsługiwała by dzieci-npc. Poza tym, nie umieli by pewnie nawet podmienic ;p

Sztuczna inteligencja jak oni mysla mogla by kosztowac

do kilkunatu tysiecy zł! + maszyna musiala byc by z nasa bo Java Nie utrzyma tak Wysokiego AI przynajmniej jego specyfikacje...

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC
Uczeń
Opublikowano

@Bum662

Kto Ci w ogóle nadał tu takie prawa, żebyś mówił ludziom, żeby do Cb pisali pomysły?

Proszę Cię, skoro na poprzednich waszych serwerach miałeś wkład, to nie znaczy, że tu będziesz miał.

Prosiłbym wszystkich, by kontaktować się z Kroganinem na gg, gdyby narodził się jakiś pomysł.

Opublikowano

@up Na 100 % RP z tego nie będzie... Zwykła gra ze zwykłym czatem, nie będzie żadnego odgrywania roli... Zobacz jak 90% przeglądających temat pisze -.-, ile potrafią byków walnąć w jednym słowie. Nie mówię o dyslektykach, ale i oni mogą czasem sięgnąć po słownik (ja mam niedaleko, biorę jak nie wiem jak dany wyraz napisać).

Potwierdzam, życzę pozostałym miłego oczekiwania :DDDD

Opublikowano

Na serwie na pewno zagram i już nie mogę się doczekać :D Chciałbym złożyć podanie na policjanta (jeśli już nie ma miejsc to przepraszam, ale nie mam za bardzo czasu żeby 20 stron przekopać :P )

Nick na serwerze: RydeR

List zachęcający, dlaczego ty: Cóż, jestem ogarnięty, uczciwy mam zamiar potem startować do marines/specnaz (wole to drugie). Piszę poprawnie po Polsku. Mam duże doświadczenie jako snajper w fpsach między innymi w:

-battlefield 3

-Call of duty mw3

Prawo jazdy: Do załatwienia na serwie (chyba xD)

Poświadczenie o niekaralności: to samo

Wykształcenie (CV): Uważam że to lekka przesada ale jak będzie potrzeba to wyśle na PW.

EDIT: @3down Naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie życzę sobie używania wulgarnego języka w stosunku do mojej osoby. Pozdrawiam.

LUBIE MINECRAFTA

Opublikowano

@2Up Rekrutacja na policjanta zamknięta. Prowadził ją kajskus (jeśli błąd to sorki :P)

@Up Kurczę jesteś pierwszy. :P Czytałem wypociny. :)

7510260_4_1.png
Opublikowano

jezus maria kur*a mać ja pie*dole czy ja KURWA jestem niewidoczny czy co!?!?!?!?!?!? JEST KURWA NAPISANE WIELKIMI CZERWONYMI LITERAMI REKRUTACJA ZAMKNIĘTA I NADAL JAKIŚ DEBIL WYJEŻDŻA MI TU Z PODANIEM JA PO PROSTU NIE WYTRZYMAM NO JA PIER

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

@Up Napisze tylko tyle: "Chciałbym złożyć podanie na policjanta (jeśli już nie ma miejsc to przepraszam, ale nie mam za bardzo czasu żeby 20 stron przekopać :P)"

7510260_4_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...