Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@JFG Okey.

W sumie taki jeden z fajnieszych moich pomysłów to był taki że po wojnie nuklearnej zostało zniszczone miasto Craftcity i właśnie gracze by odbudowywali to miasto.

Kolejny pomysł jest taki:

Są dwa miasta/państwa które są od siebie oddalone i prowadzą ze sobą wojnę. Miastami by rządzili prezydenci których by wybierali albo mieszkańcy albo poprostu byliby to administratorzy.

Trzeci pomysł:

Z najlepszych policjantów, Spetsnazu oraz Marines (5-10 osóB) tworzyła by się jednostka Anty-Terrorystyczna Special Air Service. Jak wpadnie mi coś do głowy to dopisze :D Sorry za brak interpunkcji

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie :

Skoro budowniczowie sobie teraz budują swoje wille to chyba nie będą brali czynnego udziału w grze? Bo jeśli sobie będą grali jak normalni gracze będzie to nie fair.

Opublikowano

Uff narazie jestem ale nie wiemna jak długo :D więc prosze o wysłanie ip do mnie na pw wtedy gdy będzie to możliwe:D

@2Up

podoba mi się twój pomysł żeby 10 najlepszych policjantów itp :D utworzyła elitarną grupe :)

Opublikowano

@3up mi też bardzo się podoba elitarna jednostka wybrana spośród policjantów

@2up raczej ci co budują muszą zbudować całe miasto, okolice itp. więc co jak co ale w najbliższym miesiącu będą mieli pełne ręce roboty i nie będą myśleli o własnych willach :P

Opublikowano

@up4

Bardzo fajne pomysły, ale nie jestem przekonany do pomysłu o wybuchu nuklearnego ale za to pomysł z Jednostka Anty-Terrorystyczna jest bardzo fajny i bym się cieszył co do jego wcielenia do serwera.

Pozdrawiam maciekmer.

Opublikowano

Co do tego z Anty-terrorką to jeśli policjant może przejść do następnej rangi czyli tam marines czy co innego.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Witam jestem budowniczą Gwiazdeczkaaa i mam niestety przeczucia ze serwer to Fake a tu piszę dla czego:

Sebastian Sala

HardOfTrue

12:21:10

Siema co z serwem dzis mial byc

Puma

12:21:37

typ sie wycofal

12:21:42

kminie co zrobic

HardOfTrue

12:21:53

To kiedy bendzie

Puma

12:22:04

nie wiem

HardOfTrue

12:22:27

ja moge pomuc

12:25:25

a w tym miesiocu wogule bendziew?

Puma

12:27:48

chyba

HardOfTrue

12:28:05

a w ciogu 2 tygodni?

12:28:08

bo mam ferie

Puma

12:28:20

nie mam p

Opublikowano

To rozmowa MrJojo z pumą

Kroganin serwer miałbyc dziś dla teamu a puma napisał ze koleś się wycofał i przesto połowa ludzi, która codziennie przegląda ten temat powoli zaczyna myśleć, że serwer to FAKe więc albo dajesz ip serwera dla teamu albo serwer to FAKe przepraszam za zakłucanie

Opublikowano

Boże... Mogę się założyć o milion złotych że serwer to fake lub nie wystartuje, lub wystartuje na parę dni i zostanie wyłączony. Nawet start się nie udał. Piszcie co chcecie, że serwer wystartuje itp. ale codziennie będę tu zaglądać i wreszcie napiszę: "A NIE MÓWIŁEM?!". :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...