Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LiveCraft Nazwa zakoszona z Ang serwera RP jeśli cię dopadną to bd bida :)

A po 2 czy 12lat to nie za mało jak na robienie takiego serwera?

Ty robisz ten serwer tylko dla pieniędzy tak jak tamten co ci pomagałem

I co był niewypałem.

Nie kupujcie Vipów tam na serwerze jbc to zobaczycie serwer nie wytrzyma długo a nawet jeśli to jeżeli zarobi sumę to serwer padnie

Podobnie było z Pixelowymi to tak będzie z nimi.

Dziecko bierze się za to aby zarobić. I oszukać innych jeśli nie wierzycie wasza sprawa, ja tylko was ostrzegam.

http://Nie działa mi avatar :<

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tak fajnie się zapowiadało jestem zawiedziony a administracji należy się wielki kopniak w dupę za ten cały bajzel. kroganin jak coś robisz to zrób to porządnie a nie bujasz w chmurach

mca.png
Opublikowano

Wszyscy co dali likea za ten serwer, to niech go usuną, niech dziecko się z Lików nie cieszy, nosz kuźwa brak serwera a 51 lików za post, PO********LO!!!

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Uczeń
Opublikowano

@Up

Romanowsik, coś Ci powiem. To Ty jesteś dzieciakiem, że próbujesz zniechęcić ludzi do tego serwer... Jesteś po prostu głupi. Mówiliśmy, że zamykamy ten projekt(wstrzymujemy), a robimy nowy ! Więc proszę, jak nie chcesz uczestniczyć w grze na tym serwerze, znajdź sobie inne pole do hejtu !

Opublikowano

Juz wczesniej pisalem o tym ale powtorze.

Jesli naprawde chcielibyscie taki serwer to ludzie ktorzy sie na tym znaja Czyli jezyk Java i tak dalej piszcie na PW Do mnie. Ja uzbieram Ekipe I Zasponsoruje serwer oraz pomoge go zrobic. Piszcie do mnie tylko ci ludzie ktorzy naprawde sie przyloza i beda mieli czas ;)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

"I kto tu udaje dorosłego. Ale dobra. ;)
Uznajmy to tak: Jeśli serwer wystartuje i będzie normalnie funkcjonować
to przyznam wam rację. Jeśli nie, to sami chyba wiecie. Zgadzasz się na
taki układ?"

To napisałem parę tygodni temu, nie chce mi się szukać, sami możecie znaleźć. Dobra, powiem "A NIE MÓWIŁEM?" Wiedziałem od początku. że serwer robią "zasrane" dzieci, które mają za dużo w dupie i robią co im się podoba, żeby być popularnym. Żałosne... I kto miał rację? Wiele ludzi także miało rację.

Opublikowano

A może wrzucicie kilka ss na dowód, że server jest nadal w budowie (Ja również nie mogę się doczekać servera)

mca.png

Opublikowano

nie wrzucą bo nie ma, dlatego, że doszło do "RZEKOMEJ" kradzieży, ja się zastanawiam, czy ona wogóle miała miejsce :P

ADMINISTRACJO DROGA, ZAMKNIJ TEN TEMAT, BO NIC Z TEGO NIE BĘDZIE, A ROBI SIĘ TU NIE POTRZEBNY NIKOMU SPAM :P

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Zawiodłem się. Liczyłem, że wystartuje jakiś pożądny serwer, taki, jakiego jeszcze nie było. I co ? Właśnie nic.

Czemu zamykacie ten projekt ? Ludzie na Was liczyli... Ja na Was liczyłem.

Były mocne propozycje, bardzo ciekawe, gracze nastawieni na to, aby zagrać w pierwsze dni jego istnienia...

Mogę Wam napisać w chacie Role-Play, jak się czuję:

<Opuszcza głowę, i bez słowa odchodzi. Po chwili znika w gęstej mgle spowijającej najbliższe otoczenie>

Nie będę wyzywał, i nazywał Was dziećmi, bo sam mam dopiero 14 lat. Zresztą Ja Was nie widzę, Wy Mnie też nie.

Dziękuję. Bardzo dziękuję, że dawaliście nadzieje, i mimo możliwości po prostu się poddaliście.

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Uczeń
Opublikowano

@Up

To nie trać na Nas czasu i uspokój capsa... Ja Ci już mówiłem, jak nie chcesz mieć nic wspólnego z nami, to Nas zostaw.

Opublikowano

To nie trać na Nas czasu i uspokój capsa... Ja Ci już mówiłem, jak nie chcesz mieć nic wspólnego z nami, to Nas zostaw

To oznacza, że nie traktujesz go, jako gracza którego szukasz... Widzę, że każdy kolejny, kto coś złego napisze w stronę serwera, zostanie zignorowany, no bo po co go posłuchać, być otwartym na krytykę...

I chcecie graczy. Sam jestem graczem, i nie jestem pozytywnie nastawiony do tych, dla których nic nie znacze. Post wyżej wymienionego to opisuje w ładny sposób...

Wg. Mnie temat do zamknięcia, do czasu wznowienia projektu, a jeżeli macie nowy, zróbcie nowy temat...

To moja opinia. Możecie ją podzielać, lub nie.

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...