Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Słuchaj... Gdy zabije jedną osobę, to nie idę odrazu do więzienia. Muszą mnie najpierw złapać. Dopiero gdy zabije kilka osób, automatycznie idę do więzienia. I dlaczego gdy zabije policjanta, szybciej mnie złapia. Wytłumacz.

@kamilwik Serwer nie jest cały czas otwarty dla team'u... Była kilkudniowa przerwa. Czytaj dokładnie posty =.=

7510260_4_1.png
  • Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

patryk do mnie na PW

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Jako, że brak mi w tym temacie inteligentnych wypowiedzi mam pytanie jak rozumiecie cytat z książki Andrzeja Sapkowskiego pod tytułem "Miecz Przeznaczenia". A oto cytat "Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza, jednym jesteś ty, a drugim śmierć". Jak to rozumiecie, a teraz pozostawiam was w głębokiej rozkminie aby udać się do świątyni dumania.

Pozdrawiam

Doktor Maslo

Opublikowano

@Up

Mam napisać jak to rozumiem :D??

P.S: kajskus o której mniej wiecej to szkolenie?? Pytam ponieważ jak wcześniej mówiłem nie wiem czy będę ;/

Opublikowano

Sett. jak nie będziesz mógł przyjść to mi to powiedz po prostu. Sam nie wiem, bo nie wiem kiedy będzie serwer.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

@Up

Mam napisać jak to rozumiem :D??

P.S: kajskus o której mniej wiecej to szkolenie?? Pytam ponieważ jak wcześniej mówiłem nie wiem czy będę ;/

Tak dokładnie mi o to chodzi, specjalnie napisałem dwa razy aby nie było wątpliwości ;)
Opublikowano

@Up

Więc moim zdaniem to oznacza że my decydujemy o swojim życiu. Sam decydujesz co chcesz zrobić. Ale tylko ja tak myśle nie wiem jak wy :D

Opublikowano

@up a pytanie dzieci po 20 razy kiedy start itd. to niby na temat?? Nie wiem jak ty ale ja wole taką gatkę niż taki głupi spam, a tak to pomogą mi odrobić prace domową z polskiego ^^

Opublikowano

Zapowiada się zaje*****e.

Na pewno będę grał.

Jedno pytanie:

Ten serwer będzie Premium ?

Proszę o odpowiedź i pozdrawiam.

Uczeń
Opublikowano

@Up

Jeśli chodzi o pomysły to pisz tutaj, albo skontaktuj się z Kroganinem. :)

Jego GG: 31832216

Opublikowano

@kroganin1

napisz na pierwszej stronie kiedy jest otwarcie DUŻYMI LITERAMI pytań "kiedy otwarcie" jak @up się robi coraz więcej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...