Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wojtek to logiczne ze nie bo to multikonto i w realnym zyciu mozesz robic sobie kolejne "konto"??? wydziergalem z fona sry za bledy. kazdy z policji ma sie stawic w weekend do mnie na serwerze i zrobie mu szkolenie jak kogos nie bedzie - wylatuje.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up Ale kroganin pisał chyba do JFG, że może sb grać jako zwykły gracz, ale woli żeby to robił na innym koncie.

Cytat:

Jeżeli będziesz kidmodem też możesz grać jako normalny gracz, ale wolałbym na innym koncie.

7510260_4_1.png
Opublikowano

@Up Ale kroganin pisał chyba do JFG, że może sb grać jako zwykły gracz, ale woli żeby to robił na innym koncie.

Cytat:

Jeżeli będziesz kidmodem też możesz grać jako normalny gracz, ale wolałbym na innym koncie.

Tak, ale to co innego bo on jest kidmodem :)

Opublikowano

@ Info @

-Otwarcie serwera może się lekko przedłużyć.

- Forum jest zrobione w 80%.

o ile moze sie przedłużyc i czy w weekend bendzie juz aktywny dla ekipy?

00059295946789764273.png

Opublikowano

@sett

Jak cię nie będzie MUSISZ mi to zgłosić. Wtedy się pomyśli nad innym terminem.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

Moja paczka modów:

Uczeń
Opublikowano

Hej, hej. Jeszcze nawet nie wiadomo czy serw będzie w Weekend ( Ale CHYBA będzie ), więc nie róbcie jakiś planów za bardzo.

Jak będzie Kroganin to Wam powiem czy będzie w weekend.

Opublikowano

JFG. Mówię tylko jeśli MA BYĆ serwer to każdy policjant ma się do mnie zgłosić - czaisz? xD

31575197832728931761.jpg

Moja paczka modów:

Opublikowano

Nie nie CV z reala. Jest otwarty jeszcze dal 4 policjantów. Jak chcesz coś wiedzieć to PW do mnie.

31575197832728931761.jpg

Moja paczka modów:

Opublikowano

@kroganin Czyli jak będzie jakiś poje*any policjant, to gdy go się zabije, rozpłacze się i da ci bana/kicka/warna/muta.

7510260_4_1.png
Opublikowano

@kroganin myśle że Policjant powinien przejść szkolenie oraz próbe by określić jego zachowanie i czy nie jest dzieckiem neo

Uczeń
Opublikowano

Nie wiem czy Ci policjanci jako Modowie to dobry pomysł. Ja bym zrobił tak, że wybrał parę osób z tych policjantów i ich uczyniłbym Modami, a ogólnie policjant to byłaby robota jak każda inna.

Opublikowano

@JFG Ja też tak myślałem. W każdej chwili można będzie zrekrutować większą ilość policjantów, gdyby np. wzrosła ilość gangów mafii, lub zwiększył by się targ narkotykami :)

7510260_4_1.png
Opublikowano

@kroganin Czyli jak będzie jakiś poje*any policjant, to gdy go się zabije, rozpłacze się i da ci bana/kicka/warna/muta.

sluchaj... jak zabijesz policjanta albo jakiegoś innego gracza to masz więzienie czy tak czy siak :P a itemy i tak stracisz xD

btw. jak zabijesz policjanta to cie szybciej złapią :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...